64 GB talpos ir visiems įrenginiams tinkanti atminties kortelė bei super biudžetinis telefonas „LeEco LeTV Le S3 X526“: Cafago skelbia apie taikomas naujausias nuolaidas  ()

Cafagošįkart nusprendė pradžiuginti ne tik dronų ar išmaniųjų apyrankių gerbėjus, bet ir tuos, kuriems savo įrenginiuose trūksta vidinės atminties ir niekaip nesiseka užfiksavus savo svarbias gyvenimo akimirkas jas išsaugoti ilgesniam laikui. Žinoma, liko nepamiršti ir išmaniųjų telefonų gerbėjai. Pasidairykime po naujausius Cafago pasiūlymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

64 GB talpos „Netac V30 Pro“ microSD atminties kortelė

Tikrai ne paslaptis, kad dabar namuose turime daugybę įvairių įrenginių, kurie filmuoja, fotografuoja, skraido, leidžia muziką ir daro daugybę kitų funkcijų ir visiems jiems reikia gana nemažai vidinės atminties talpos.

Kai kada apie tai gamintojas pagalvoja ir jau pačiame įrenginyje vidinės atminties įrengia daugiau, bet daugeliu atveju, jos pritrūksta. Juk ir dabartiniai, net ir iš pirmo žvilgsnio papraščiausi įrenginiai sugeba filmuoti bei fotografuoti aukščiausios kokybės vaizdus, kurie užima ne taip jau ir mažai vietos.

Tad ką daryti, kai norisi nufilmuoti svarbią gyvenimo akimirką ar muzikos grotuve turėti daugiau gerų garso įrašų? Ištrinti jau turimą informaciją? Skamba kaip visai prastas pasiūlymas. Jau geriau savo įrenginiui suteikti papildomos galios su microSD atminties kortele. Ir tam net nereikia labai stipriai išlaidauti.

Kad ir dabar 64 GB talpos „Netac V30 Pro“ microSD atminties kortelę galima įsigyti už tikrai prieinamą kainą. Cafago.com informuoja, kad su nuolaidos kuponu PS02641, ji tekainuos 14,59 eurus.

„Netac V30 Pro“ atminties kortelė tinka praktiškai visiems įrenginiams – mobiliesiems telefonams, fotoaparatams, dronams, muzikos grotuvams, vaizdo registratoriams ir kitiems. Ji pasižymi dideliu duomenų nuskaitymo greičiu – iki 98 MB/s. Didelis atminties kortelės greitis ir našumas užtikrina galimybę įrašynėti vaizdo įrašą HD formatu, taip pat saugoti aukštos raiškos nuotraukas, mobiliuosius žaidimus, muziką ir visą jums svarbią informaciją.

Kas dar yra labai svarbu, kad „Netac V30 Pro“ yra atspari vandeniui, smūgiams, magnetiniam poveikiui, ekstremalioms temperatūroms ir rentgeno spinduliams. Kalbant apie temperatūras, tai darbinė kortelės temperatūra siekia nuo 0 iki 70, o duomenų išsaugojimo temperatūra nuo –40 iki 85 laipsnių pagal Celsijų.

Fantastiškai pigus „LeEco LeTV Le S3 X526“ telefonas

Bet jei kartais dar net neturite ar ieškote naujo išmanaus įrenginio, o konkrečiau – išmanaus telefono, Cafago.com turi pasiūlymą ir jums. Su nuolaidos kupono kodu ZDP258 išmanusis telefonas „LeEco LeTV Le S3 X526“ kainuos 86,71 eurus ir jis bus pristatytas nemokamai. Taip pat Cafago užtikrina, kad jam nebus taikomi jokie papildomi mokesčiai.

Žinoma, toks pigus telefonus nepretenduoja į techninius stebuklus, tačiau kaip antras ar trečias atsarginis modelis, ar telefonas vaikams - gali būti net labai įdomus variantas. 

„LeEco LeTV Le S3 X526“ po savo metaliniu korpusu turi „Qualcomm Snapdragon 652“ 1,8 GHz procesorių, „Adreno 510“ vaizdo plokštę, 3 GB RAM ir 32 GB ROM. Ekranas yra 5,5 colių įstrižainės FHD (1920 x 1080) su 403 ppi rodikliu, 80 % NTSC ir mėlynos šviesos filtru, apsaugosiančiu jūsų akis.

Taip pat yra aprūpintas 16 MP galine kamera bei 8 MP priekine kamera. Akivaizdu, kad tai biudžetinis telefonas, aprūpintas baziniu technologijų paketu ir stebuklų čia nerasime, bet juk ir nekalbame apie naujausią „high-end“ išmanųjį telefoną. O ir šis mažylis turi tam tikrų smagių dalykų, kuriais dar ir ne kiekvienas biudžetinis telefonas gali pasigirti.

Pavyzdžiui, 3000 mAh baterija. Taip, talpa nėra įspūdinga, bet gamintojas nurodo, kad „LeEco LeTV Le S3 X526“ palaiko greitąjį baterijos įkrovimą, tad problemų dėl energijos trūkumo neturėtų kilti. O dar šis telefonas turi ir pirštų nuskaitymo įrenginį, kuris yra įrengtas telefono nugarėlėje po galine kamera. Tai irgi didelis privalumas tokios kategorijos išmaniajam telefonui.

„LeEco LeTV Le S3 X526“ darbuojasi su „eUI“ operacine sistema, kurios pagrindas yra gerai žinoma „Android 6.0“ operacinė sistema, palaiko Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio tinklo dažnius, turi GPS, „WiFi“, „Bluetooth“ bei USB-C tipo jungtį. Tai rimtas biudžetinio segmento atstovas, o dabar dar ir siūlomas už rekordiškai žemą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(8)
(-2)

Komentarai ()