Tai gražiausi ir patogiausi ASUS telefonai? Japonijos ir Vokietijos ekspertai negailėjo pagyrų ir skyrė tarptautinius apdovanojimus (Video)  ()

„Asus“ kompanija ir toliau stebina savo išmaniaisiais telefonais. Atrodo, kad šiai kompanijai netrūksta gerų idėjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visai neseniai rašėme apie jų „Asus ZenFone AR“ išmanųjį telefoną, kuris yra toks pirmasis 5,7 colių įstrižainės išmanusis telefonas su „Tango ir „Daydream“ sistemomis.

Šį kartą tarptautinių Japonijos dizaino specialistų komandos dėmesį patraukė „Asus ZenFone 4“ serijos išmanieji telefonai, tai yra „Asus ZenFone 4“ ir „Asus ZenFone 4 Pro“. Jie šios serijos išmaniuosius telefonus už puikius dizaino sprendimus ir inovacijas apdovanojo „Good Design“ prizu.

Specialistų komentaras: „Asus ZenFone 4“ serija apima „Asus ZenFone 4“ ir „Asus ZenFone 4 Pro“ išmaniuosius telefonus. Vartotojas gali pasirinkti pagrindinėmis techninėmis specifikacijomis aprūpintą „Asus ZenFone 4“ ar galingesnį „Asus ZenFone 4 Pro“. Viskas priklauso nuo asmeninių poreikių. Glotnus dizainas yra pagrindinė „Asus ZenFone 4“ serijos konstrukcinė koncepcija. Itin aiškiame, nuoseklios formos ir ypač ploname „Zenfone 4“ serijos išmaniajame telefone yra įdiegti itin galingi komponentai: „Qualcomm S835“ procesorius, dviguba kamera su 2X priartinimu ir 3600 mAh baterija. Be to, dvigubas 2.5D „Corning Gorilla Glass“ stiklas ir aliuminio rėmelis suteikia „Asus ZenFone 4“ išmaniajam telefonui įspūdingą išvaizdą ir, laikant jį rankoje, sklandų ir tiesiog sensacingą pojūtį.“

Kas yra įdomu, kad ir Vokietijos specialistams didelį įspūdį paliko „Asus ZenFone 4 Pro“ išmanusis telefonas. Šį telefoną apdovanojo prestižiniu „IF“ apdovanojimu.

Specialistų komentaras: „Asus ZenFone 4 Pro“ yra paskutinysis ASUS išmaniųjų telefonų dizaino sprendimas. Jis sukurtas siekiant suteikti prabangą visose detalėse, pasižymi dvigubomis kameromis, kurios užtikrina neprilygstamą mobiliosios fotografijos patirtį. FHD ekranas ir spalvų gama, kuri yra daugiau nei 100 procentų NTSC spalvų, Asus ZenFone 4 Pro nuotraukas, vaizdo įrašus ir visą kitą turinį padaro tokį ryškų, koks gali būti tik realiame gyvenime. Efektyviai dirbantis Snapdragon 835 procesorius ir didelės talpos 3600 mAh baterija užtikrina, kad išmanusis telefonas be papildomo įkrovimo, budėjimo režime veiks net iki 2 savaičių.“

Nors abu šie telefonai buvo apdovanoti, tačiau jie turi ir tam tikrų techninių skirtumų.

„Asus ZenFone 4“ techninės specifikacijos:

1) 5,5 colių FHD (1920 x 1080) ekranas;

2) 8-nių branduolių, 2,2 GHz „Qualcomm Snapdragon 630“ procesorius ir „Adreno 512“ vaizdo plokštė;

3) 4 GB RAM + 64 GB ROM;

4) dviguba „SONY IMX362“ 12 MP galinė kamera su f/1.8 diafragma + 8 MP kamera, autofokusavimas ir 8 MP priekinė 120 laipsnių kamera su f/2.0 diafragma, kad kuo daugiau būtų užfiksuota vaizdo, darant „selfie“ nuotraukas. Filmuoja 4K UHD (3840 x 2160), 1080p ir 720p raiška;

5) FM radijas, priekyje yra pirštų atspaudų skaitytuvas ir 3300 mAh talpos baterija. Vos per 36 minutes įkraunama iki 50 %.

6) „Android 7.0“ operacinė sistema, kurią galima atnaujinti iki „Android Oreo“;

7) WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi direct“, NFC;

8) dvi nano-SIM kortelės, galima įdėti papildomą 2 TB atminties kortelę;

9) USB C-tipo jungtis ir standartinis 3.5 mm ausinių lizdas;

10) palaiko visus Lietuvoje esančius 2G, 3G ir 4G ryšius.

„Asus ZenFone 4 Pro“ techninės specifikacijos yra gana panašios, tad aptarsime skirtumus:

1) naujesnis „Qualcomm Snapdragon 835“ procesorius ir „Adreno 540“ vaizdo plokštė;

2) 6 GB RAM + 128 GB ROM;

3) dviguba „SONY IMX362“ 12 MP galinė kamera su f/1.7 diafragma + 16 MP, autofokusavimas ir 8 MP priekinė 120 laipsnių kamera su f/1.9 diafragma;

4) 3600 mAh talpos baterija. Per 32 minutes įkraunama iki 50 %.

Akivaizdu, kad ir šį kartą „Asus“ kompanija sukūrė puikius išmaniuosius telefonus ir belieka tik pagal asmeninius poreikius nuspręsti, kuris išmanusis telefonas yra geriausias pasirinkimas: „Asus ZenFone 4“ ar „Asus ZenFone 4 Pro“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()