„MWC 2018“ įsibėgėja – galingąjį ir net 7000 mAh talpos bateriją turintį naujausią „LEAGOO“ flagmaną pristato „Tottenham Hotspur“ futbolo žvaigždės  ()

Nusibodo savo išmaniojo telefono bateriją porą kartų per dieną ar net dar dažniau įkrauti? Su tokia problema susiduria praktiškai visi išmaniųjų telefonų savininkai. Net kompanijoms šis klausimas yra sunkiausiai sprendžiamas. Telefonų galingumai didėja, įvairių funkcijų gausėja, o baterijų sektorius ganėtinai mažai pažengė į priekį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kas yra dar blogiau už silpną bateriją, tai klaidinančios reklamos, išplatintame pranešime tvirtina kompanija „LEAGOO“.

Pasak jo, kai kurie gamintojai teigia, kad jų išmanieji telefonai aprūpinti galinga baterija arba jų telefonai taip optimizuoti, kad sunaudoja nedaug energijos. Tačiau, dažnu atveju, tai tebūna marketinginis triukas ir jų teiginys „mūsų išmanusis turi ilgo veikimo bateriją su tiek ir tiek mAh“ tėra tik gražus teiginys, kuris niekaip nesusijęs su realia situacija.

Tad kaip prailginti išmanaus telefono veikimą, jei nesinori nešiotis su savimi išorinės baterijos, kas šiaip jau yra labai nepatogu? Taip pat norisi, kad telefonas turėtų ne tik bazines skambinimo ir trumpųjų SMS žinučių siuntimo funkcijas, bet aprūpintas naujausiomis technologijomis ir tuo pačiu gražus, kompaktiškas, patogus laikyti rankoje. Tad ką daryti?

„LEAGOO“ yra būtent ta kompanija, kuri garsiai tvirtina, kad sugeba atsakyti į šiuos klausimus. Ši kompanija siūlo integruotą „LEAGOO Real Power“ sistemą, kuri apjungia ir optimizuoja visus svarbiausius išmaniojo telefono elementus, darančius įtaką baterijos veikimo trukmei.

Ši sistema apima baterijos talpą, ekrano energijos sunaudojimą, operacinę sistemą, ryšius ir t.t. Ir, kas yra svarbiausia, „LEAGOO“ drąsiai pažada, kad jų talpiosios baterijos nėra reklaminis triukas. Ši kompanija visada pasižymėjo ypač talpiomis baterijomis aprūpintais išmaniaisiais įrenginiais, kurie džiugina vartotojus ilgu telefonų veikimu. Tad toks drąsus „LEAGOO“ kompanijos pareiškimas visiškai atitinka jų moto – „Real Power, Born to Dare“ („Tikra galia, gimę išdrįsti“ aut. past.).

„Real Power“ sistemos pritaikymą „LEAGOO“ kompanija ketina pristatyti savo naujausiame 7000 mAh, 18:9 berėmio dizaino „LEAGOO Power 5“ išmaniajame telefone. Pats pristatymas vyks jau už kelių akimirkų „MWC 2018“ parodoje, Barselonoje.

Pranešama, kad net geriausias „Premier League“ futbolo žaidėjas Harry‘is Kane‘as dalyvaus „MWC 2018“ parodoje ir apjungdamas sporto bei naujausių technologijų dvasią pristatys naująjį „LEAGOO Power 5“ išmanųjį telefoną.

Net jei negalėsite dalyvauti pačioje „MWC 2018“ parodoje, tai visai ne bėda. Visą renginį kompanija „LEAGOO“ tiesiogiai transliuos savo internetinėje svetainėje. Tad visą renginį galite stebėti čia.

Taip pat kompanija informuoja, kad jei norite laimėti patį „LEAGOO Power 5“ išmanųjį telefoną bei kitų vertingų dovanų, tereikia apsilankyti jos socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()