Šis profesionalus fotoaparatas tiesiog nušlavė konkurentus ir laimėjo „EISA“ apdovanojimą: „išliks pirmaujančiu savo klasėje dar kelerius metus“ (Video)  (2)

Tai tikras fotoaparatų čempionas, geriausias iš geriausių. Jis yra neprilygstamas, fotografiją pakelia į neregėtas aukštumas – tai „Canon EOS 5D Mark IV“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-05-08 Šis profesionalus fotoaparatas tiesiog nušlavė konkurentus ir laimėjo „EISA“ apdovanojimą: „išliks pirmaujančiu savo klasėje dar kelerius metus“ (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad ir kaip ilgai būtų galima kalbėti apie tai, kad ir išmanieji telefonai gali padaryti geras nuotraukas, ar ir įsigytas rimtesnis fotoaparatas, bet niekas negali prilygti šiam gigantui.

„Canon EOS 5D Mark IV“ yra tikras „žvėris“. Šis profesionalus fotoaparatas parodo tikrąsias fotografijos galimybes ir prieš jo sugebėjimus bei aukščiausio lygio kokybę nublanksta bet koks kitas įrenginys. Ir tiek daug gerų žodžių apie šį „Canon EOS 5D Mark IV“ fotoaparatą sakome tikrai ne šiaip sau, jis tiesiog nušlavė savo konkurentus ir profesionalių fotoaparatų kategorijoje „EISA“ specialistų buvo pripažintas, kaip neturintis sau lygių.

„EISA“ komentaras: „neabejotinai „Canon EOS 5D Mark IV“ yra daugelio profesionalių fotografų visame pasaulyje įrankis. Palyginti su savo pirmtaku, „Canon“ žymiai pagerino nuotraukų kokybę, padidindamas ryškumą ir dinaminį diapazoną, o automatinis fokusavimas tapo jautresnis. Vaizdo įrašymo funkcija taip pat tapo daug pažangesnė, naudojant aukštos kokybės 4K įrašymą ir greitą automatinį fokusavimą tiesioginės peržiūros režimu. „Canon EOS 5D Mark IV“ taip pat turi inovatyvią naują „Dual Pixel Raw“ funkciją, kuri leidžia tiksliau sureguliuoti ryškumą ir fono išsklaidymą. Apskritai, „Canon EOS 5D Mark IV“ išliks pirmaujančiu savo klasės prietaisu dar kelerius metus“.

„Canon EOS 5D Mark IV“ yra išties įspūdingas fotoaparatas. Čia pateikiame tik pačias pagrindines jo funkcijas.

Visą papildomą techninę informaciją apie „Canon EOS 5D Mark IV“ fotoaparatą galite rasti šioje švetainėje. O šiame vaizdo reportaže detaliai ir suprantamai pademonstruojamos šio fotoaparato galimybės:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(14)
(-2)

Komentarai (2)