Rusai kuria specialiai „carui“ tinkamą telefoną: štai kas yra tikroji prabanga  ()

Dubenys ikrų, auksuoti klozetai, tikras šampanas iš Šampanės regiono – prie viso šito doram naujajam rusui reikia ir atitinkamo telefono, ar ne? Jei yra paklausa, bus ir pasiūla, žinoma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų dizaineriai nusprendė visus apstulbinti išties prabangiu telefonu, kuris jau gavo ir atitinkamą pavadinimą – „Caras“. Rusijos prekinis ženklas „Caviar“ (liet. ikrai) netrukus išleis mygtukinį telefoną, kurį, kaip reklamuojama, galės sau leisti tikrai ne kiekvienas caras.

Telefono dizaine naudojamas didelis kiekis brangiųjų metalų, kurių kiekvienas „simbolizuoja valdžios atributus“.

Pačios kompanijos atstovai savo kūrinį vadina „Išmaniuoju caru“ (rus. „Царь-смартфон“), ir pirmasis telefono modelis turės du dizaino variantus: pirmajame dominuos oda ir titanas (jam suteiktas „Paveldo“ pavadinimas), antrajame – auksas. Įrenginio ekranas bus dengtas safyro kristalu.

Gamintojai teigia, kad ši telefonų linija turėtų sugrąžinti prie „klasikinės prabangos ir stiliaus“. Rašoma, kad visas šis projektas yra tarsi pagarbos atidavimas prabangių telefonų dizainui, kuris buvo itin populiarus pačioje XXI a. pradžioje, bet vėliau buvo išstumtas labiau funkcionalių telefonų.

Kalbant apie specifikacijas, skelbiama, kad „Caro telefonas“ turės 32 GB atminties, ir dar papildomą 32 GB microSD kortelę. Telefone bus įrengta 8 megapikselių kamera, kuri leis fotografuoti 1280x720 taškų raiška. Ekrano įstrižainė sieks 2,2 colius, o jo raiška bus 320x240 taškų. Baterijos talpa – 1200 mAh, ir budėjimo režime jos turėtų pakakti 640 valandų – arba 22 valandoms pokalbių. Yra tikimybė, kad „Caro telefone“ bus įdiegtos dvi SIM kortelės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(3)
(42)
(-39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: