DLP technologija, LED lempa ir gausybė vaizdo ir garso formatų: Cafago skelbia solidžią akciją „UNIC P1+“ nešiojamam mini projektoriui (Video)  ()

„UNIC P1+“ nešiojamas projektorius yra sukurtas specialiai verslo susitikimams, mokymams ir edukacijai bei įvairioms pramogoms. Šis mažylis pasižymi DLP technologija, yra itin mažas, lengvas, gražaus dizaino ir šiuo metu ypač nebrangus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Cafago“ informuoja, kad šiuo metu šiam nešiojamam projektoriui taiko 49 % nuolaidą ir galutinė kaina siekia 58,33 eurus. Beje, ši akcija truks iki gegužės 10 dienos, bet gali baigtis ir greičiau, nes iš 150 vienetų liko mažiau kaip 50.

Ar tai tikra nuolaida? Na, jei lygintume su Gearbest.com tokio pačio modelio projektoriaus kaina, kuri šiuo metu yra 84,65 eurai, tai atsakymas kaip ir aiškus.

Tad, kas čia per „UNIC P1+“ nešiojamas projektorius ir kas per DLP technologija? Apie projektorius, jų technologijas, pritaikomumą ir kaip išsirinkti sau patį tinkamiausią projektorių, visai neseniai ir išsamiai jau rašėme. Šiame mūsų parengtame straipsnyje galite detaliai sužinoti visą reikalingą informaciją apie projektorius.

„UNIC P1+“ nešiojamame projektoriuje esanti DLP technologija reiškia, kad šis projektorius rodys vaizdą, kuris yra pagrįstas skaitmeninio apšvietimo technologija. Tai reiškia, kad bus užtikrintas didelis spalvų kontrastas, parodomas vaizdas iš DVD, Blu-ray ir HDTV šaltinių, sklandus vaizdo įrašų ir greitų veiksmo scenų perteikimas, gilesnė ir tikslesnė juoda spalva nei LCD projektoriuose.

Šis projektorius naudoja LED (šviesos diodus), tad lyginant su standartine lempa, šis projektorius užtikrins geresnį spalvų valdymą, tiliau dirbs ir bus energetiškai efektyvesnis. LED lempa išdirbs iki 30 000 valandų.

Palaiko gausybę vaizdo formatų: MPEG1/2/4, H.263, H.264, AVI, MOV, MKV, FLV, VOB, RMVB, MOV, MP4; garso formatų - MP3/WMA/OGG/AAC/FLAC/WAV/MP2/AMR ir nuotraukų formatų - JPEG/BMP/PNG.

Projektorius valdomas kinų arba anglų kalbomis, turi microUSB, TF kortelės ir 3.5 mm audio lizdus. Taip pat integruotą 1,5 W 8 omų garsiakalbį. Integruotos 1000 mAh baterijos, gamintojo teigimu, užteks 40 minučių nepertraukiamam darbui, o įkrovimas užtruks apie 2 valandas.

Pakuotėje yra pats „UNIC P1+“ nešiojamas projektorius, USB laidas ir naudojimosi instrukcija anglų kalba, tad kaip projektorių įjungti ir juo naudotis, turėtų būti ganėtinai aišku.

O jei kiltų bėdų, tai šiame vaizdo reportaže apžvalgos autorius detaliai apžvelgia „UNIC P1+“ projektorių, parodo kaip su juo darbuotis ir kokia perteikiamo vaizdo kokybė:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()