25 kartų priartinimas, 4K vaizdo įrašas ir dramatiškas 40 kartų vaizdo sulėtinimas: „EISA“ paskelbė geriausią „superzoom“ objektyvą turintį fotoaparatą ir jis parduodamas Lietuvoje (Video)  (1)

Nors daugelis fotoaparatų fotografuoja gerai, žinoma, vieni geriau, o kiti prasčiau, vieni turi vienokių privalumų, o kiti kitokių, tačiau daugeliui iš jų kyla rimtų problemų, kai reikia priartinti vaizdą ir jį nufotografuoti. Daugelis tai sugeba padaryti, bet juk kalbame ne vien apie gebėjimą tai atlikti, o apie tai, kaip kokybiškai tai sugebama padaryti. Ir tikrai ne kiekvienas fotoaparatas gali pasigirti turintys tokio dydžio vaizdo priartinimo „patranką“ kaip, kad šis fotoaparatas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-07-10 25 kartų priartinimas, 4K vaizdo įrašas ir dramatiškas 40 kartų vaizdo sulėtinimas: „EISA“ paskelbė geriausią „superzoom“ objektyvą turintį fotoaparatą ir jis parduodamas Lietuvoje (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„EISA“ specialistų teigimu, „Sony RX10 III“ fotoaparatas turi patį geriausią „superzomm“ objektyvą, kurio gebėjimas priartinus vaizdą 25 kartus, jį vis vien išlaikyti aukščiausios kokybės, yra neprilygstamas.

„EISA“ technikos specialistų komentaras: „Vos 1095 gramus sveriantis „Sony RX10 III“ yra puikus fotoaparatas sportininkams, gamtos ir laukinių gyvūnų fotografams, ieškantiems lengvo viskas viename sprendimo.

Nuostabus „ZEISS Vario-Sonnar T* 24-600 mm“ objektyvas suteikia 25 kartų priartinimo diapazoną su sparčia f/2.4-4 maksimalia diafragma, o „Exmor RS 1.0“ tipo jutiklis, itin greitas automatinis fokusavimas ir „Optical SteadyShot“ užtikrina ryškias nuotraukas prietaisui judant.

Be neįtikėtino židinio nuotolio, „RX10 III“ gali nufotografuoti makro režimu vos 3 cm atstumu nuo objektyvo esantį objektą, o tylus užraktas reiškia, kad netrukdysite jautrių gamtos sutvėrimų. „Sony RX10 III“ puikiai tinka ne tik fotografavimui, bet ir 4K vaizdo įrašams, taip pat yra galimybė filmuoti 1000 kadrų per sekundę dažniu, kuris sukuria dramatišką 40x sulėtinto judesio efektą.“

„RX10 III“ išsiskiria didžiausiu židinio nuotolio diapazonu (24-600mm) tarp RX serijos fotoaparatų, greitas išmanusis AF ir optinis „SteadyShot™“ vaizdo stabilizavimas užtikrina stabilesnes, aiškesnes nuotraukas, o 4K ir itin sulėtinto atkūrimo režimu užfiksuojamos ryškiausios detalės net filmuojant teleobjektyvo diapazone.

Visus techninius duomenis, išsamias „RX10 III“ specifikacijas bei funkcijas rasite čia.

Kalbant bendrai, „Sony RX10 III“ fotoaparatas yra vienas geriausių šiuo metu rinkoje esančių fotoaparatų, o dėl savo neįtikėtinų vaizdo priartinimo galimybių, jis, neabejotinai, tampa tikru lyderiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(4)
(5)

Komentarai (1)