Japonai paskelbė geriausią 2018 metų dronų sistemą - „tai yra galutinis sprendimas siekiant užfiksuoti visas gyvenimo akimirkas“: parduodamas Lietuvoje, bet kaina ne kiekvienam (Video)  (1)

Ši „GoPro Karma“ drono sistema yra itin patogi vartotojui. Šis rinkinys, į kurį įeina ne tik pats dronas su visomis būtinomis dalimis, bet ir nuimama „Hero5“ kamera, užtikrina stabilią ir sklandžią filmuojamo vaizdo kokybę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojo teigimu, „Karma“ sistema buvo sukurta taip, kad būtų pilnai išnaudotos „GoPro“ produktų galimybės, pasiūlytas aukščiausio lygio vaizdo fiksavimas bei lengvas naudojimasis dronu, tačiau tokios „GoPro Karma“ drono sistemos galimybės kainuoja ne taip jau ir pigiai. Visgi, tai daugiau nei dronas ir „Karma“ yra galutinis sprendimas siekiant užfiksuoti visas gyvenimo akimirkas.

Ir tai nėra vien tik gamintojo bandymas kuo labiau išgirti savo produktą. „GoPro Karma“ droną ir šią sistemą pastebėjo ir Japonijos technikos bei dizaino specialistai iš Japans Good Design - jie teigė, kad „ganėtinai suvaržytoje dronų gaminių kategorijoje šis produktas pasižymi kruopščiu požiūriu į dizainą iki pat paskutinės detalės. Atidžiai įvertintos medžiagos ir sudedamųjų dalių formos. Ne tik pats dronas savaime, bet ir įkrovimo įranga, laidai ir drono dėklas yra patrauklaus dizaino. Atsižvelgiant į tai, kad „GoPro“ klientų viltys buvo labai didelės, tai pasiekti turėjo būti labai sunku. Iš tiesų, pasirinktas dizainas išlaiko „GoPro“ kamerų išvaizdos tradicijas, tačiau tuo pačiu ir įnešama naujovių.“

Būtina paminėti, kad „GoPro Karma“ dronas yra suderinamas ne tik su „Hero5“ kamera, bet ir su „Hero4“ bei „Hero6“ kameromis.

Pats dronas sveria vieną kilogramą, gali skristi iki 3000 metrų atstumu nuo valdiklio ir iki 3200 metrų aukščio, o signalas perduodamas „WiFi“ 2.4 GHz ryšiu.

Maksimalus drono greitis siekia iki 54 km/h, jam nėra baisus ir 10 metrų per sekundę vėjas, o maksimalus skrydžio laikas siekia iki 20 minučių. 5100 mAh talpos bateriją įkrausite vos per 1 valandą.

Turi nuimamą 3-jų ašių „Karma“ stabilizatorių, o pats dronas valdomas su „GoPro Passenger App“ programėle, kuri suderinama su „iOS 9“/„Android 4.4“ ir su naujesnėmis operacinėmis sistemomis besidarbuojančiais išmaniaisiais telefonais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(7)
(-4)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: