Cafago skelbia specialias nuolaidas „mirtinam duetui“: daugiafunkcinis „TenFifteen F1 Sports“ išmanusis laikrodis ir „LeTv LeRee Le3“ išmanusis telefonas  ()

Cafago kaip ir kitos kiniškos parduotuvės, pavasarį tiesiog nerimsta. Vėl informuoja apie tai, kad šįkart taiko specialias nuolaidas išmaniajam telefonui „LeTv LeRee Le3“ ir puikiam išmaniajam laikrodžiui „TenFifteen F1 Sports“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaruoju metu internetinė parduotuvė Cafago atranda iš savo milžiniškos pasiūlos kažką tokio, į ką tikrai verta atkreipti dėmesį, na arba bent jau pasmalsauti ką jau tokio šį kartą jie siūlo.

Cafago užtikrinai teigia, kad jie iš tikro išrinko vienus iš pačių patraukliausių, geromis techninėmis savybėmis pasižyminčius įrenginius ir dėl to jiems pritaikė specialias nuolaidas – „tai mirtinas duetas“.

Įdėmiau pažiūrėkime apie ką čia jie kalba ir taip gundo.

„LeTv LeRee Le3“ išmanusis telefonas

Pirmasis pasiūlymas yra „LeTv LeRee Le3“ išmanusis telefonas. Su specialiu kodu nuolaidos RF0217, šis telefonas kainuos 91,66 eurus.

„LeTv LeRee Le3“ yra stilingas, metalinis išmanusis telefonas. Kaip biudžetinis telefonas aprūpintas galingu „Snapdragon 652“ 8-nių branduolių procesoriumi ir „Adreno 510“ vaizdo plokšte. Taip pat turi 3 GB RAM ir 32 GB ROM. O darbuojasi su „Android 6.0“ operacine sistema ir palaiko lietuvių kalbą.

Ekranas yra 5,5 colių įstrižainės FHD su 1920 x 1080 rezoliucija. Turi dvigubą galinę 13 MP + 13 MP kamerą ir 8 MP priekinę kamerą. Palaiko Lietuvoje esančius 2G, 3G ir 4 G ryšius, WiFi, „Bluetooth 4.2“, GPS, GLONASS, Beidou ir A-GPS ir turi net FM radiją.

Baterija yra itin talpi – 4000 mAh. Nors „LeTv LeRee Le3“ yra biudžetinis telefonas, bet ir jis turi pirštų atspaudų nuskaitymo įrenginį. Tai išties šaunus, kokybiškas ir ganėtinai galingas biudžetinis telefonas. Jo ANTUTU rezultatas siekia 74 000.

„TenFifteen F1 Sports“ laikrodis

O kitas Cafago.com pasiūlymas yra tikriems aktyvaus laisvalaikio mėgėjams, tai išmanusis laikrodis „TenFifteen F1 Sports“. Įvedus specialų nuolaidos kupono kodą PG7241, šis išmanusis ir daugiafunkcis laikrodis kainuos 45,49 eurus.

Išmanusis „TenFifteen F1 Sports“ laikrodis turi 1,3 colių dydžio LCD liečiamą ekraną, kurio rezoliucija yra 240 x 240. Dėl IP65 standarto, šis laikrodis yra atsparus vandeniui. Viduje įdiegta itin talpi 480 mAh įkraunama baterija. Gamintojo teigimu, ją pilnai įkrauti prireiks apie 3 valandų, o budėjimo režime apie papildomą energiją nereikės rūpintis visą savaitę.

Laikrodis palaiko daugybę įvairių funkcijų ir yra suderinamas „Bluetooth 3.0 ir 4.0“ ryšiu su išmaniaisiais įrenginiais, kurie darbuojasi su „iOS 8.0“/„Android 4.4“ ir naujesnėmis operacinėmis sitemomis.

Laikrodis turi MTK2503 procesorių, kamerą, į jį galima įdėti SMS kortelę (palaiko 2G ryšį aut. past.), turi mikrofoną ir garsiakalbį. Taip pat palaiko papildomą 32 GB atminties kortelę, GPS, kompasą, o sveria tik apie 68 gramus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(6)
(-2)

Komentarai ()