Kas bus, jei sudėsime nedarbą, skurdą, užsienio kalbas mokančias dailias merginas bei itin greitą internetą? Didžiausia gyvų sekso pokalbių šalis visoje Europoje ir kaip viskas veikia  ()

Sudėkite nedarbą, skurdą, užsienio kalbų mokančias dailias merginas ir moteris bei itin greitą internetą. Rezultatas – didžiausia gyvų sekso pokalbių per internetinę kamerą pramonė Europoje. Tokį titulą Rumunija išlaiko jau kurį laiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kasmet Rumunijos gyvų sekso pokalbių per internetinę kamerą pramonė skaičiuoja maždaug 300 milijonų eurų pelną. Šalyje veikia per 5 tūkstančius studijų, kuriose filmuojasi dailios merginos ir moterys bei išvaizdūs vyrai. Jų skaičius siekia maždaug 10 tūkstančių.

Tiesa, steigti įmones, teikiančias sekso pokalbių per internetinę kamerą paslaugas, šalyje yra nelegalu. Todėl dauguma jų prisidengia modelių agentūros arba telekomunikacijų paslaugų teikėjų vardu.

Dauguma priešais kameras dirbančių „modelių“ – jauni studentai arba tik studijas baigę jauni žmonės, kuriems nesiseka rasti darbo. Nedarbas tarp jaunimo Rumunijoje – rimta problema. Ji siekia apie 15 procentų.

Įmonės, teikiančios sekso pokalbių per internetines kameras paslaugas, jaunus žmones vilioja įvairiausiais gundančiais pasiūlymais.

„Mes išpildysime jūsų svajones. Galėsite nusipirkti viską, ko norite, ir gyventi kaip kino žvaigždė“, – reklaminius tokių įmonių tekstus citavo Jungtinių Valstijų leidinys „Vice“. Tačiau ne visos agentūros laikosi pažadų.

Kai kurios tiesiog stengiasi išnaudoti labiausiai pažeidžiamas moteris – atsisako mokėti atlyginimus, uždaro įmonę, kad paskui galėtų atidaryti ją kitoje vietoje kitu pavadinimu. Ko reikia norint būti gera sekso pokalbių pašnekove priešais internetinę kamerą?

Rumunijos sostinėje Bukarešte savo įsteigtoje įmonėje dirbanti Vera aiškino, kad pirmiausia reikia daug laiko ir pastangų siekiant suburti nemažą palankių klientų ratą. Taip pat užtrunka laiko, kol išsiaiškini, ko klientams reikia ir ką jie pageidauja matyti ir girdėti.

„Jums gali tekti masturbuotis prieš vieną žmogų keliasdešimt kartų, kol jūs jam tikrai pradėsite patikti“, – leidiniui „Vice“ apie savo darbo ypatumus pasakojo Vera. Karjerą šioje srityje norintiems padaryti „modeliams“ privalu mokėti bent vieną užsienio kalbą ir suprasti kultūrų skirtumus. Kai kurios „modelių“ agentūros investuoja į nuosavus grožio salonus ir sporto sales, kuriose darbuotojai gali mankštintis ir gražintis. Kai kuriose agentūrose „modeliai“ specialiai mokomi ir anglų kalbos.

„Masturbuotis užtenka penkias, daugiausia šešias minutes. Ką daryti per likusį laiką – beveik valandą, skirtą klientui? Na, jūs turite būti įdomi, patraukli ir atrodyti pasiekiama. Turite žinoti, kaip kalbėti ir su gydytoju, kurio diena prabėgo blogai, nes mirė jo pacientas, ir su karjeros siekiančiu muzikantu“, – sekso internetu paslaptis išdavė rumunė.

Vyrų, kurie skambina Verai, poreikiai kartais būna kiek neįprasti. Dažniausiai jie siekia įgyvendinti svajones, kurių nedrįsta įgyvendinti su realia moterimi. Pasak Veros, tai visiškai suprantama. „Iš tikrųjų labai sunku savo mylimajai ar žmonai atskleisti visus savo tamsiausius seksualinius troškimus be baimės, kad tave nuteis. Tai, kad mes juos visus priimame, padeda mums užsidirbti“, – kalbėjo jauna moteris.

Mažutė raudonplaukė Lexy priešais internetinę kamerą seksualiai su klientais bendrauja jau ketverius metus. Iš mažo miestelio kilusi mergina dabar per dieną uždirba šešis kartus daugiau, nei per visą mėnesį uždirbdavo automobilių gamykloje savo gimtajame Pietų Rumunijos miestelyje. Mergina pasakojo, kad kartais bendraujant su klientais jai net nereikia apsinuoginti.

Su kai kuriais ji jau „susitikinėja“ daugiau nei metus ir yra užmezgusi į draugystę panašų ryšį. Pavyzdžiui, su vienu savo seniausiu ir ištikimiausiu klientu iš Kinijos Lexy gali plepėti ištisą dieną – aštuonių valandų sesijos metu juodu kalbasi pačiomis įvairiausiomis temomis, pietauja ir netgi prigula pogulio.

„Mes užmezgėme tam tikrus santykius. Jam aš tikrai rūpiu. Prieš keletą dienų jis man sakė, kad jam net nebūtina manęs matyti nuogos, – jis gali žiūrėti pornografinius filmus. Jis tiesiog nori mus siejančio emocinio ryšio“, – pasakojo Lexy.

Ji tikino, kad dažnai klientai įsimyli merginas, su kuriomis bendrauja per kamerą. Kartais tai gali pasibaigti ne itin maloniai. Pavyzdžiui, kartą amerikietis klientas grasino Lexy nusižudysiąs, jeigu ji nesutiks su juo susitikti gyvai. Mergina iš karto nutraukė bet kokį bendravimą su šiuo klientu. Tačiau ji žino istorijų, kai „modeliai“ susitinka su savo klientais gyvai, o kai kurios netgi už jų išteka.

Pasitaiko ir kuriozinių situacijų. Pavyzdžiui, vienas klientas atkeliavo ilgą kelią iki Rumunijos, kad galėtų pasipiršti tik per kamerą matytai savo simpatijai, ir tik atvykęs sužinojo, kad ji jau ištekėjusi. Pastaruoju metu sparčiai didėja ir vyrukų, kurie apsinuoginę bendrautų su klientais per internetinę kamerą, paklausa. Dažniausiai samdomi tvirtai sudėti per dvidešimt metų perkopę gražuoliukai, kurie patiktų pagyvenusiems turtingiems gėjams.

Praėjusiais metais geriausiu sekso industrijos modeliu Rumunijoje išrinktas 21-erių Dylanas Greenas užsidirbti pragyvenimui išsirenginėdamas priešais internetinę kamerą pradėjo dar vidurinėje mokykloje. Sporto salėje daug laiko praleidžiantį tuomet aštuoniolikmetį vaikiną užsiimti tokia veikla paskatino draugas. Jis žadėjo jam gerus pinigus ir jaudinančius nuotykius. Jau kitą dieną Dylanas pasirodė vienoje iš „modelių“ agentūrų.

Pačią pirmą dieną, nežinodamas, nei kaip elgtis priešais kamerą, nei be „Google“ vertėjo pagalbos negalėdamas susikalbėti su savo klientais, vaikinas uždirbo savo pirmuosius 40 eurų. Dabar, prabėgus trejiems metams, jis per dieną kartais uždirba net iki 10 tūkstančių eurų. 25 procentus savo uždirbtų pajamų rumunas atiduoda jį įdarbinusiai studijai.

Vyrukas paprastai per dieną dirba šešias septynias valandas. Ką jis tuo metu veikia? Šoka, lankstosi, masturbuojasi. Tiesa, kartais tai jam tenka daryti apsirengus pačiais keisčiausiais kostiumais – gorilos, gladiatoriaus ar Supermeno.

Nepaisant to, Dylanui patinka jo darbas. Ir ne tik dėl didelių pinigų. Vyras įsitikinęs, kad būtent tai yra jo sėkmės paslaptis. Visiems savo kolegoms jis pataria susidraugauti su klientais ir kalbėtis su jais taip, tarsi susitikus prie alaus bokalo. „Vaikinams visada sakau, kad negalvotų apie savo gerbėjus kaip apie pinigų kapšus, nes jie tokie nėra. Jie – žmonės“, – sakė rumunas.

Būtent todėl jis nemėgsta savo sekėjų vadinti klientais. Vadina juos gerbėjais ir turi tikrai nemažą jų ratą. Kai kurie jų tik ir laukia, kada rumunas prisijungs prie interneto.

„Dauguma jų yra turtingi vedę vyrai, kurie nori įgyvendinti savo homoseksualias fantazijas. Jie prisijungia prie tokių pokalbių, kad nereikėtų apgaudinėti savo žmonų realiame gyvenime“, – pasakojo Dylanas. Jis, beje, nėra homoseksualus. Tačiau jo klientams tai mažiausiai rūpi. Jis – jų svajonė, kurią galima tik matyti, bet neįmanoma paliesti.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(6)
(11)
(-5)

Komentarai ()