Tomtop skelbia, kad tai paskutinė proga taip pigiai įsigyti tvirtąjį „Vernee V2 Pro“: anonso nuolaidos, kainų palyginimas ir kuo toks geras „Vernee V2 Pro“ - tvirtesnė „Samsung Galaxy S9“ versija (Video)  ()

Internetinė parduotuvė Tomtop išplatino pranešimą spaudai, kad labai ribotą laiką priima išankstinius „Vernee V2 Pro“ išmanaus telefono užsakymus. Jie taip pat skelbia, kad tai yra paskutinė proga taip pigiai įsigyti šį itin į „Samsung Galaxy S9“ panašų išmanų telefoną. Bet ar tikrai ką jie skelbia yra tiesa? Palyginkime jų pasiūlymą su kitų internetinių parduotuvių kainomis ir pasižiūrėkime kuo toks geras „Vernee V2 Pro“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmiausiai pakalbėkime apie „Vernee V2 Pro“ kainą. Jau kiek ankščiau rašėme apie šį telefoną ir tuo metu kitos internetinės parduotuvės skelbė, kad jį galima įsigyti už specialią anonso kainą. Tuo metu jos svyravo apie 234-240 eurų. Dabar kai kurios iš jų taiko nuolaidas, bet kainos vis tiek yra ženkliai didesnės.

Tomtop.com skelbia, kad pas juos anonso proga šį itin tvirtą „Vernee V2 Pro“ išmanųjį telefoną galima įsigyti už 214,38 eurus ir tokia kaina galioja tik kelias artimiausias dienas. Tad gali būti, kad Tomtop teiginiai, kad tai paskutinė galimybė anonso proga įsigyti „Vernee V2 Pro“ išmanųjį telefoną pigiau nėra vien tik rinkodaros žaidimai. Matematika gana akivaizdi, pas juos šis telefonas yra pigesnis 20-30 eurų, o tai yra ne taip jau mažai.

Na, o ko vertas pats telefonas?

„Vernee“ kompanija vis pabrėžia, kad kurdama šį telefoną naudojo karinio lygio medžiagas, aukščiausią detalių jungčių sandarinimo technologiją ir visapusiškai vandeniui atsparią konstrukciją.

„Vernee V2 Pro“ išlaikė tarptautinį IP68 standartą ir tai reiškia, kad šis telefonas yra atsparus vandeniui. Negana to, jis iki 30 minučių gali išbūti ir pilnai funkcionuoti iki 1,5 metrų vandens gylyje. Tvirtas „Vernee V2 Pro“ nugarėlės korpusas su unikaliais „mažais taškeliais“ užtikrina, kad telefonas rankoje laikose itin tvirtai ir iš jos neslysta. O dėka papildomų šonuoses esančių raudonų juostelių bei keturiuose kampuose esančių iš karinio lygio magnalio ir TPU medžiagų pagamintų elementų, „Vernee V2 Pro“ yra itin tvirtas ir patvarus.

„Vernee“ kompanija „Vernee V2 Pro“ telefoną išbandė ekstremaliuose testavimuose. Po beveik 2000 kartų, kai „Vernee V2 Pro“ buvo metamas ant žemės visais 6 kampais, testų rezultatai parodė, kad šis telefonas yra visapusiškai tvirtas.

Nors tai itin ištvermingas telefonas, bet jis tėra 12 mm storio, o kaip tokio tipo atstovui, tai yra nedaug. Dviguba 2.5D konstrukcija užtikrina, kad telefoną yra patogu ir malonu laikyti rankoje. Tad palyginus su tradiciniais itin tvirtais telefonais, „Vernee V2 Pro“ atrodo išties gražiai ir madingai, o tarp tokio tipo telefonų tai jau nėra toks dažnas reiškinys.

„Vernee V2 Pro“ turi 5,99 colių įstrižainės FHD+ ekraną su 2160 x 1080 raiška. Ekrano santykis su visu telefonu siekia net 81,3 %. Ekranas naudoja „Corning Gorilla 2.5D“ stiklą, kuris užtikriną ekrano atsparumą subraižymams ir skilimui, jei netyčia telefonas iškristų iš rankų.

Na, o kalbant apie technines „Vernee V2 Pro“ konfiguracijas, tai jis aprūpintas „Helio P23“ 8-nių branduolių procesoriumi, 6 GB RAM ir 64 GB ROM. Taip pat jame yra itin talpi 6200 mAh baterija, o C-tipo jungtis palaiko 9V/2A greitojo įkrovimo technologiją. „Vernee V2 Pro“ turi dvigubą galinę „SONY IMX 258“ 21 MP + 5 MP kamerą ir dvigubą priekinę 13 MP + 5MP kamerą, bei palaiko „grožio režimą“. Optimizuota „VOS“ operacinė sistema, kurios pagrindas yra „Android 8.1“, užtikrina efektyvų ir taupų energijos naudojimą.

Taip pat „Vernee V2 Pro“ palaiko daugybę įvairių funkcijų, tarp kurių yra NFC, GLONASS, GPS, pirštų atspaudų nuskaitymas, „FACE ID“ ir net širdies ritmo matavimas.

Tad tai yra itin tvirtas, stilingas bei galingas išmanusis telefonas ir dbar labai gera proga, kai jį galima įsigyti gerokai pigiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(0)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: