Žada tikrus stebuklus: Lietuvoje pradėta prekyba naujos kartos benzinu  (3)

Didžiausias Lietuvoje automatinių degalinių tinklas „Neste“ pradėjo prekybą naujos kartos benzinu, kuris anot kompanijos atstovų, lemia mažesnį degalų suvartojimą ir švaresnes išmetamąsias dujas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Neste“ vykdomasis viceprezidentas atsakingas už rinkodarą ir paslaugas Panu Kopra sakė, kad naujieji degalai turi trintį automobilio variklyje sumažinančių priedų. Šie padeda suformuoti ploną plėvelę tarp stūmoklio ir cilindro sienos. Jo teigimu, tuomet variklis degalų suteikiamą energiją gali naudoti efektyviau, o tai nulemia mažesnį jų suvartojimą. Be to, naujieji priedai turėtų palaikyti variklio švarą ir prailginti jo tarnavimo laiką.

„Neste“ skelbia, kad lyginant su įprastu benzinu, naujoji „Futura“ nulemia ir mažesnes šiltnamio efektą sukeliančių dujų emisijas. Tam įtakos esą turi mažesnis šio benzino sunaudojimas bei švariau dirbantis variklis.

Kaip aiškino „Neste Lietuva" mažmeninės prekybos vadovas Audrius Miežys, anksčiau į degalus buvo dedama valymo priedų, o trintį mažinantis priedas yra naujiena.

Abiejų rūšių benziną kompanija itin rekomenduoja hibridiniams automobiliams.

Žadama, kad benzinas nulemia sklandų variklio darbą, o savo gerąsias savybes degalų bake išlaiko ilgiau nei įprastas benzinas. Taip pat „Neste“ tikina, kad jis geriau apsaugo nuo korozijos.

Naujasis benzinas pardavinėjamas daugiau kaip 1000 „Neste“ degalinių Baltijos šalyse, Suomijoje ir Rusijoje (Sankt Peterburgo srityje).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(11)
(17)
(-6)

Komentarai (3)