10 kartų didinantis 42 mm objektyvas telefonui už 8€ - vandeniui atsparus korpusas, reguliuojamas fokusavimas ir universalus laikiklis (Video)  ()

„Gocomma 10X“ - tai 10 kartų didinantis 42 mm objektyvas. Jei jūs esate vienas iš tų žmonių, kurie mėgsta fotografuoti telefonu, šis priedas yra kaip tik jums. Jis yra itin lengvai naudojamas ir išsprendžia priartinimo problemą. Gerai ir tai, kad šis pigus objektyvas pasižymi visa eile privalumų - kokiais?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Gocomma 10X“ yra tarsi telefonui skirtas žiūronas. Jis turi 42 mm lęšį, kuris suteikia 10 kartų priartinimą. Apžvalgos kampas siekia 8 laipsnius, o gamintojas teigia, kad geriausiai įžiūrėsite už maždaug 100 metrų esančius daiktus. Aišku, fokusavimą galima reguliuoti virs objektyvo esančia rankenėle.

Pats objektyvo korpusas yra pagamintas iš aliuminio ir padengtas neslystančia ir smūgius sugeriančia elastinga danga. Objektyvas turi dangtelį, o korpuso viršuje yra nedidelis kompasas - neaišku, kam jis ten, bet gali praversti. Geriausia tai, kad „Gocomma 10X“ yra atsparus vandeniui, todėl jį laisvai galite naudoti lauke bet kokiu oru. Šis išmaniųjų telefonų priedas parduodamas su universaliu telefono laikikliu, specialiu tvirtinimu ir nedideliu trikoju. Viskas sudėta į patogų medžiaginį dėklą.

Šis priedas tinka visiems 4,7 - 5,5 colių telefonams. Tereikės sureguliuoti objektyvo laikiklį taip, kad objektyvas atsidurtų kameros jutiklio centre. Tuomet tereikės užfiksuoti padėtį ir pasirengti per atstumą daryti įdomias nuotraukas.

Gamintojas teigia, kad „Gocomma 10X“ yra skirtas aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms. Jį galima pasiimti į foto-medžioklę, paukščių stebėjimą, sporto ar kitokius renginius.

Tiesa, reikia įvertinti ir tai, kad telefono kameros galimybės yra ribotos, o ir toks objektyvas negarantuoja maksimalios kokybės nuotraukų. Visgi, tiems, kuriems fotografija telefonu tėra hobis, „Gocomma 10X“ taps įdomiu žaislu.

Kadangi „Gocomma 10X“ yra universalus, jis tiks daugeliui telefonų. Kitaip tariant, jį galėsite ir toliau naudoti, jei įsigysite naują įrenginį. „Gocomma 10X“ kainuoja €8,32.

Tokių objektyvų rinkoje yra gan nemažai, tačiau šis - vienas iš geriausios kainos variantų. O kaip atrodo darbas su tokiais objektyvais, galima pamatyti čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(7)
(-1)

Komentarai ()