Tokių daiktų dažnai nepasitaiko: FM radijas, MP3 grotuvas ir „Bluetooth“ kolonėlė viename su natūralaus medžio konstrukcija, labai gera akustika ir pigiau nei 20€  ()

Daugelis „Bluetooth“ kolonėlių yra kažkuo panašios. Jos dažniausiai yra gana mažos, pasižymi futuristišku, žaislus primenančiu dizainu, o gamintojas giriasi, kaip jas lengva nešioti. W5 yra visai kitokia „Bluetooth“ kolonėlė - ji ketina tapti jūsų namų interjero detale.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

W5 Bluetooth Speaker pasižymi klasikiniu, paprastu dizainu, kuris labiausiai į akis krenta dėl medžio imitacijos. Na, bent jau iš pirmo žvilgsnio atrodo kaip medžio imitacija, tačiau gamintojas užtikrintai teigia, kad visas kolonėlės korpusas padarytas iš aukštos kokybės medienos.

Priekyje matyti du 52 mm garsiakalbiai, o viršuje - valdymo mygtukų panelė. Gamintojas teigia, kad mediena buvo panaudota visai kolonėlės konstrukcijai, todėl garsas yra tyras ir mielas ausiai.

Taip pat teigima, kad W5 groja pakankamai garsiai - garsiakalbių galia siekia po 3 W. Išmanusis telefonas prie kolonėlės „Bluetooth“ ryšiu prisijungia tikrai greitai ir veikia net 10 metrų atstumu. Visgi, W5 yra multifunkcinis įrenginys ir jam telefonas nėra būtinas. Ši kolonėlė gali groti ir iš atminties kortelės (iki 128 GB) bei leidžia klausytis mėgstamiausių FM radijo stočių (88 - 108MHz dažnių diapazone).

Ši kolonėlė gal ir nėra labai tinkama kelionėms į gamtą - ji sveria beveik pusę kilogramo ir nėra patogiausios nešiojimui formos. Tiesa, solidus svoris suteikia pasitikėjimo, kad gamintojas tikrai nemeluoja dėl medienos - plastikas būtų nepalyginamai lengvesnis. 

Visgi, W5 turi talpią 1500 mAh bateriją, kurios pakaks 3 muzikos klausymosi valandoms. Vėliau įrenginį reikės 3 valandas įkrauti. Pripratus prie greito įkrovimo tai nėra patogiausias pasirinkimas, bet jei kolonėlę naudojate stacionariai, tai problemos nesukels. 

Beje, šalia jau išvardintų funkcijų yra dar viena - W5 veikia ir kaip laisvų rankų įranga. Žinoma, šios kolonėlės kaskart nepasiimsite su savimi į automobilį, bet darbo kambaryje ši funkcija tikrai pravers.

W5 yra stilingas įrenginys žmonėms, kurie mėgsta muziką. Ši kolonėlė jus lydės ir į darbo kambarį, ir į virtuvę, ir į garažą.

Tai naujas produktas, tad atsiliepimų apie ją daug nėra, tačiau tas vienintelis, kuris jau paliktas, teigia, kad garso kokybė tikrai yra labai gera.

Taigi, gerai subalansuotas garsas, FM galimybė ir muzikos grojimas iš atminties kortelės reiškia, kad W5 pasižymi pakankamai lanksčių funkcionalumu.

Gali pasirodyti keista, kaip tokias savybes ir pilnai medinį korpusą turinti belaidė kolonėlė W5 kainuoja  tik €16,86? Atsakymas turbūt kolonėlės matmenyse - ji yra mažytė ir neturi žemų dažnio garsiakalbio, o ir galingumas tikrai nepretenduoja į pilnavertiškas namų garso sistemas. Bet kaip mobilus ir daugiafuncinis įrenginys turėtų puikiai atlikti savo darbą. 

Beje, galite rinktis iš šviesaus medžio spalvos apdailą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(8)
(0)

Komentarai ()