Sąjungininkų smūgiai Sirijai ir kaip apsikvailino Prancūzija: ataka iš jūros jau virto į anekdotą, bet tai tik dalis problemų - kas sugriovė prancūzų indėlį į koalicijos smūgius ir kodėl jiems labai nemalonu? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lindemann 2018-04-20 16:54
"Tuo tarpu patys prancūzai greit pritrūko tankus naikinančios ginkluotės. Teko improvizuoti naudojant mokomąsias bombas pripildytas betono. " Įdomiai, tuo metu skelbė,jog prancūzai naudoja bombas pripildytas betono, nes taip išvengiama didelių sprogimų, skeveldrų ir civilių aukų, naikinant šarvuočius tankiai apgyvendintose teritorijose. Dabar tiesa aiškėja, jog bombų neturėjo Komikai. Ir spauda ir prancūzai.
DimQa 2018-04-20 18:36
Jūs ilgai dar leisit šitam pseudo "žurnalistui" dergti visus išskyrus ruSSiją?
Kyborg 2018-04-20 20:24
O autorius ne tas pats žymusis Arns? Atkreipkit dėmesį į jo straipsnius http://www.technologijos.lt/n/autorius?a=2221&t=&l=0 Daugiausiai rašo karinėmis temomis ir apie vakarų šalių ginkluotę straipsniai dažniausiai iš neigiamos pusės. Tuo tarpu apie Rusiją straipniai neutralūs arba su teigiamu atspalviu. Technologijos.lt administracija trirubliniams parsidavė? Trolių straipsnius publikuojat?
kiesza 2018-04-20 23:15
Autorius akivaizdžiai anti europietiškas, bet tai gerai, nes demokratija be opozicijos būtų tiesiog "rėžimas" gerai, kad bent kartais objektyvi informacija prasprusta. Koks mėšlas yra Rusija girdim, matom, skaitom kasdien, o tai nepadeda pastebėti savo ydų. Juk E. Sąjunga tai ne Tarybų sąjunga kur visos raketos pataiko, lėktuvai žemėn negriūva, reikia pirma pačiam keistis, tada gal ir draugą pakeisi.
Kyborg 2018-04-20 23:37
Tu pats sau prieštarauji... Kaip "anti" gali būt objektyviu?
Kyborg 2018-04-21 00:12
Lyg ir pasižymėjai normaliu mąstymu, bet pasimovei ant Arns trolinimo...
Dario 2018-04-21 09:27
Baisus straipsnis, sumaišyti faktai ir straipsnio pavadinimas vercia manyti kad sajungininkai yra niekam tike. Nesiveliant į betikslius rasymus tik pasakysiu kad Prancūzijos galia abejoti yra nesąmonė, jie jau daug kartų įrodė ką gali visuose žemynuose, jie vieni didžiausių pasaulio galių ir karo atveju su tokia šalimi kaip Sirija pabaiga būtų vienos šalies puse procento biudžeto pinigu praradimu ir kitos šalies ištrynimu iš žemėlapio.
lindemann 2018-04-21 09:55
Normalus tai pagal tave būtų- jokios kritikos JAV ir sąjungininkams? Sieg heil Kyborg
ciklonas 2018-04-21 13:21
Taip kur gi jau ne True is:nemaza dalis sio portalo "intelektualu"turi isankstini nusistatyma ir pageidauja apie rusus,kinus,Irana,Sirijos valdzia.. blogai arba nieko.Senai pastebetas apgailetinai neobjektyvus poziuris i tai kas dedasi pasauly.Eikit pasitenkinti skaitydami delfi straipsnius ten kaip tik tokiems pagal uzsakyma.
bmk1245 2018-04-21 14:57
Vienas iš straipsnio trūkumų - nulis šaltinių/nuorodų. Iš kur skaičiai ištraukti? Iš oficialių šaltinių, ar kažkokių blog'ų?
bmk1245 2018-04-21 20:34
Varge...Parašykit geresnį straipsnį, plūgai.
1hitkillhack 2018-04-21 20:42
Čia tikriausiai patys "patikimiausi" šaltiniai. Jeigu skaito komentarus, kitam kartui pasiruoš nuorodų su .ru galūne, arba iš kokio prorusiško šaltinio. P.S Arnui Kitam kartui, prie straipsnio pavadinimo galėtum kokia rusišką žvaigždutę pridėti. Sutaupytum žmonėm laiko.
