„EISA“ išrinko geriausias 2017 metų ausines: „Muzikos klausymas yra tikras malonumas – ji yra ne tik kupina harmonijos bei galinga, bet ir su preciziškai tiksliais žemais tonais, kurių norisi ir norisi klausytis“  (1)

Jei kalba pakrypsta apie ausines, dažnu atveju tai būna Azijos gamintojai. Bet tik ne šį kartą. „Sennheiser Momentum“ WiFi ausines pagamino Europos gamintojas – Vokietijos kompanija „Sennheiser“, kuri jau 70 metų kuria inovacijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir šį kartą Vokietija patvirtino vyraujančio posakio – „vokiška kokybė“ – teisybę.

„Sennheiser Momentum“ į ausis įstatomos ausinės nepraslydo pro akylas „EISA“ specialistų akis. Jie nusprendė, kad šios ausinės yra pačios geriausios. Kuo šios „Sennheiser Momentum“ ausinės taip sužavėjo technikos ekspertus?

„EISA“ teigia, kad „Sennheiser Momentum“ WiFi ausinių konstrukcija yra puikus technologijų derinys. Užsidėjus jas ant kaklo yra labai patogu naudoti ne tik namuose ar keliaujant, bet ir tvirtai laikosi net intensyviai sportuojant. Kaip ir buvo galima tikėtis iš Vokietijos gamintojo, šios ausinės yra labai gražaus dizaino. „Sennheiser Momentum“ WiFi turi labai jautrų mikrofoną, NFC ir Bluetooth 4.1 technologijas, kurios leidžia ausines lengvai susieti su mobiliuoju telefonu. Muzikos klausymas yra tikras malonumas – ji yra ne tik kupina harmonijos bei galinga, bet ir su preciziškai tiksliais žemais tonais, kurių norisi ir norisi klausytis. Tai puikus palydovas tiems, kurie, kad ir kur bekeliautų, mėgsta klausytis muzikos.“

Po šio technikos ekspertų komentaro belieka tik papildyti, kad „Sennheiser Momentum“ WiFi ausinės yra ergonomiškos ir patvarios. Taip pat lengvos ir patogiai dėvimos ant kaklo. Suprojektuotos taip, kad belaidė „Bluetooth 4.1“ technologija leidžia nors ir visą dieną klausytis muzikos.

Taip pat dažnio atsakas siekia nuo 15 Hz iki 22 000 Hz, bei pasiekiama 112 dB. Užtenka paspausti vos vieną mygtuką ir ausinės NFC ryšiu yra suporuojamos su kitais išmaniaisiais įrenginiais. Vienu metu galima suporuoti su 2 skirtingais įrenginiais. Baterijos pilnai užtenka 10 valandų nepertraukiamam darbui. O pasibaigus energijai, bateriją per USB jungtį įkraunama per 1,5 val.

Išties puikios ir aukščiausio įvertinimo sulaukusios „Sennheiser Momentum“ WiFi ausinės yra vertos rimto dėmesio. Juolab, kad ir aukščiosios kokybės ausinių kaina yra gana padori – Amazon.co.uk parduotuvėje „Sennheiser Momentum“ WiFi ausinės kainuoja 190 eurų, Lietuvoje tokio tipo ausinės kainuoja net 50 eurų brangiau. 

Atsižvelgiant į kainą, nesunku suprasti, kodėl yra tokios populiarios kiniškos ausinės - dažnu atveju jos kainuoja ne brangiau nei 30€, pvz.  „Xiaomi Sport Bluetooth“ ar „QCY QC19“„Xiaomi Mi IV Hybrid“ ar„Xiaomi Hybrid Pro“. Žinoma, neverta tikėtis identiškos garso kokybės tarp tokio didžiulio kainų skirtumo, tad reikia gerai įvertinti, koks produktas geriausiai pateisins išlaidas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai (1)