Išleidžiama speciali „Vernee X“ 6 GB RAM ir 64 GB ROM versija: išankstiniai užsakymai su solidžia anonso nuolaida prasideda nuo 164 eurų (Video)  ()

Praėjusią savaitę „Vernee“ kompanija paskelbė, kad oficialiai išleidžia specialią „Vernee X“ versiją. Šis išmanusis telefonas bus aprūpintas 6 GB RAM ir 64 GB ROM bei iš „Vernee X“ pakeis pavadinimą į „Vernee X“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O dabar jau informuojama, kad internetinėje parduotuvėje Banggood.com šį naująjį „Vernee X1“ išmanųjį telefoną galima įsigyti už 164 eurus.

Taip pat verta pažymėti, kad tokia kaina bus taikoma tik pirmiesiems 999 telefonams, o vėliau kaina tik didės.

„Vernee X1“ išmanusis telefonas aprūpintas ne tik 6 GB RAM ir 64 GB ROM, bet turi didžiulį 6 colių įstrižainės FHD+ (2160 x 1980) ekraną. Kaip teigia gamintojas, ekrano santykis su visu telefonu siekia beveik 84 %. Tad vaizdinė patirtis yra itin maloni, ekrane matoma daug ir aiškių detalių.

Telefone įrengtas galingas „Helio P23“ 8-nių branduolių procesorius, „Mali-G71-MP2“ vaizdo plokštė, 6 GB RAM + 64 GB ROM ir visa ši kombinacija užtikrina, kad telefonas puikiai susitvarko ir su sudėtingomis bei daug resursų reikalaujančiomis užduotimis.

Be to, „Vernee X1“ turi dvigubą galinę kamerą 16 MP + 5 MP ir dvigubą priekinę kamerą 13 MP + 5 MP. Taip pat įrengta tiesiog milžiniškos talpos 6200 mAh baterija, palaiko 9V/2A greito įkrovimo technologiją, veido atpažinimo, pirštų atspaudų nuskaitymo, energijos taupymo ir kitas funkcijas.

„Vernee X1“ išmanusis telefonas technologinėmis specifikacijomis labai panašus į „Vernee X“. Tačiau „Vernee X1“ vidinė saugykla yra didesnė, taip pat ši naujoji versija yra atnaujinta ir optimizuota, todėl darbas su šiuo telefonu yra dar sklandesnis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()