Cafago skelbia nuolaidas „LeTV LeEco Le 2 X527“ išmaniajam telefonui, „Zeblaze THOR S“ ir „Zeblaze Vibe 3“ išmaniesiems laikrodžiams (Video)  (2)

Internetinė parduotuvė „Cafago“ skelbia, kad dabar net trims prekėms taiko itin dideles nuolaidas: „LeTV LeEco Le 2 X527“ išmaniajam telefonui, „Zeblaze THOR S“ ir „Zeblaze Vibe 3“ išmaniesiems laikrodžiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas „LeTV LeEco Le 2 X527“

Vienas iš kiniškų išmaniųjų telefonų, kurie susilaukia vis didesnio populiarumo Lietuvoje, yra „LeEco“ kompanijos išmanusis telefonas „LeTV LeEco Le 2 X527“.

Įprastai jis kainuoja ne mažiau kaip 150 eurų, tačiau suvedus specialų kupono kodą DE1613, šį telefoną iš Vokietijos sandėlio galima įsigyti už 98,96 eurus. Tik reikia nepamiršti patikrinti, ar tikrai parinktas Vokietijos sandėlys ir sumokėti atsiuntimo išlaidas – 9,22 eurus.

Tačiau tokiu atveju jis atkeliaus per 1-4 darbo dienas ir net įskaičiavus siuntimo išlaidas „LeTV LeEco Le 2 X527“ išmanusis telefonas bus praktiškai dvigubai pigesnis nei pavyzdžiui perkant kitoje populiarioje internetinėje parduotuvėje.

„LeTV LeEco Le 2 X527“ išmanusis telefonas gal ir nėra pats naujausias modelis, tačiau jau prieš metus „Antutu“ paskelbė, kad šis telefonas, tarp turinčių geriausią kainos ir kokybės santykį, užima trečiąją vietą. Dabar, neabjotinai, su „Cafago“ siūloma kaina jis būtų pirmoje vietoje.

Detaliau pasižiūrėkime kuo pasižymi „LeTV LeEco Le 2 X527“ išmanusis telefonas. Telefonas yra pagamintas iš metalo su plastiko elementais ir sveria apie 170 gramų. Telefono ekranas yra 5,5 colių įstrižainės liečiamas FHD ekranas (1920 x 1080 rezoliucijos) su mėlynos šviesos filtru, kuris saugo akis.

Nors šis telefonas nepalaiko papildomos atminties kortelės, tačiau 32 GB vidinės atminties tikrai užteks kasdieniams darbams. O kad „LeTV LeEco Le 2 X527“ išmanusis telefonas yra itin galingas biudžetinis telefonas parodo ir tai, kad jis aprūpintas 8-nių branduolių, 2,3 GHz „Snapdragon 652“ procesoriumi, „Adreno 510“ grafikos plokšte ir 3 GB RAM operatyviąja atmintimi. Kad pats darbas vyktų sklandžiai, telefonas darbuojasi su „eUI“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 6.0“.

„LeTV LeEco Le 2 X527“ turi 16 MP galinę kamerą su f/2.0 diafragma ir PDAF funkcija, kuri, gamintojo teigimu, užtikrina vaizdo fokusavimą greičiau nei per 0,09 sekundės. Dviejų tonų blykstė išryškina visas detales, o video galima įrašynėti 4K ir 720p raiška. 8 MP priekinė kamera skirta kokybiškoms „selfie“ nuotraukoms.

Šis išmanusis telefonas turi ir pirštų atspaudų nuskaitymo technologiją bei palaiko „Bluetooth 4.2“ ir „WiFI 2.4G/5G 802.11a/b/g/n/ac“ ryšius, turi GPS, E-kompasą bei kitas įprastas funkcijas. Ir net greitojo įkrovimo technologiją – „Quick Charge 3.0“, dėl kurios itin greitai įkrausite 3000 mAh talpos bateriją. Taip pat turi kiniškiems telefonams gana neįprastą funkciją – radijo imtuvą. Ausinės jungiamos per C tipo adapterį, tad bus galima iškart pajungti ir įprastas 3,5 mm kištuką turinčias ausines. „LeTV LeEco Le 2 X527“ palaiko Lietuvoje esančius 2G, 3G ir 4G ryšius. Tai galima visada pasitikrinti čia.

Šiame vaizdo įraše apžvalgos autorius dalinasi savo asmenine patirtimi po 4 mėnesių naudojimosi „LeTV LeEco Le 2 X527“  išmaniuoju telefonu:

Išmanus laikrodis „Zeblaze THOR S“

Visgi, jei jums nereikia išmanaus telefono, „Cafago“ turi ir daugiau pasiūlymų. Vienas iš jų yra itin funcionalus ir turintis puikų kokybės ir kainos santykį išmanus laikrodis „Zeblaze THOR S“.

Jam „Cafago“ neturi papildomo nuolaidos kupono, tačiau kam jis reikalingas, jei dabar šis laikrodis kainuoja vos 88,32 eurus. Kodėl vos? Na kitoje internetinėje parduotuvėje identiškas modelis kainuoja net 50 % brangiau.

