10 įdomiausių muzikos grotuvų, skirtų „Android“ įrenginiams  ()

Šie grotuvai skiriasi savo funkcijomis ir galimybėmis, patogumu ar originalia sąsaja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „XMusic“

Šis grotuvas turi paprastą ir tuo pačiu labai stilingą išvaizdą, su galimybe pasirinkti įvairias „Material Design“ stiliaus spalvų temas. Kai kuriuose formatuose programa yra beveik visagalė ir groja tiek MP3, tiek MIDI, tiek APE ir FLAC formatais. Įdiegtas ekvalaizeris su įvairiomis iš anksto nustatytomis nuostatomis ir boso bei garso reguliavimu.

Parsisiųsti

2. „Mezzo“

Tai ganėtinai naujas grotuvas su patogiu valdymu, gebėjimu suskirstyti muziką į aplankus ir greita paieška pagal atlikėją, žanrą ir kitus kriterijus. Atkūrimo eiga rodoma spektrogramos pavidalu, kuri supaprastina kompozicijos paiešką tam tikru momentu. Taip pat yra įmontuotas ekvalaizeris.

Parsisiųsti

3. „Shuttle“

Tai lengvai valdomas grotuvas „Material Design“ stiliaus su pritaikoma sąsaja ir valdymo elementais. Iš daugybės analogiškų programų jis skiriasi, nes turi galimybę rodyti dainos žodžius ir taip pat turi miego laikmatį, kad būtų galima automatiškai nustatytu laiku išjungti muziką.

Parsisiųsti

4. „Audio Beats“

Tikras muzikinis „kombainas“ su galingu ekvalaizeriu, žymų redaktoriumi ir galimybe klausyti bet kokį muzikos formatą. Kiekvienai dainai įkeliamas albumo viršelis, dainų tekstas ir netgi informacija apie atlikėją, jei ji yra pasiekiama „Last.fm“ (Last.fm - tai didžiausia muzikos bazė). Didelis kiekis nustatymų leidžia sukurti sąsają, pagal savo poreikius.

Parsisiųsti

5. „Eon“ grotuvas

Grotuvas su minimaliais nustatymais ir turintis įmontuotą navigaciją. Pagrindinis meniu yra pristatytas kaip linija su piktogramomis ekrano viršuje. Nėra jokių šoninių slankiklių ir kitų elementų. Yra „FLAC“ palaikymas, bet ekvalaizeris tik sisteminis. Iš neįprastų funkcijų verta paminėti „Chromecast“ palaikymą.

Parsisiųsti

6. Retro muzika

Originalus šio grotuvo dizainas sujungia savyje „Material Design“ stiliaus elementus ir „iOS“ operacinei sistemai būdingas savybes. Tuo pat metu turtingos tinkinimo parinktys leidžia jums pasirinkti muzikos grojimo pagrindinio ekrano sąsajos temą ir išdėstymo schemą. Palaikomi įvairūs muzikos formatai, taip pat ir „FLAC“.

Parsisiųsti

7. „Pixel“ muzikos grotuvas

Tai grotuvas, turintis tiesioginę prieigą prie daugybės radijo stočių pagal muzikos žanrus, taip pat „podcast'us“. Galite neprisijungus atsisiųsti dainas ir albumų viršelius. Yra įmontuotas penkių juostų ekvalaizeris su baziniu stiprintuvu, taip pat galimybė redaguoti metaduomenų takelius.

Parsisiųsti

8. Solo muzika

Grotuvas tiems, kurie jau yra pavargę nuo „Google“ firminio stiliaus ir tradicinių spalvų. Solo muzika orentuojasi į lengvesnį dizainą, kuris išskiria jį konkurentų fone. Taip pat programa pradžiugins automatiniu grojaraščių sudarymu pagal jūsų biblioteką ir puikiu ekvalaizeriu su daugeliu iš anksto numatytų nustatymų.

Parsisiųsti

9. „Pulsar“

Tai intuityvusis grotuvas su „Chromecast“ palaikymu ir muzikos perkėlimu iš „Last.fm“. Yra funkcijos, rodančios žodžius, miego laikmatis ir pažangus ekvalaizeris. Patogus muzikos atkūrimas pagal aplankus, greita atlikėjų ir albumų paieška.

Parsisiųsti

10. „BlackPlayer“

Stilingas ir labai funkcionalus grotuvas puikiu dizainu su daugybe nustatymų. Yra įmontuotas ekvalaizeris su baziniu stiprintuvu ir 3D virtualizatoriumi. Palaikomas suglaudinimo formatas, sugebėjimas atkurti muzikinius takelius be pertrūkių ir daug daugiau.

Parsisiųsti

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Sugedo.lt
Sugedo.lt
(3)
(8)
(-5)

Komentarai ()