„EISA“ išrinko geriausią 2017-2018 metų nešiojamą kolonėlę: „gali ištverti ir 20 valandų trunkantį vakarėlį, o garso nepritrūksite niekada“  ()

„JBL“ kompanijos kuriami nešiojami garsiakalbiai ar kolonėlės tikriems muzikos mėgėjams tapo aiškiu kokybės ženklu. Tuo spėjo įsitikinti ne tik eiliniai vartotojai, bet ir tikri technikos ekspertai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„EISA“ pripažino, kad „JBL Boombox“ yra geriausias 2017-2018 metų nešiojama kolonėlė. 

„EISA“ komentaras: „Tai išties gyvybingas garsiakalbis – jo 20 000 mAh talpos baterija atlaiko net ir daugiau kaip 20 valandų trunkantį vakarėlį. Iš tiesų, „Boombox“ yra pritaikytas tiek lyjant, tiek saulei šviečiant. Maksimalią apsaugą nuo vandens užtikriną IPX7 standartas, o patalpų ir lauko režimų pasirinkimo galimybė leidžiai maksimaliai mėgautis muzikos kokybe. Jei reikia dar daugiau galios, tiesiog pridėkite vieną ar net visą 100 per „JBL Connect+“ įjungtų garsiakalbių, kurie vos vieno mygtuko paspaudimu sinchronizuojami per „Bluetooth“. Kad ir kur būtumėte, didžiuliame sode, papludimyje ar vakarėlyje prie baseino, dėl dvigubos „Boombox“ USB jungties, jūs visada galėsite įkrauti savo senkantį mobilųjį telefoną.“

Papildomai tik reikėtų paminėti, kad „JBL Boombox“ nešiojama kolonėlė yra ganėtinai nedidelė ir su patogia rankena.

Kolonėlės matmenys būtų 254,5 x 495 x 195,5 mm, o sveria 5,25 kilogramus. Pati kolonėlė palaiko ne tik „Bluetooth 4.2“, bet ir „WiFi“ ryšį. Čia galima susipažinti su visomis nešiojamos kolonėlės specifikacijomis.

„JBL Boombox“ nešiojamos kolonėlės dažnio atsakas siekia 50 Hz – 20 kHz, bei pasiekia 80 dB. O Skytech.lt internetinėje parduotuvėje „JBL Boombox“ suteikiama ir 24 mėnesių garantija. Šiuo metu ji kainuoja 450 eurų.

Kaip vizualiai atrodo „JBL Boombox“ nešiojama kolonėlė ir kaip vyksta jos funkcijų išbandymas galite pamatyti šiame video reportaže:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(11)
(9)

Komentarai ()