Cafago informuoja apie naujas nuolaidas: beveik dvigubai atpigintas išmanusis telefonas „LeEco LeTV Le S3 X522“, specialūs kuponai anijoniniam plaukų džiovintuvui ir „3 in 1“ mobiliam oro vėsintuvui su vandeniu  (1)

Internetinė parduotuvė Cafago išplatino pranešimą, kuriame teigia, kad šiam prekių rinkinukui taiko ypatingai dideles nuolaidas, o telefono atveju net ir sumokės visus galimus pristatymo ir muito mokesčius, jei tik tokių pasitaikys.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-06-23 Cafago informuoja apie naujas nuolaidas: beveik dvigubai atpigintas išmanusis telefonas „LeEco LeTV Le S3 X522“, specialūs kuponai anijoniniam plaukų džiovintuvui ir „3 in 1“ mobiliam oro vėsintuvui su vandeniu  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Cafago laikas nuo laiko vis išplatina pranešimą spaudai apie vienokias ar kitokias prekes, kurioms taiko įdomesnes nuolaidas. Šįkart jie teigia, kad stengėsi į šį prekių rinkinuką įtraukti tokias prekes, kurios būtų naudingos maksimaliam pirkėjų ratui. Kitaip tariant, šįkart neapsiribojo vien tik išmaniaisiais telefonais ar apyrankėmis. Tad pasižiūrėkime į ką šįkart Cafago siūlo atkreipti dėmesį.

1. „LeEco LeTV Le S3 X522“ 3 GB RAM + 32 GB ROM išmanusis telefonas

Suvedus specialų nuolaidos kupono kodą ZDP53 šis išmanusis telefonas kainuos 79,68 eurus. Tai yra ženkli nuolaida, nes kitose internetinėse parduotuvėse šis telefonas kainuoja net apie 140 eurų. Taip pat Cafago.com informuoja, kad šiam telefonui nebus taikomi jokie pristatymo ir muito mokesčiai, tereikia perkant šį telefoną pasirinkti „ZDP“ pristatymo būdą.

Šis 5,5 colių įstrižainės FHD (1920 x 1080) ekraną turintis išmanusis telefonas yra aprūpintas 3 GB RAM ir 32 GB ROM. Deja, bet papildomos atminties kortelės nepalaiko. Visgi, kaip biudžetiniui ir dabar parduodamam už tokią gerą kainą telefonui, tai yra ganėtinai gerai.

Juolab, kad po metaliniu korpusu yra „Snapdragon 652“ procesorius ir „Adreno 510“ vaizdo plokštė. Darbuojasi su „Android 6.0“ operacine sistema, turi 3000 mAh bateriją, kurią, kaip teigia gamintojas, įkrausite itin greitai, nes telefonas palaiko greitąjį baterijos įkrovimą.

Pagrindinė galinė kamera turi 16 MP, o priekinė – 8 MP. Yra „Bluetooth“, „WiFi“, GPS, USB-C tipo jungtis, ir net pirštų atspaudų skaitytuvas. Kaip telefonui nesiekiančiam 80 eurų tai yra daugiau nei įspūdinga.

2. „Xiaomi Mijia SOOCAS H3“ anijoninis plaukų džiovintuvas

Cafago.com informuoja, kad suvedus nuolaidos kodą PS0250 šis įrenginys kainuos 36,99 eurus.

Gamintojas teigia, kad šis elektrinis plaukų džiovintuvas užtikrins, jog dėl aukštos koncentracijos neigiamų jonų kiekio jūsų plaukai patirs mažesnį džiovinimo sukeliamą neigiamą poveikį ir plaukai išliks tarsi šilkiniai. Taip pat „Xiaomi Mijia SOOCAS H3“ anijoninis elektrinis plaukų džiovintuvas puikiai tinka naudojimui namuose bei kelionėje, kadangi pakuotėje yra ir stilingas krepšelis džiovintuvui.

„Xiaomi Mijia SOOCAS H3“ yra lengvas, sveriantis apie 600 gramus, džiovintuvas, 1800 W galios ir jungiamas 1,7 metro ilgio laidu į 220 V elektros tinklą. Galima pasirinkti 3 skirtingus plaukų džiovinimo režimus, yra patvarus ir visiškai saugus naudoti.

3. „Personal Air Cooler“ – oro kondicionierius, drėkintuvas ir valytuvas viename įrenginyje

Įprastai jis kainuoja apie 30-40 eurų, tačiau suvedus nuolaidos kodą PS4149 jis kainuos 19,29 eurus. Primename, kad jau rašėme apie vieną iš tokių aušintuvų „Arctic Air“, tačiau pastarasis kainuoja 27€, tad Cafago pasiūlymas finansiniu požiūriu yra kur kas geresnis, tik modelis yra kitoks. 

„Personal Air Cooler“ irgi yra sąlyginai galingas ir labai kompaktiškas oro kondicionierius, kuris kambaryje esantį šiltą orą perleidžia per vandens filtrą ir taip kambario erdvę užpildo vėsiu, maloniai drėgnu ir švariu oru.

Šis įrenginys orą aušina skysčiu - šiltas oras cirkuliuojamas per šlapią filtrą, kuris jį atvėsina ir lėtai garina vandenį. Taigi, oras yra ne tik vėsinamas, bet ir valomas, ir drėkinamas.

Kadangis jis yra itin kompaktiškas – kubo formos (17 x 17 x 17 cm) – įrenginys, jis tinka praktiškai bet kokioje aplinkote: tiek namuose, tiek ir biure ar įvairiose kelionėse. Tereikia įpilti vandens ir su USB laidu įjungti šį daugiafunkcį įrenginį – jokio freono, viskas paprasta ir ekologiška.

Pilno vandens bakelio, kurio talpa yra 750 mililitrų, užteks 6-8 valandoms. Taip pat jo korpuse yra integruotas apšvietimas ir palaiko 7 skirtingas spalvas, tad galima jį derinti tiek prie aplinkos, tiek ir pagal savo nuotaiką.

Galima jį naudoti net ir miego metu. Pasirinkus žemiausią darbinį greitį jis skleis iki 25 dB garsą, vidutinio darbinio greičio metu bus 40 dB, o prie maksimalaus greičio – 60 dB.

Nereikia tikėtis, kad jis atvėsins dideles patalpas, bet ant stalo gali tapti maloniu atgaivos šaltiniu. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai (1)