Koks tikrasis JAV oro pajėgų pasirengimo lygis? Paskelbta išsami statistika - įdomi situacija ne tik su 5 kartos naikintuvais „F-22“ ir „F-35“, bet ir su kitais karo lėktuvais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Finalfour 2018-03-13 09:46
Jei JAV pasirengimas 70 %, kas yra labai daug, tai isivaizduoju, koks pas rusija su ju technikos prieziuros kultura. O jei dar paimsime, kad JAV turi didesne armija ir biudzeta nei visos kitos pasaulio salys kartu sudejus, ne tik kiekybiskai, bet ir technologiskai, tai tas 70 % tokiu pajegu pasiruosimas musiui rodo ne ka kita, kad JAV ko gero galetu vesti kara ne tik su rusija, bet ir su visu likusiu pasauliu ir ko gero ji laimetu. Aisku, neimant domen branduolinio holokausto, bet naudojant masiskai branduolinius ginklus, kokia prasme is viso kariauti?
SaMaras 2018-03-13 10:35
Kiekis yra kiekis. Kas pas rusus daros baisu pagalvoti, bet iš kitos pusės jei turi gerokai daugiau nei kiti, tai taikos metu gali sau leisti nesiversti per galvą kad kiekvienas būtų geroje kondicijoje. Jei turi 120naikintuvų iš kurių 10 yra remonte ar reikalauja papildomos apžiūros, o kaimynas turi 12 iš kurių vienas streikuoja.. kaip manai kuris labiau suinteresuotas kad kuo mažiau būtų nekondicinių? O kariauti su visais niekas nepajėgus. Liūtai irgi bijo hienų kai iš visų pusių puola neapsiginsi.
Evil Goku 2018-03-13 12:34
JAV pranašesnė tiek kokybiškai, tiek kiekybiškai. Jei turi 100 vnt metalo laužo, tai dar klausimas ar geriau mėgini jį gaivinti ar pasigaminti naują.
SaMaras 2018-03-13 13:03
Na jei metalo laužas dar skrenda.. ir jei kaip vienoje šalyje X žmogaus gyvybė nelabai ko verta.. tai paleidi 100 lėktuvų su bombom tarkim 70 nuskris.. ir jei raketa numušanti lėktuvą 10-20 kartų brangiau kainuoja tai jau irgi šis tas..
Finalfour 2018-03-13 15:33
Tame ir esme, kad to 100 neturi. Hiperbolizuotai aisku. Ta prasme, kad jei vokieciai turejo mazai technikos, bet kokybiksos, o rusai sudinos, bet daug, ir jiems to uzteko, kraupia kaina, bet uzteko iveikti vokiecius. Tuo tarpu USA turi ir daugiau kiekybiskai, ir kokybiskai. Kai ir kiekybe ir kokybe vienose rankose, sansu nelabai ir yra. Tiksliau visai nera. Jau nekalbant apie JAV skiriamas lesas pilotu, tankistu, jureiviu ir t.t. parengimui. Jei ruselio naikintuvo pilotas turi X skraidymo valandu staza, tai JAV iplotas turi 3X, jei ne daugiau. Tai isivaizduok, susitinka USA lektuvai, kurie geresni, kuriu daugiau, kuriu pilotai paruosti geriau. Man is viso nesuprantama rusijos agresija siame kontekste. As irgi galiu rekt, kad krepsinio aiksteleje su savo kiemo saika nugalesiu Lietuvos krepsinio rinktine, bet kaip butu visi suprantam