Putinas pareiškė priversiantis pasaulį jo klausytis – pademonstravo „nenumušamą ir neturinčią analogų pasaulyje“ tarpžemyninę branduolinę raketą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Creatium 2018-03-02 11:45
Tai ko jie taip nervinasi, kad "NATO artėja prie sienų"? Artistai
gytis13 2018-03-02 12:08
Kinija irgi privertė pasaulį jos klausyti - sukūrė pigų gerą išmanųjį telefoną, ruošiasi puolimui visose rinkose
kiesza 2018-03-02 12:32
Kiek skaitau skirtingų portalų visur kaip diena nuo nakties skiriasi formuojama nuomonė. Vienur rašo, kad žadėjo gyventojų skurdą mažint kitur, kad infrastruktūrą gerins. Bet pasirodo ten visut vatiė propaganda, nes tuoj puls branduoliniais ginklais JAV.. Rūsijos neparklupdys šalys su 2.8 mln. Gyventojų, nes su Rusija bendradarbiauja valstybės turinčios po 80mln dušelių. Tas pats kas kas nebepirkt maximoj sviesto ir tikėtis, kad tada ji sumažins likusius antkainius
HardAxe 2018-03-02 12:56
Tai buvo metinė kalba + rinkiminė kompanija. Daug populizmo bei pasigyrimas darbais. Algų kilimą ir skurdo mažinimą labai lengva parodyti, kai prasisuko tokia infliaicja ir nėra pilnai perindeksuoti krepšeliai. Kaži kaip jie mažins skurdą, vykdys kažkokias aktyvias programas ar lauks, kol jis savaime sumažės? Rusai neketina pulti JAV. Jeigu nušluotų JAV arba Kiniją ir pati sąlyginai beveik nenukentėtų vistiek kristų viso pasaulio ekonomika ir ateitų labai šūdini laikai visiems.Tose šalyse yra labai daug kompanijų, kurios tempia į priekį mūsų kasdienį gerbūvį. Bet turėdama kuo grąsiti Rusija galės labiau išsidirbinėti savo įtakos zonose. Pareikalauti nepadėti Ukrainai, okupuoti Gruzijos dalį, atidaryti koridorių į Karaliaučių... be didesnių pasipriešinimų iš JAV. Mes apsaugos srity turbūt laikomės pačios geriausios strategijos, ieškom didelių draugų ir baisiai rėkaujam kaip mus reik saugoti. Taip sunkiau dingt iš žemėlapio nei tyliai sėdint be draugų. Jav su savo karais ir kitom nesąmonėm nėra auksiniai, bet jie geriausias sąjungininkas iš visų šiai dienai įmanomų. Pažiūrėkit kaip gyvena * Kanada; * Ukraina,*kistanai; * Honkongas, Nepalas. Kurios šalies eiliniu dirbnčiu piliečiu norėtumėt būti? Va pagal tai ir rinkitės draugus.
Pjovėjas 2018-03-02 17:53
Amen. Tik dauguma rėkaujančių to nesupranta.
mindaugas.vaitiekūnas 2018-03-02 17:59
Oho kokia nuostabi kalba: žiūrėk - mano penis didesnis O iš tiesų kaip nesunku kažkokią šalį (regioną) sunaikinti ekonomiškai: pvz. jeigu esi kokių mikroprocesorių gamintojas, tiekiantis savo įrangą pramoninių valdiklių gamintojams, tai laisvai gi gali įdiegti funkciją, kad tas mikroprocesorius nustotų kada nors veikti. Įsivaizduokit - vieną dieną sustoja visi fabrikai, komunikacijos priemonės, sustoja elektrinių darbas, iš čiaupo dingsta net vanduo (ne tik dėl elektros dingimo, bet ir dėl pačios įrangos planinio "gedimo"). Nebeveikia net bankai. Kaip būtų Kažin koks foxconn kažko panašaus nesugalvojęs?
vanduo4 2018-03-02 21:05
- Na taip, Rusija turi raketas, kurių nemato radarai, o ar jie turi gynybos sistemą galinčią numušti visas priešo raketas? Manau, kad ne. - Tad naujienos geros, bet tai niekaip nekeičia konkurentų strategijos Rusijos klausimu. - Užtenka JAV atjungti Rusiją nuo bankinės SWIFT sistemos ir bent trumpam - totali Rusijos izoliacija. Betkokiu atveju sveikinu su pasiekimais.
donatasv 2018-03-03 22:53
Tai išties gudrus žydelio planas papjaut Putiną. Jau gal po šių metų rinkimų duos pasauliui atsikvėpt nuo putino priespaudos... Nors vis vien rusai nebūtų rusai... jei vietoje putino neatsistos statytinis "SAVAS" į jo vietą.
Hmz 2018-03-03 23:04
Tu gal vienąsyk paaiškink - kas tasai žydelis, apie kurį vis kalbi? Šolom Aleichemas?
donatasv 2018-03-03 23:46
Ten kur pinigai ten žydas. Čia ne mano išgalvojimas, tam yra priežasčių. Amerikos bankus valdo žydai. Jau nuo šio momento manau galima daryti tam tikras išvadas kas valdo Ameriką Ten jų nemažai suplaukė, kai Hitleris darė tvarką Europoje.
vanduo4 2018-03-04 01:31
- Neseniai perskaičiau jog JAV ketina tiekti modernias prieštankines sistemas Ukrainai, kas labai stipriai susikpnintų okupantų pozicijas rytų Ukrainoje. - Tad manyčiau "SARMAT" propaganda bandoma parodyti, jog panašias technologijas rusai gali parduoti JAV priešams. Bet ar tai būtų saugu pačiai Rusijai?
donatasv 2018-03-04 10:36
Mano priešo priešas yra mano draugas... Liaudies išmintis taip byloja. Tokie veiksmai tik sustiprins tarpusavio neapykantą. O stiprėjanti neapykanta viens kitam tarp dviejų priešų mums atneš tik dar didesnes problemas.
vanduo4 2018-03-04 10:50
Na ir ką siūlai? Iki šiol visi tokie "šaltojo karo" grasinimai baigdavosi nusignklavimo sutarčių pavidalu. Nebent netyčia išaiškėtų kažkieno "reali" persvara.
donatasv 2018-03-04 11:48
Nieko nesiūlau, bet kiek mūsų šaliai tas kainuoja? Kad liktų tarnaut šauktiniai, kareivių algas iškėlė ganėtinai smarkiai. Policininkas kuris rizikuoja savo gyvybe kasdien, gauna mažiau nei eilinis kareivis... Eilinio kareivio alga 700/800 kuris nieko nebaigiąs. Ateina į valstybinį sektorių dirbt jaunas inžinierius ką tik baigęs kolegiją, tiek tikrai negaus... Kariuomenės biudžetą per Trumpo verslumą iškėlė iki debesų ir kieno sąskaita? O kokia propaganda pareina apie Vokietijos armiją? Ir išties kam to reikia? Kad viską užbaigtume sutarčių pavidalu, o ginklų prekeiviai plotų rankomis susikrovę pelną? O mūsų daktarai toliau skelbtų streiką dėl mažo atlyginimo...
Vytax 2018-03-04 12:32
Skundžiatės mažais atlyginimais ir tuo pačiu metu patvirtinate, kad kariuomenė prisideda prie atlyginimo didėjimo?
donatasv 2018-03-04 13:57
Manau nesupratai esmės, to ką aš norėjau pasakyti. Tie patys pinigai kuriuos mes išleidžiam kariuomenės reikmėms galėtų nusėst mūsų mokytojų, gydytojų, policininkų kišenėse. Bet išties tai yra kaina kurią mes privalome mokėti, jei nenorim susilaukt Ukrainos likimo...
HardAxe 2018-03-04 21:42
JAV karinis biudžetas didžiausias pasaulyje. Taip, jav, Švedai, Šveicarai, Vokiečiai gauna mūsų karinio biudžeto trupinių, bet tai palyginus su jankiais yra nieko.
donatasv 2018-03-05 10:38
Ten šnekama apie Lietuvos karinį biudžetą po trumpo pasisakymo apie 2% bvp... jis išaugo kartais...
sub 2018-03-05 16:29
Tai va skurdo mažinimo pinigai, pensijų pinigai nuėjo ant eilinės karo priemonės. Kas labiausiai užknsisa, kad visur, JAV, Rusija, Kinija, Š.Korėja, net Lietuvoje reklamuojamas karas. Tokie dideli pinigai sukasi karo užkulisiuose, net nevykstant jokiam karui, kad užtektų ir vargšus išmaitint, atlyginimus pakelt, miestus modernizuot ir t.t.. Bet tie kurie uždirba iš karo tikrai nenorės niekam atiduot savo kruvinų pinigėlių. Ir viskas dėl godumo, kai kurie visada alkani, nors dideliais pilvais.