Daugybės vyrų pamėgtas „Coach Mag“ žurnalas išrinko geriausią 2018 metų biudžetinę išmaniąją apyrankę - turi tiek funkcijų, kiek 3 kartus brangesni konkurentai  ()

„Coach Mag“ - sveikatos ir sporto žurnalas, skirtas vyrams. Tai - gerbiamas leidinys, kurį skaito daugybė savo sveikata iš išvaizda besirūpinančių vyrų. Nieko keisto, kad „Coach Mag“ skelbia ir įvairių produktų topus. Štai neseniai žurnalas paskelbė, kad geriausia šių metų biudžetinė išmanioji apyrankė yra „Huawei Band 2 Pro“. Bet kodėl šis įrenginys nusipelnė tokio įvertinimo?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Huawei Band 2 Pro“ tikriausiai nėra gražiausias įrenginys. Jis turi paprastą termoplastiko apyrankę su itin paprasta sagtimi, ir metalinį stačiakampį korpusą. Žinoma, nebijo vandens (atitinka IP68 standartą) ir turi talpą 100 mAh bateriją, kurios pakaks kelioms dienoms, tačiau geriausios biudžetinės apyrankės vardo nusipelno ne dėl to.

„Coach Mag“ žurnalistai nusprendė „Huawei Band 2 Pro“ apyrankę apdovanoti dėl funkcionalumo, kurio neturi kiti įrenginiai šioje kainos kategorijoje. Visų pirma, „Huawei Band 2 Pro“ turi integruotą GPS, o tai leidžia labai lengvai sekti įveiktą atstumą ir maršrutą. Ši apyrankė, kaip ir daugelis kitų, taip pas stebi miego ritmus, tačiau tai daro kur kas detaliau ir pateikia tokius duomenis, kaip gilaus miego tęstinumas. 

„Huawei Band 2 Pro“ taip pat analizuoja žmogaus judesius, kad pateiktų tikslius duomenis apie treniruotes. Pavyzdžiui, šis įrenginys analizuos jūsų bėgimo ritmą ir pagal tai pateiks patarimų, kaip pagerinti deguonies vartojimo efektyvumą ir kartu savo ištvermę. Kalbant apie deguonį, „Huawei Band 2 Pro“ yra viena iš nedaugelio išmaniųjų apyrankių, kuri rekomenduoja ir kvėpavimo pratimus koncentracijai gerinti.

„Huawei Band 2 Pro“ taip pat visą dieną stebi širdies dažnius, skaičiuoja jūsų žingsnius, sudegintas kalorijas, ir net gali būti dėvima plaukiojant baseine. Visi šie bruožai retai sutinkami itin pigiose apyrankėse. Būtent todėl „Coach Mag“ žurnalistai ir išrinko „Huawei Band 2 Pro“ geriausia pigia šių metų išmaniąja apyranke.

„Huawei Band 2 Pro“ kainuoja €58,31. „Coach Mag“ mano, kad panašių apyrankių kaina geriausiu atveju prasideda tik nuo 110 eurų, tačiau dažniausiai tokį funkcionalumą siūlo tik maždaug 150 eurų siūlantys fizinio aktyvumo asistentai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(9)
(-8)

Komentarai ()