AAA000 2018-04-21 21:47
rusai juk irgi leido raketas "niet analogov v mirie" panasiu budu is Kaspijos. kiek pamenu, rase kad apie puse net neatskrido iki taikinio. dauguma isvis kazkur pievas subombardavo... nieko jiem ten derint su kitom kariuomenem aplamai nereikejo, tik iranieciam dovanu nuveze, kad nenuskridusias is savo lauku vastieciai tyliai issirankiotu...jei atmintis neapgauna ir pas mus valstieciai rusiska karo lektuva buvo pievoj rade kazkada... pagal mane trys paleistos, visos atskride iki taikinio ir net dalinai ji sunaikine yra puikus rezultatas. o kad ten kazkas pastigo komunikacijoj tarp biurokratu leidimu ir nesugebejo isipaisyt i laiko termina - nu tai buna visko ES prancuzai dabar isvis vienintele branduoline galia lieka, kai anglai iseina. taip kad nera jie mulkiai, galetu manau prie noro ir Rusija su zemem sulygint
TomasBalčiūnas 2018-04-22 10:33
Objektyvu būtų tada, jeigu tas pats autorius rašytų ir apie tos tavo vadinamos opozicijos problemas. Bet šiaip pritariu, nors nesu prorusiškas, bet patinka žiūrėti kaip provakarietiški raitosi iš skausmo skaitydami tokius straipsnius, nes jų manymu vakarai idealūs ir nefeilina
dainius.tamošaitis 2018-04-22 16:02
Nezinau is kokio jus durnyno pabegot bet prancuzai net neturi tokiu pajegimiu kad galetu rusija sunaikinti . Kas lieca rusiu rakates pilna straispniu delfi apie sugrautus miestus o nedaskrito tik keletas apie 2%
AAA000 2018-04-22 16:43
sakai neturi prancuzai pajegumu? as pvz prisimenu Folklendo salu konflikta, kai prancuzai susipyko kazko ten su anglais ir pardave 5 berods siuolaikines raketas argentinieciams. tai sitie nusoko nuo proto ir nutare su Anglija pakariaut, nuleido ten dugnan praktiskai visas anglu vietines juros pajegas ir uzime salas. tada anglai nuciulpe prancuzams. prancuzai daugiau raketu nebepardave ir nutrauke sutarti, na ir Argentina prakiso konflikta... duok bent viena pvz, kur buvo pasiekta panasus lygis su rusu raketom ar technika. plius patys rusai is prancuzu karo laivus bande pirkt ir paskui kele triuksma, kad nepardave...tokius pasaulio galiunus uz durnius laiko kazkokie mulkiai prancuzai, ane?... rusai realiai pajegus nebent tik su Ukraina pakariaut... be savo atominiu ginklui manau butu senai nusluoti. atominiais nieks nekariauja kolkas - nes kariavimui jie beprasmiai. neuzimsi teritorijos... as isvis galvoju gali but greit pusiau pasaulinis karas, kai kinai isidrasins ir uzpuls rusus tada ir paziuresim, ka ten rusai turi...
dainius.tamošaitis 2018-04-22 16:52
Tavo teorija del kinu bloga nes jie yra protinga ir mato kad dabar vakarai visiskai kenkia rusijai ir kaip ji kris ateis eile kinijai ir jau jav prezidentas po bisko kinijai kenkia su padidintais mokecias. Jai prancuzai butiu tureji galimybe tikrai butiu dauigau ismeti ant sisirojs raketu bet jie paprasciausa ju neturi Cia ne Jav kur visa ekonomika ant karo pramones pastatyta ir ginkluote didzulia.
AAA000 2018-04-22 19:25
mano teorija remiasi tuo, kad kariaut tarpusavy globalu nebranduolini kara tegali tik salys su branduoliniu arsenalu ir pajegios ekonomiskai. visos kitos salys be branduolinio arsenalo tegali tik jungtis arba gintis. kaip ukraina. ji tik ginasi ir aktyviai lenda i Nato, nes juos isdure sunaikint nuosava branduolini arsenala... jei pultu ar kariautu su rusais aktyviai - uzmetytu rusai branduoliniais... o rusu aljansas byra tiesiog del paciu rusu durnumo... kinai tiesiog laukia ir po biski jungiasi teritorijas aplink. kas del prancuzu - jie tiesiog neturi interesu pas rusus. juos tradiciskai labiau domina Afrika ir partneryste su apsimiegojusiais vokieciais. as manau jie dabar labai tikisi suklestet ES projekte, kai anglai iseina.
dainius.tamošaitis 2018-04-22 20:27
Kas liecia ukrajina tai rusai savo tiksla pasiekia ir greitu metiu ukrajina nebus nato dalis to jiem ir uzteko . Kinija ir budama taikoja is rusijos labau dauk ka gauna nera prasmes jiem karauti su jais .
Hmz 2018-04-22 22:44
O "ukrajina" 2014 metais planavo tapti NATO dalimi? Klok faktus ant stalo arba prisipažink, kad perpasakoji ruskių kliedesius.