Kas tai yra „NAVIFORCE“ ir kodėl jie laikomi geriausiais kiniškais rankiniais laikrodžiais? TOP 10 pirkėjų geriausiai vertinamų „NAVIFORCE“ laikrodžių  (2)

„NAVIFORCE“ - vienas garsiausių rankinių laikrodžių gamintojų Kinijoje. Kompanija yra labai jauna - buvo įkurta tik 2012 metais, tačiau jau spėjo išgarsėti dėl savo gaminių kokybės ir klasikinės išvaizdos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompaniją įkūrė jaunas ir drąsus verslininkas Yang, gimęs vos 1980 m. Jo tikslas buvo sukurti geriausius, bet visiems prieinamus ir moderniems poreikiams pritaikytus klasikinio tipo laikrodžius. Svarbiausi reikalavimai laikrodžiams nuo pat pirmųjų įmonės veiklos dienų - išskirtinė išvaizda ir puikus ilgaamžiškumas. 

„NAVIFORCE“ laikrodžiai yra surenkami Kinijoje, tačiau dažnai naudojami japoniški mechanizmai, korpusai gaminami iš kokybiškų medžiagų, o pats laikrodis gali būti panardintas net į 30 metrų gylį. Tačiau nežiūrint itin gerų parametrų, jų kainos irgi yra net labai geros. 

Štai 10 geriausiai pirkėjų vertinamų „NAVIFORCE“ laikrodžių - kainos mažų mažiausiai nustebins!

1. „NAVIFORCE 9028“

Net sunku pasakyti, kas stebina labiau - stilinga išvaizda ar neįtikėtinai žema kaina. „NAVIFORCE“ kompanija buvo įkurta labai jauno verslininko, kuris mano, kad jaunimui taip pat reikia elegantiškų, klasikinių aksesuarų, pagamintų iš kokybiškų medžiagų. „NAVIFORCE 9028“ yra būtent toks modelis. Jis, kaip ir dauguma „NAVIFORCE“ laikrodžių, turi japonišką kvarcinį mechanizmą ir nebijo vandens net 30 metrų gylyje.

„NAVIFORCE 9028“ pasižymi klasikinio kariško laikrodžio išvaizda. Jis turi odinę apyrankę su tradiciniu užsegimu, ciferblate rasite tik keturis didelius valandas nurodančius skaičius, o korpuso šone - vos viena rankenėle. „NAVIFORCE 9028“ taip pat nurodo datą ir savaitės dieną. Šis laikrodis kainuoja €14,61.

2. „NAVIFORCE NF9095M“

„NAVIFORCE NF9095M“ - aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms. Jis ypatingas tuo, kad jame suderinamos dvi laikrodžių technologijos - šis laikrodis turi ir įprastas rodykles, ir skaitmeninio laikrodžio ekraną. Tai labai praverčia, kai norite naudotis chronometru. Jis taip pat nurodo savaitės dieną, o visi skaičiai be rodyklės yra puikiai matomi ir tamsoje.

Ypatingai gražiai atrodo prie šio modernaus laikrodžio priderinta tikros odos apyrankė. „NAVIFORCE NF9095M“ kainuoja €20,61.

3. „NAVIFORCE 9093“

Tai - ryškus aukso spalvos laikrodis su metaline apyranke. Jis, aišku, tik ne kiekvieno vyro skoniui, tačiau tiems, kurie mėgsta išsiskirti, „NAVIFORCE 9093“ dizainas turėtų patikti. Ciferblato centre yra ir skaitmeninis ekranas - šis laikrodis taip pat suderina rodyklinio ir skaitmeninio laikrodžio privalumus. Žinoma, „NAVIFORCE 9093“ iš tiesų nėra auksinis, tačiau nerūdijančio plieno apyrankė yra labai tvirta ir solidi.

Skaitmeninis ekranas suteikia nemažai privalumų. Jis, aišku, pravers sportuojantiems, nes chronometras bus aiškiai matomas. Nuspaudus vieną iš keturių ant korpuso esančių mygtukų, ekranas pradės šviesti, todėl jį lengvai įžiūrėsite ir tamsoje. Galiausiai, jei jums patinka šio laikrodžio dizainas, bet nemėgstate aukso spalvos daiktų, galite rinktis iš penkių kitų kombinacijų. „NAVIFORCE 9093“ kainuoja €17,23.

4. „NAVIFORCE NF9050“

Tai - dar vienas prabangesnis laikrodis su japonišku kvarciniu mechanizmu. „NAVIFORCE NF9050“ nebijo lietaus, o jo ciferblate ir vėl suderintas rodyklinis ir skaitmeninis laikrodis. „NAVIFORCE NF9050“ turi laikmačio ir chronometro funkcijas, tačiau tikriausiai dauguma pirkėjų jį renkasi dėl solidžios išvaizdos.

„NAVIFORCE NF9050“ turi įbrėžimams atsparų stikliuką ir klasikinę nerūdijančio plieno apyrankę. Puikiai su juodu laikrodžio dizainu dera keturi sidabro spalvos mygtukai, tačiau galite rinktis ir kitas spalvų kombinacijas. „NAVIFORCE NF9050“ kainuoja €31,42.

5. „Naviforce 9044“

Tai - dar vienas klasikinis kariškas laikrodis. Jis turi gana didelį korpusą, kuriame slepiasi japoniškas kvarcinis mechanizmas. Ciferblatas turi 12 bei 24 valandų bei 60 sekundžių skales. Jame nedideliame langelyje surasite ir datą.

„Naviforce 9044“ nebijo lietaus, o tikros odos apyrankė užtikrins patogų nešiojimą kasdien. „Naviforce 9044“ kainuoja €13,12.

6. „NAVIFORCE NF9061M“

„NAVIFORCE NF9061M“ - dar vienas paprastesnis kariško stiliaus laikrodis. Jis išskirtinis tuo, kad turi 3D dizainą - skaičiai yra šiek tiek iškilę virš ciferblato fono. Tai laikrodžio išvaizdai suteikia gylio. „NAVIFORCE NF9061M“ taip pat nurodo savaitės dieną bei datą.

„NAVIFORCE NF9061M“ turi visas gero laikrodžio sudedamąsias dalis - japonišką kvarcinį mechanizmą, odinę apyrankę, įbrėžimams atsparų mineralinį stikliuką ir atsparumą iki 30 metrų gylyje. „NAVIFORCE NF9061M“ kainuoja €20,73.

7. „Naviforce 9086“

„Naviforce 9086“ - minimalistinis, tačiau labai funkcionalus laikrodis. Jis pasižymi puikiai suderintomis spalvomis ir tik trim dideliais skaičiais - tai nėra dažnas sprendimas. Vėlgi, jis neturi galybės funkcijų, tačiau kvarcinis mechanizmas užtikrins, kad niekur nepavėluosite, odinė apyrankė bus patogi nešioti, pats laikrodis informuos ne tik apie laiką, bet nurodys ir datą bei savaitės dieną.

„Naviforce 9086“ yra lengvas ir gražus. Jis kainuoja €21,85.

8. „NAVIFORCE NF9024“

„NAVIFORCE NF9024“ - solidus nerūdijančio plieno laikrodis su dvigubu mechanizmu. Tai - „NAVIFORCE“ mėgstama detalė - japoniškas kvarcinis mechanizmas suderinamas su LCD laikrodžiu. „NAVIFORCE NF9024“ turi žadintuvą, kuris, jei pageidaujate, dar leis pasnausti, chronometrą bei laikmatį.

„NAVIFORCE NF9024“ atrodo solidžiai, yra tvirtas ir nebijo lietaus. „NAVIFORCE NF9024“ kainuoja €21,33.

9. „Naviforce 9066“

„Naviforce 9066“ neturi į akis per daug krentančių bruožų. Ciferblatą puošia tik du skaitmenys, laikrodis nurodo datą bei savaitės dieną. Jis taip pat imituoja klasikinį karišką stilių, todėl atrodo tvirtas, koks ir yra dėl savo metalinio korpuso.

„Naviforce 9066“, priešingai nei daugelis kitų kompanijos laikrodžių, turi ne odinę ir net ne metalinę apyrankę. Šio laikrodžio apyrankė pagaminta iš sintetinės medžiagos, kuri yra labai tvirta ir atspari dėvėjimuisi. „Naviforce 9066“ kainuoja €17,64.

10. „NAVIFORCE 9056“

„NAVIFORCE 9056“ - labai prabangiai, elegantiškai atrodantis laikrodis. Jo ciferblatas ir korpusas nėra per daug apkrauti, tačiau jis turi įdomių detalių ir atrodo išties solidžiai. Tiesa, neleiskite „NAVIFORCE 9056“ išvaizdai jūsų suklaidinti - „NAVIFORCE 9056“ nėra brangus laikrodis.

„NAVIFORCE 9056“ turi sintetinės odos apyrankę, kuri vis tiek yra gana patvari ir atspari lietui. „NAVIFORCE 9056“ kainuoja €18,51.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai (2)