8 geriausi Samsung telefonų modeliai pagal pigu.lt pardavimų statistiką  ()

Rinkoje Samsung telefonai atpažįstami taip pat puikiai, kaip ir iPhone prekės ženklo prietaisai, o jų Galaxy modeliai yra vieni populiariausių visame pasaulyje. Gausus asortimentas pritaikytas įvairiems vartotojų poreikiams ir skirtingiems biudžetams, tad norintys išbandyti šio gamintojo siūlomus išmaniuosius prietaisus, lengvai gali tai padaryti. Kurie Samsung telefonai iki šiol yra vertinami geriausiai ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visiems puikiai žinoma elektroninė parduotuvė pigu.lt sudarė tokį reitingą pagal Lietuvos pirkėjų įpročius.

  1. Samsung Galaxy Note 8
    Nors šis telefono modelis šiuo metu yra vienas brangiausių, tikriausiai jau ne kartą teko įsitikinti, kad geriausi dalykai gyvenime niekuomet nebūna pigūs. Būtent taip dažniausiai tituluojamas šis Samsung Galaxy telefonas, išsiskiriantis stilingu dizainu, puikia programine įranga ir nepriekaištingai veikiančiu fotoaparatu. Prie trūkumų dažniausiai priskiriama jo kaina, tačiau jeigu sužavės šio modelio specifikacijos, atkreipkite dėmesį, kad šie ir kiti mobilieji telefonai išsimokėtinai parduodami Pigu.lt internetinėje parduotuvėje.
  2. Samsung Galaxy S8
    Didelis, aukštos kokybės vaizdą rodantis ekranas, puiki kamera ir neįtikėtinas galingumas – taip trumpai būtų galima apibūdinti šį Samsung modelį, praėjusių metų apžvalgose dažniausiai tituluojamą kaip vienu geriausiu bandymų užkariauti rinką. Vis dėlto, daugeliui užkliūva telefono gale esantis pirštų antspaudų skaitytuvas ir ne visuomet sėkmingai suveikianti veido atpažinimo funkcija, tačiau šios specifikacijos – labiau asmeninis kiekvieno reikalas.
  3. Samsung Galaxy S8 Plus
    Pasižymintis beveik tais pačiais privalumais ir trūkumais kaip ir anksčiau minėtasis Samsung Galaxy S8, šis telefonas turi dar didesnį ekraną ir ilgiau veikiančią bateriją. Papildomų pagyrimų verta ir vaizdo įrašų kokybė, tačiau turėkite omenyje, kad už visus šiuos privalumus taip pat teks sumokėti šiek tiek daugiau.
  4. Samsung Galaxy A8
    Tai puiki alternatyva ieškantiems į Galaxy S8 panašių specifikacijų už kur kas mažesnę kainą. Šio modelio mažąja versija dažnai vadinami Samsung telefonai turi visas reikalingiausias funkcijas ir išsiskiria subtiliu dizainu, tad jeigu neieškote paties geriausio, tačiau norite rinktis iš aukščiausios klasės telefonų, toks variantas – būtent Jums.
  5. Samsung Galaxy S7
    Nors šis telefono modelis sukurtas 2016 metais, jį vis dar drąsiai galima įtraukti į geriausių kada nors Samsung sukurtų išmaniųjų sąrašą. Atsparus vandeniui, pakankamai greitas ir elegantiškas, fotoaparato funkcijomis mažai kuo nusileidžiantis naujausiems modeliam, šis išmanusis telefonas patiks kiekvienam, ieškančiam stabiliai veikiančio prietaiso už patrauklią kainą.
  6. Samsung Galaxy A5 2017
    Pakankamai vidutiniškas telefonas, nepatenkantis į geriausiųjų sąrašą, tačiau vis vien laikomas gan sėkmingu Samsung darbu. Ar kokybiška konstrukcija, ryškus, aiškus ekranas, ilgai veikianti baterija ir žema kaina atperka lėtesnį procesorių ir ne tokias įspūdingas kameros specifikacijas, teks nuspręsti Jums patiems.
  7. Samsung Galaxy A3 2017
    Šis telefonas ypač tiks tiems, kuriems patinka Samsung Galaxy S7 idėja, tačiau biudžetas šiam modeliui yra gerokai per mažas. Šis išmanusis yra patogus ir praktiškas, o išvaizdus dizainas leidžia pamiršti, kad jo vertė yra gerokai žemesnė nei kitų geriausių Samsung telefonų. Vis dėlto, šiek tiek prastesnė ekrano kokybė, programinė įranga ir ne visuomet pavykusios nuotraukos netrukus primins, ką iš tikrųjų laikote savo rankose.
  8. Samsung Galaxy S9
    Vos tik pasirodęs, šis išmanusis telefonas Samsung Galaxy S9 iš karto susilaukė puikių vertinimų ir jau yra tituluojamas pačiu geriausiu Samsung gaminiu. Pakeista pirštų antspaudo skaitytuvo padėtis, patobulinta kamera, geresnė garso kokybė, animuotų personažų funkcija ir viską vainikuojantis virtualusis kameros vedlys tikrai patiks kiekvienam, norinčiam maksimaliai išnaudoti šiuolaikines galimybes ir solidų pramogų paketą.

 

Samsung nuolat stebina naujais sprendimais ir galimybėmis, tad belieka laukti, kokie nauji produktai netrukus pasieks mūsų akiratį. Vis dėlto, tikėtina, kad ir šiame sąraše pavyks atrasti visus poreikius atitinkantį išmanųjį telefoną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(18)
(-11)

Komentarai ()