„Lockheed“ turi rimtą problemą: JAV kariškiai nebenori priimti naujų „F-35“ naikintuvų - netikėtas skandalas dėl rūdžių ir daugybės defektų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

audriusn 2018-04-16 12:52
audriusn 2018-04-16 20:59
Hmz 2018-04-17 08:10
OMG koks juokingas žvėrelis
kionig 2018-04-18 01:34
vardais, kuriuos tu čia žadi skaičiuoti? Kažkaip labai vaikiška.. Nebūk pofigistu, netekus teisės komentuoti, lėksi gi IP keistis, kad galėtum rašyti ir toliau savo pokemonų vardus. Tikrai, nesiūlau elgtis mažvaikiškai. Jeigu nori diskutuoti, tai diskutuok su argumentais.
audriusn 2018-04-22 09:45
" Kas per tavo mada čia visokie savotiški pokemonų vardais, kuriuos tu čia žadi skaičiuoti? " gerai juos pavadinai, as juos irgi vadinsiu pokemonais. tikriausiai nereikia primint pokemoniniu urapocreotu kliedesiu po kiekvienu straipsniu apie F35 bedas. pokemonai istisai zvygaudavo, kad to nera ir but negali, o problemas isgalvoja "kremliaus agentai". "nes brokas ištaisomas, aišku žymiai būtų geriau, kad būtų be broko, bet gamyboje niekada taip neišeina. Tenka taisyti jau sukūrus produktą. Tai sakyčiau ganėtinai normalu ir įprasta." musu urapocreotams tokios savokos negalioja, jiem rodai nuorodas i saltinius, kuriose isdestytos bedos, tik pokemonam viskas kas MADEINUSA yra supertobula ir nepriekaistinga. ir ne tik apie sita kibira kalbant, tas pats ir su muskofilais. ten irgi "galvos smegenu Tesla".
kionig 2018-04-22 21:55
. Nepaisant gamybinių problemų, o ne inžinerinių, kurių, matyt, yra tik keletas - šie naikintuvai skraido, ir reikalui esant, galėtų laisvai atlikti užduotį net ir keliomis ant korpuso rūdžių taškeliais.
audriusn 2018-04-23 10:20
"Taip čia viską galima suvesti į interesų grupių komentarus, kurie pasiskirsto į dvi stovyklas - viena už, o kita - prieš. " - tai gaunasi, kad tie is stovyklos "viskastobulanesMADEINUSA" yra tokie patys tuparylai kaip ir stovykla "netanalogovvmirte". nes uztenka pasakyt, kad chebra nustokit rukyt binta, problemu yra ir nemazai, prasideda zviegimas, kad but to negali nes "madeinusa". su analognetais viskas aisku, bet kai isvadina "kremliaus agentu" uz tai, kad parodai rimtu saltiniu info apie problemas... cia jau galvos smegenu madeinusa.