Paviešintas naujas vaizdo įrašas kaip atrodys „Vernee M6“: itin lengvas, gražus, patogus nešioti, pilno ekrano ir talpios baterijos flagmanas (Video)  ()

„Vernee“ kompanija vos prieš kelias dienas paviešino naują vaizdo įrašą apie būsimą jų flagmaną „Vernee M6“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau nuo pat šiais metais Barselonoje vykusios „MWC 2018“ mobiliųjų technologijų parodos „Vernee“ išmaniųjų telefonų gerbėjai su nekantrumu laukia vis pasirodančios naujos informacijos apie „Vernee M6“ išmanųjį telefoną.

Kiek ankčiau „Vernee“ kompanija atskleidė, kad „Vernee M6“ bus gerokai atnaujintas „Vernee M5“ versijos išmanusis telefonas.

Gamintojas informuoja, kad „Vernee M6“ turės 5,7 colių įstrižainės ekraną, bus itin plonas ir labai patogus nešioti (tai demonstruojama ir vaizdo įraše aut. past.).

„Vernee M6“ išmanusis telefonas turės vos 6,9 mm storio korpusą ir, kaip matyti iš vaizdo įrašo, bus itin gražus išmanusis telefonas, nors, kaip sakoma, dėl grožio ir skonio nesiginčyjama.

Gamintojas praneša, kad nors „Vernee M6“ suprojektuotas taip, kad yra itin plonas ir lengvas, šis „mažylis“ savyje turės ir itin ilgai veikiančią bateriją. „Vernee“ kompanija džiaugiasi savo inžinierių komanda, kuri sugebėjo optimizuoti daugelį telefone vykstančių procesų ir, dėka „VOS“ sistemoje esančio specialaus energijos taupymo režimo, taip dar labiau prailginti baterijos veikimo laiką.

Iki šiol žinoma tik tiek, kad „Vernee M6“ išmanusis telefonas bus „all-screen“ (pilno ekrano) išmanusis telefonas su 18:9 kraštinių santykiu ir turės 8-nių branduolių procesorių ir 4GB RAM operatyviąją atmintį.

O koks bus realus baterijos veikimo laikas sužinosime tik kai „Vernee M6“ išmanusis telefonas pasieks rinką. Iki to laiko galbūt „Vernee“ kompanija išleis ir dar vieną vaizdo įrašą, kuriame pademonstruos kaip atlieka „Vernee M6“ baterijos veikimo testą. Gal ir pačio telefono sistemos veikimo ir naudojimo vaizdo medžiaga bus paviešinta, nes kol kas šia tema informacijos yra gana nedaug.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()