Vos per 1 valandą - 1000 telefonų: „LEAGOO“ rekordas Afrikoje ir nauji mobiliųjų telefonų aptarnavimo centrai  ()

„JUMIA Mobile Week“ yra vienas didžiausių mobiliųjų telefonų pardavimų renginys, kuris vyksta Nigerijoje. Įdomu yra ir tai, kad šis įvykis, kurio metu galima įsigyti gerai žinomų išmaniųjų telefonų, pritraukia milijonus pirkėjų iš viso pasaulio, rašoma oficialiame „LEAGOO“ pranešime spaudai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip informuoja „JUMIA“, jau per pačiąją pirmąją „JUMIA Mobile Week“ dieną, „LEAGOO“ išmanieji telefonai buvo itin populiarūs. Vos per 1 valandą buvo parduota 1000 „LEAGOO“ išmaniųjų telefonų, o per vieną dieną „LEAGOO“ kompanija pasiekė rekordą – pardavė telefonų už 1 milijoną dolerių. Tokie rezultatai leido „LEAGOO“ kompanijai užimti trečiąją vietą tarp pačių perkamiausių išmaniųjų telefonų

Iš „JUMIA“ su nuolaidomis galima įsigyti išmaniųjų telefonų ir ne vien tik jų.

Prie „LEAGOO“ kompanijos augančios įtakos Nigerijoje prisideda ir tai, kad „LEAGOO“ Nigerijoje atidarė oficialų mobiliųjų telefonų aptarnavimo centrą „LEAGOO CARE“.

„LEAGOO CARE“ sprendimas yra skirtas būtent vietiniam klientų aptarnavimui. Šie centrai steigiami tose rinkose, kuriose yra didžiausias susidomėjimas „LEAGOO“ kompanijos gaminamais išmaniaisiais telefonais.

Kiek ankščiau „LEAGOO“ paskelbė, kad atidarė „LEAGOO CARE“ aptarnavimo centrą Europos Sąjungoje, konkrečiai – Lenkijoje ir kitą paslaugų centrą Rusijoje.

Dabar ir Nigerijoje įsikūrusiame „LEAGOO“ aptarnavimo centre bus teikiamos tokios pačios paslaugos, kaip ir Europoje esančiuose „LEAGOO CARE“ centruose. Gamintojas teigia, kad Nigerijoje bus suteikiama 1 metų trukmės garantija išmaniajam telefonui, o telefono priedams – 6 mėnesių garantijos laikotarpis.

Dabar Nigerijos gyventojai, atsiradus „LEAGOO“ išmaniųjų telefonų gedimams, galės tiesiog nukeliavę į „LEAGOO CARE“ aptarnavimo centrą gauti jiems reikalingas paslaugas. Oficialioje „LEAGOO“ kompanijos svetainėje galima rasti ir daugiau informacijos apie „LEAGOO“ paslaugų teikimo politiką bei paslaugų centrų vietas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: