Tai, ką „Microsoft“ daro su „Skype“ sukėlė naują pasipiktinimo bangą  (7)

Kažkada „Skype“ buvo viena populiariausių, o gal ir populiariausia interneto skambinimo paslauga. „Skype“ dėl savo populiarumo net tapo bendriniu žodžiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viskas pasikeitė, kai „Microsoft“ nupirko „Skype“ už 8.5 mlrd. JAV dolerių 2011 metais. Nuo to laiko „Skype“ kursas pasikeitė ir programėlė buvo taikoma daugiau verslui kiek primirštant paprastus naudotojus. „Skype“ netgi įtraukta į „Office 365“ paketą, taip norint pavogti verslo klientus iš „Cisco“.

Daugumai buvusių (esamų) „Skype“ naudotojų nepatinka kaip dabar veikia programėlė, ji apkrauta, neintuityvi ir prastos išvaizdos. Didelė pasipiktinimų banga buvo ir po paskutinio didelio atnaujinimo, kai „Skype“ visiškai pakeitė išvaizdą. Kai kurie šį atnaujinimą vadina blogiausiu iki šiol. Mes su tuo irgi galime sutikti. Atnaujinta versija gremėzdiška ir veikia lėtai. „Android“ versija irgi pasityčiojimas, nes net su geru telefonu pastoviai stringa, veikia lėtai ir t. t.

„Microsoft“ nepraneša kiek dabar turi aktyvių „Skype“ naudotojų. Gerų geriausiai jų kiekis yra pastovus, bet veikiau jų nuolat mažėja. Tam įtakos daro ir kitos platformos, siūlančios panašias paslaugas kaip „Skype“, tad natūralu, kad „Skype“ naudotojų kiekis nedidėja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(113)
(30)
(83)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: