Juokingai pigus „Xiaomi Redmi 5A“: Cafago skelbia, kad šis „mažylis“ taip pigiai dar niekada nekainavo (Video)  (3)

Kalbant apie išmaniuosius telefonus, kurie turi puikų kainos ir kokybės santykį, nori nenori, bet negali ignoruoti „Xiaomi“ kompanijos kuriamų išmaniųjų telefonų. Jie ir be įvairių internetinių parduotuvių taikomų akcijų dažnu atveju lenkia daugelį savo konkurentų, bet, kai jiems dar ir taikomos akcijos, tai jau tampa tikra bomba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad ir šis „Xiaomi“ kompanijos „mažylis“ „Xiaomi Redmi 5A“, kuris rinkoje pasirodė tik praėjusių metų pačioje pabaigoje, tai yra gruodžio mėn. Ir šis telefonas iškart tampa neįtikėtinai puikiu biudžetinio telefono atstovu. Kodėl?

Atsakymas yra gana paprastas ir banalus. Tiesiog siūlomas telefonas yra juokingai pigus. Kad ir pasižiūrėjus į Skytech.lt matyti, kad šis telefonas kainuoja 93 eurus, bet kiniškose internetinėse parduotuvėse šio telefono kaina tiesiog fantastiškai žema.

Cafago kaip tik šiuo metu taiko „Xiaomi Redmi 5A“ išmaniajam telefonui nuolaidą ir su specialiu nuolaidos kupono kodu RP0240 šio telefono galutinė kaina sieks tik 74,99 eurus.

Bet klausimas lieka atviras: ar kažko vertas šis „Xiaomi“ telefonas? Čia viskas priklausys nuo to, ko jums reikės. Tad detaliau pasižiūrėkime kas slepiasi po gražia „Xiaomi Redmi 5A“ išvaizda.

„Xiaomi Redmi 5A“ telefono korpusas yra iš plastiko, turi 2 GB RAM ir 16 GB ROM, bet palaiko ir iki 128 GB atminties kortelę. Procesorius yra „Snapdragon 425“ 4-rių branduolių 1.4 GHz, vaizdo plokštė „Adreno 308“ ir darbuojasi su „MIUI 9“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 7.1.2“. Tad jau akivaizdu, kad čia ne pats galingiausias „žvėris“ tarp visų išmaniųjų telefonų. Visgi, kaip ir minėjome, čia yra biudžetinis telefonas, kurio paskirtis yra atlikti kasdienes telefono užduotis.

Ekranas „Xiaomi Redmi 5A“ nėra gigantinis, sąlyginai „tik“ 5 colių įstrižainės, tad tai itin kompaktiškas telefonas. Pats ekranas yra HD, 1280 x 720 pikselių, 16:9 santykio, 296 ppi, o ekrano santykis su visu telefonu siekia 69,1 %.

Telefonas turi dvi kameras: 13 MP gale su f/2.2 diafragma ir 5 MP priekyje su f/2.0 diafragma. Vaizdą įrašo 1080p (30fps), palaiko HDR, „face/smile“ fiksavimą ir t.t.

Ilgą veikimą užtikrina 3000 mAh talpos baterija. Gamintojo teigimu, šios baterijos budėjimo režime nereikės įkrauti net 8 dienas. Telefonas palaiko kinų ir anglų kalbas. Žinoma, yra „Wifi“, „Bluetooth 4.1“, GPS, GLONASS, microUSB, 3.5 mm audio jungtis.

Iš principo tai esminius dalykus turintis biudžetinis telefonas, kuris ir taip pasižymėjo ganėtinai gera kaina, o dabar tokioje kategorijoje praktiškai neturi konkurentų. Tą pripažįsta ir šios „Xiaomi Redmi 5A“ apžvalgos autorius:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(12)
(-4)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: