Kinijos turgelio stebuklai: nuolaidos pirmajam 2018 m. flagmanui „Xiaomi Mi Mix 2s“ - nuostabus dizainas, žvėriškas našumas, kamera su dirbtiniu intelektu ir prieinamas tik iš užsienio (Video)  (1)

Jeigu sekate kiniškų išmaniųjų telefonų naujienas, tai greičiausiai puikiai atsimenate ir „Xiaomi Mi MIX 2“ anonsą, kuris buvo labai laukiamas ir savo laiku sudrebino telefonų rinką. Akivaizdų „Xiaomi Mi MIX 2“ populiarumą taip pat patvirtina ir šio išmaniojo telefono trūkumas Kinijos elektroninėse parduotuvėse – jis dažnai išperkamas, o rimtesnės nuolaidos pasitaiko labai jau retai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabargi kai kuriuos „Xiaomi Mi MIX 2“ modelius galima įsigyti su solidžiomis, iki 35% siekiančiomis nuolaidomis. Būtent „Xiaomi Mi MIX 2“ detalią apžvalgą publikavome dar šių metų pradžioje. Įdomu tai, kad naujos kartos „Xiaomi Mi MIX 2S“ išmanųjį telefoną dabar Kinijoje galima įsigyti dar pigiau nei kai kuriuos „Xiaomi Mi MIX 2“ modelius.

Iš karto skubame pranešti, kad šiuo metu Kinijos elektorinė parduotuvė „Gearbest“ išmaniajam telefonui „Xiaomi Mi MIX 2S“ (6GB/128GB) taiko papildomą nuolaidą, todėl visi norintys jį dabar gali įsigyti už  473 eurų kainą. Tai pirmasis 2018 metais pristatytas „Xiaomi“ flagmanas ir pirmas kartas, kada šiam telefonui suteikiamos tokios geros kainos. Lietuvoje šio telefono iš vis dar niekur nėra, o perkant iš  Ebay jo kaina siekia 548€.  Taigi, pasiūlymas labai įdomus, bet modelių kiekis greitai tirpsta akyse.

Palyginimui - už senesnės kartos išmanųjį telefoną „Xiaomi Mi Mix 2“ šiuo momentu Kinijoje tenka mokėti nuo 429€ iki 616€. Įdomiausias iš šių pasiūlymų yra „Xiaomi Mi MIX 2“ (6GB/64GB) - jis darbar su 34% nuolaida  kainuoja 429€ ir yra siunčiamas iš ES sandėlio, tad nelieka jokios rizikos dėl papildomų mokesčių.

Šiuo atveju yra daugiau nei akivaizdu, kad „Xiaomi Mi MIX 2S“ ypatingas tampa dėl geresnių techninių charakteristikų bei netgi geresnio kainos/kokybės santykio. Neretai šis telefonas apžvalgose vadinamas nuostabiu pagal išvaizdą ir žvėrišku pagal galią:

Visų pirma norėtųsi pradėti nuo to, kad „Xiaomi Mi MIX 2S“ gali pasigirti keramikiniu korpusu, itin kokybišku 5,99 colių įstrižainės ekranu (2160 x 1080) bei ant „Android“ pagrindo sukurta „MIUI 9“ operacine sistema, kuri taip pat yra suderinama su lietuvių kalba.

Reikšmingu „Xiaomi Mi MIX 2S“ privalumu taip pat tampa ir gale integruota atnaujinta dviguba kamera (12 MP + 12 MP). Pastaroji kamera ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes yra aprūpinta dirbtiniu intelektu pagrįstais sprendimais, kurie šiuo atveju padeda valdyti į kamerą patenkantį šviesos srautą ir taip pat leidžia realiu laiku dinamiškai kontroliuoti svarbiausius fotografuojamo vaizdo fono parametrus.

Prie visa to norisi pridėti ir tai, kad „Xiaomi Mi MIX 2S“ išmaniajame telefone yra įdiegtas specialus balso komandomis valdomas asistentas, o ne ką mažiau svarbu yra ir tai, jog esant poreikiui 3400 mAh talpos bateriją visada galima įkrauti naudojant ne tik USB C tipo jungtį, bet ir belaidį Qi standarto įkroviklį.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Xiaomi Mi MIX 2S“ išmanusis telefonas gali pasigirti integruotu itin našiu aštuonių branduolių „Snapdragon 845“ centriniu procesoriumi, 6 GB operatyviąja RAM atmintine, „Adreno 630“ vaizdo plokšte bei pakankamos 128 GB talpos vidine ROM atmintimi.

Kitaip sakant, „Xiaomi Mi MIX 2S“ turi viską ko tik gali prireikti net ir itin reikliems pirkėjams. Būtent tai patvirtina, kad šis išmanusis telefonas gali tapti puikia alternatyva tiems pirkėjams, kurie dėl vienos ar kitos priežasties jau spėjo nusivilti „Samsung“, „Apple“ ar „Huawei“ produkcija ir šiuo metu ieško kažko naujo, kokybiško ir dar iki šiol neišbandyto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(2)
(19)

Komentarai (1)