Kinijos turgelio stebuklai: vienas iš populiariausių kiniškų donų - „Bayangtoys X21“ su dviem GPS moduliais, 1080p raiškos kamera ir stabilizuojančiu gimbaliniu laikikliu (Video)  ()

Greičiausiai sutiksite, kad skraidyklės kardinaliai pakeitė mūsų supratimą apie fotografiją. Būtent pastarųjų įrenginių pagalba daugelis kasdieninių vietų kiekvienam iš mūsų buvo pristatytos iš visiškai kitos perspektyvos. Noras pažinti įvairias vietoves individualiai, skraidykles laikui bėgant pavertė ne tik profesionalių fotografų įrankiu, bet ir hobiu, kuris šioje rinkoje įsitvirtinus kinams tapo prieinamas praktiškai kiekvienam to norinčiam pirkėjui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu esate vienas iš tų skaitytojų, kuris vienu ar kitu atveju tikrai yra pasiruošęs įsigyti skraidyklę, tačiau kol kas nežino kokį modelį pasirinkti, tuomet prieš priimdami galutinį sprendimą būtinai pasidomėkite ir „Bayangtoys X21“ kvadrokopteriu. Būtent šiam kvadrokopteriui Kinijoje šiuo metu yra taikoma papildoma nuolaida, todėl dabar „Bayangtoys X21“ turite galimybę įsigyti už patrauklią 164 eurų kainą - be nuolaidų už jį prašoma beveik 200€, tačiau tokia kaina jau yra per didelė. 

Pasidomėjus plačiau paaiškėjo, kad ši skraidyklė tokioje kainos kategorijoje yra viena perkamiausių.. „Bayangtoys X21“ jau įsigiję pirkėjai akcentuoja šios skraidyklės gerą surinkimo kokybę, nuolatos pabrėžia patogų ir lengvą valdymą bei akcentuoja itin racionalios kainos privalumą.

„Bayangtoys X21“ kvadrokopteris maloniai stebina dėl tos priežasties, nes yra aprūpintas net dviem GPS ryšio moduliais - būtent jų pagalba gamintojas taip pat užtikrina sklandų papildomų funkcijų darbą. Viena iš šių funkcijų kvadrokopteriui leidžia automatiškai sekti nurodytą objektą („Follow Me Mode“). Tuo tarpu kita funkcija „Bayangtoys X21“ visiškai autonomiškai leidžia palaikyti nurodytą aukštį bei atstumą nuo iš anksto numatyto taško („Point of Interest“).

Šis kvadrokopteris dėmesio nusipelno dar ir dėl tos priežasties, nes iš karto yra parduodamas su 8 megapikselių kamera, kuri vaizdo įrašus geba fiksuoti ne tik 720p (1280 x 720, 60 FPS), bet ir 1080p raiška (1920 x 1080, 30 FPS). Čia dar norisi pridėti tai, kad ši kamera prie skraidyklės yra pritvirtina naudojant specialų vaizdą stabilizuojantį gimbalinį laikiklį, kuris šiuo atveju taip pat leidžia keisti kameros pakreipimo kampą.

Galiausiai trečiasis itin svarbus šiam „Bayangtoys X21“ kvadrokopteriui pranašumą suteikiantis akcentas – baterija. Pastarosios talpa šiuo atveju siekia 2200 mAh, kas reiškia, kad naudojant tik šios baterijos resursus „Bayangtoys X21“ ore be papildomos įkrovos galėsite išlaikyti apie 18 minučių.

Greta to pridėkite ir tai, kad ši baterija maitinimą dar teikia ir jau minėtai integruotai kamerai. Tenka pripažinti, kad tokios baterijos galimybės atrodo tiesiog neįtikėtinai žiūrint iš kitų skraidyklių perspektyvos, kadangi pastarosios ore net ir neturėdamos kameros retai geba išsilaikyti ilgiau nei 10 minučių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()