Tai kada elektromobiliai pardavimais aplenks automobilius su vidaus degimo varikliais?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Xdmin 2018-06-19 16:18
Ok, gali nusipirkti per Ebay ar Amazon. Ar patenkintas kaina? Ar gali isideti pats ir toliau dziaugtis garantija? Pasikartosiu, Tesla turi daugiau pirkeju nei sugeba pagaminti automobiliu, BMW atvirksciai, todel jie pardavineja atsargines dalis ir ko tik nedaro, kad surinktu daugiau pajamu.
mch0lic 2018-06-19 17:29
Kai kurie nesugebant suprast problemos. Tik autorizuoti servisai gali tas dalis įsigyt, dalių jie gali užsakyt ir gaut pakankamai greit (bent jau US). Problema yra tame, kad autorizuoti servisai dalių nepardavinėja, jie tik remontuoja automobilius. Autorizuotų servisų nėra daug, ten milžiniškos eilės nes jie nespėja remontuot ir aptarnaut su garantiniais. BMW, Audi ar beveik bet kuriam kitam automobiliui dalių gaut arba atėjęs į saloną arba užsakydamas internetu (kai kurie gamintojai turi savo e-shopus), arba net gali pirkt visiškai orginalias dalis iš ebay pardavėju, kurie perka didmena ir paskui pardavinėja B2C (ką aš dariau ne kartą). Nusipirkęs arba keiti pats arba varai į bet kurį servisą ir tau sutvarko. Garantijos dėl to nedingsta, BMW, Audi ar bet kuris kitas dealeris tave išskėstom rankom priims ir aptarnaus. Gryžtant prie teslos, dalių nenusipirksi (absoliutus monopolis), jei nusipirksi pvz devėta, ar net susiveiksi naują iš neaiškių kanalų, gali prarast garantija, galmybę naudotis tesla autorizuotais servisais ir t.t.
audriusn 2018-06-20 08:15
Вам шашечки или ехать? Koks skirtumas kokia kaina jei isvis negali gaut? Manau, kad dziugintu bet kokia. O, kad tesla nesugeba pagamint tai cia ju asmenine tragedija.
Xdmin 2018-06-20 09:54
Tragedija, ne tragedija, bet tai vienintelis gamintojas, kuris stengiasi pagaminti kazka, ko zmones praso - didelio atstumo ir zemos kainos. Nepamirsk, kad jie yra naujokai, neturi dideliu gamyklu ir patirties, ir turbut net nesitikejo tokios paklausos. Taip, pas juos yra problemu, kartais net labai idiotisku. Atrodo, jei nepatinka sitas gamintojas, tai rinkis kita gamintoja, bet kazkodel nera kito gamintojo. Huyndai ir Nissan gamina po modeli, kuris tinka daugumai musu, bet tuo paciu ir netinka. Iki juros net nuo Kauno nenuvaziuosi vienu isedimu. Jei vazineji Kaunas-Vilnius, tai baterijos uztenka tik i viena puse. O kaina santykinai auksta. O dar kas nors gamina? BMW su atnaujintu Multiplos dizainu? Yra zmoniu, kurie isdriso isesti i ji, raso, kad vairuojasi labai smagiai, kaip ir kiti BMW, nors Multiplos vairuotojai irgi aiskina, kad automobilis siaip labai patogus, tik ta isvaizda... Aisku, automobilis tik transporto priemone, bet vistiek, perkant nauja automobili norisi, kad bent kazkiek jis butu grazus. Jei i3 nebutu elektromobilis, turbut net 100 nebutu ju pardave. Fun fact: Fiat Multipla dizainas pirmiausia buvo siulomas BMW, bet tada jie atsisake.