„Zeblaze THOR S“ nėra įprastas fizinį aktyvumą stebintis išmanusis laikrodis. „Zeblaze THOR S“ yra kompiuteris ant jūsų rankos. Juk jis turi MTK6580 8-nių branduolių 1,3 GHz procesorių, 1 GB RAM ir 16 GB vidinės atminties. Laikrodis darbuojasi su „Android 5.1“ operacine sistema, kurią bet kada galima atnaujinti.

Jis palaiko nano-SIM kortelę ir veikia 2G (850 / 900 / 1800 / 1900Mhz) bei 3G tinkluose (850 / 2100Mhz). Atrodo, lyg kalbėtume apie išmanųjį telefoną, bet tai yra laikrodis.

Žinoma, „Zeblaze THOR S“ išmanusis laikrodis palaiko WiFi 802.11b/g/n ir „Bluetooth 4.0“ ryšius. O pats laikrodis suderinamas su visais įrenginiais, kurie darbuojasi su „Android 5.0“/„iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Liečiamas ekranas yra 1,39 colių įsitrižainės, 400 x 400 pikselių „Super AMOLED“ apsaugotas „Corning Gorilla Glass 4“. Pats „Zeblaze THOR S“ viduje turi 3.7V, įkraunama 350 mAh talpos bateriją. Tačiau dar vienas smagus dalykas, kad šis laikrodis netgi turi 5 MP kamerą. Tiesą pasakius, tai beveik prilygsta daugeliui biudžetinių išmaniųjų telefonų priekinėms kameroms.

Kadangi laikrodžio dirželis pagamintas iš silikono, o pats laikrodis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, „Zeblaze THOR S“ yra itin tvirtas ir patogus. Turbūt vienintelis šio išmanaus laikrodžio minusas yra tas, kad jis nėra atsparus vandeniu, tačiau visais kitais parametrais jis yra neįtikėtinai geras išmanus laikrodis.

Palaiko daugybę kalbų, tarp kurių yra anglų, prancūzų, italų, vokiečių, rusų, lenkų ir kt. Jis ne tik stebi širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius, kalorijas, atstumą, bet ir informuoja apie gautus pranešimus bei skambučius. Su šiuo laikrodžu galima skambinti, rašyti SMS ir elektroninius laiškus.

Kaip minėjome turi 5 MP kamerą, kalendorių, žemėlapį, naršyklę, nuotraukų galeriją, garso įrašymą, GPS, galima klausytis muzikos bei palaiko „Anti-lost“ funkciją, tad šio laikrodžio praktiškai neįmanoma pamesti.

Šiame vaizdo reportaže apžvalgos autorius detaliai apžvelgia „Zeblaze THOR S“ išmanųjį laikrodį, jo funkcijas ir galimybes:

Išmanusis laikrodis „Zeblaze Vibe 3“

Na bet jei tiek daug funkcijų nereikia „Cafago“ turi ir trečią pasiūlymą, tai „Zeblaze Vibe 3“. Šis išmanusis laikrodis su specialiu nuolaidos kuponu TT2626 kainuos 19,99 eurus. Tai ir vėl žymiai pigiau nei kitoje populiaroje internetinėje parduotuvėje.

Iškart reikia pabrėžti „Zeblaze Vibe 3“ išmanaus laikrodžio privalumą, tai jo baterija. Šis laikrodis turi japonų gamybos „Maxell CR2450“ 610 mAh talpos bateriją (ji yra neįkraunama aut. past.), kurios energijos užtenka 33 mėnesiams. Taip, teisingai perskaitėte, net 33 mėnesiams. Žinoma, tai bus pasiekta budėjimo režime, bet net ir laikrodžiu naudojantis įprastai baterija tarnaus 24 mėnesius, o jei naudojimas bus itin intensyvus – 14 mėn.

„Zeblaze Vibe 3“ turi ir daugiau itin teigiamų savybių. Jis turi nerūdijančio plieno korpusą, TPU (termoplastikinis poliuretanas aut. past.) apyrankę ir 1,24 colių LCD ekraną su papildomu apšvietimu, kuris apsaugotas „Corning Gorilla Glass 4“. Tad viskas gerai matoma tiek saulėta diena, tiek ir nakties metu. Dėl IP67 standarto, šis laikrodis yra atsparus dulkėms ir vandeniui, o su juo galima nardyti iki 50 metrų gylyje.

Suderinamas su įrenginiais, kurie darbuojasi su „Android 4.4“/„iOS 7.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Duomenys perduodami „Bluetooth 4.0“ ryšiu. Tereikia atsisiųsti „Sports+“ programėlę ir suderinti laikrodį su savo išmaniuoju įrenginiu. Palaikomos anglų, prancūzų, italų, vokiečių, rusų, ispanų ir kt. kalbos.

Žinoma laikrodis skaičiuoja nueitus žingsnius ir atstumą, sudegintas kalorijas taip pat turi chronometrą, skambučių ir žinučių priminimo funkciją, senkančios baterijos indikatorių ir daugiau. Tai itin šauniai atrodantis ir funkcionalus laikrodis, o dabar dar ir turintis itin gerą kainos ir kokybės santykį.

Šiame vaizdo reportaže apžvalgos autorius apžvelgia „Zeblaze Vibe 3“ išmanųjį laikrodį:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (2)