Išmanusis dantų šepetėlis „Soocare X3“, „kuris galėtų sukelti revoliuciją burnos higienos srityje“: „po valymo suteikia neįtikėtinos švaros pojūtį, o kainos ir kokybės santykis yra labai geras“ (Video)  (4)

„Xiaomi Soocas Soocare X3“ yra išmanusis aukšto dažnio dantų šepetėlis, pasižymintis moderniu dizainu, vandeniui atspariu korpusu, keičiamomis kokybiškomis galvutėmis ir galimybe prisijungti prie išmaniojo telefono.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Vibracijos dažnis: 37200 kartai per minutę;
  • Baterija: 1000 mAh; vienu įkrovimu energijos užtenka apie 25 dienas valantis du kartus per dieną; įkrovimo laikas – 16 val.; belaidis įkrovimas su specialiu gražaus dizaino stovu.
  • Valymo režimai 4: įprastas valymo, jautriems dantims, pradedančiųjų ir balinimo;
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos, 3 skirtingų rūšių ir labai aukštos kokybės su suapvalintais itin tankiais JAV gamintojo „Dupont Tynex Classic“ 0,152 mm šereliais
  • Atsparumas vandeniui: IPX7 reitingas - pilnas atsparumas vandeniui (atsparus visas įrenginys);
  • Ryšiai: Bluetooth
  • Programėlė: „SOOCAS“ arba „Xiaomi Mi Home“ (apie diegimą skaitykite „Xiaomi Soocas Soocare X3“ apžvalgoje). Prisijungia „Bluetooth“ ryšiu. Programėlė leidžia keisti šepetėlio režimų nustatymus, suteikia patarimų kada reikia valytis dantis, papasakos apie burnos higieną ir kitos naudingos informacijos, informuos apie baterijos atsargas, nurodys įprastą dantų valymo laiką ir šepetėlio galvutės resursą.
  • Išskirtinės savybės: itin aukšta pagaminimo kokybė, labai aukštos klasės šepetėliai, belaidis įkrovimas ir valdymas per išmaniąją programėlę. 
  • Dydis ir masė: 19,3 x 2,4 x 2,4 cm; 123 gramai.

Kaina

Ar žinojote, kad elektriniai dantų šepetėliai yra kur kas efektyvesni už tradicinius? Taip yra todėl, kad jie vibruoja labai aukštu dažniu, taip pašalindami daugiau nešvarumų per tą patį laiką. Anksčiau dantų šepetėliai turėjo įvairių trūkumų - trumpą baterijos gyvavimo laiką, didelį ir nepatogų korpusą, jie dažnai nemėgo vandens. Tačiau laikai keičiasi - „Xiaomi Soocas Soocare X3“ yra pigus, išmanus ir kokybiškas įrenginys.

Kaip jau ne kartą sakėme, „Xiaomi“ ruošiasi pagerinti viską. Ši bendrovė gamina išmaniuosius telefonus, laikrodžius, veiksmo kameras, garso įrangą, tačiau nemažą dalį savo dėmesio skiria ir namų apyvokos daiktams ir higienos prekėms. Kuo gi ypatingas „Xiaomi“ dantų šepetėlis?

Elektrinis dantų šepetėlis yra efektyvesnis, jį rekomenduoja dauguma dantistų. Visgi, ne visi elektriniai dantų šepetėliai yra lygūs. Patys pigiausi dažnai nėra labai kokybiški, turi itin silpnas, neilgaamžes baterijas, greitai sulūžta. Tuo tarpu „Xiaomi“ pasirūpino, kad jūsų dantų šepetėlis turėtų visas technologijas, reikalingas nepriekaištingai burnos higienai palaikyti.

Elektriniai dantų šepetėliai laiko tikrai netaupo - dantis vis tiek reikia valytis bent porą minučių. Tačiau jie valo kur kas efektyviau, nes per šį laiką atlieka daugiau judesių. Elektriniai dantų šepetėliai efektyviau šalina apnašas, neleidžia susidaryti akmenims. Burnos gale esantys dantys yra ypač sunkiai valomi, tačiau nedidelė elektrinių dantų šepetėlių judesių amplitudė leidžia labai švariai nuvalyti visus dantis.

„SOOCARE X3“ yra vienas iš populiariausių ir geriausiai vertinamų nebrangių elektrinių šepetėlių rinkoje. Jis turi visą eilę privalumų.

„Soocare X3“ šepetėlis yra tankesnis ir vibruoja itin aukštu dažniu. Jis juda daugiau nei 37 tūkstančius kartų per minutę, todėl dantys yra valomi itin efektyviai.

Vibruodanas 37200 kartų per minutę greičiu „Xiaomi Soocas Soocare X3“ efektyviai šalina apnašas ir maisto likučius - tokio greičio dantis brūžindami tradiciniu šepetėliu tikrai nepasiekiate.

„Xiaomi SOOCAS X3“ turi visą eilę įdomių funkcijų, kuriomis kiti panašūs įrenginiai nepasižymi. Šis šepetėlis dantis valo keturiais režimais – galėsite pasirinkti tą, kuris jums atrodys tinkamiausias:

  • Pats švelniausias yra skirtas itin jautriems dantims ir žmonėms, kurie dar nėra išbandę elektrinio dantų šepetėlio.
  • Šiaip jautriems dantims yra skirtas specialus režimas.
  • Įprastas valymo režimas yra kasdienis ir pasižymi optimaliu procesu nešvarumų pašalinimui.
  • Na, o balinimo režimas yra agresyvesnis, bet gali padėti susigrąžinti šypsenos baltumą.

„Soocare X3“ visiškai nebijo vandens - visą įrenginį galite plauti po vandens srove. Nenaudojamą jį galite įstatyti į įkrovimo stotelę, tačiau realistiškai jo 1000 mAh bateriją reikės įkrauti tik kas 25 dienas, todėl tai nėra didelė problema, jei patogioje vietoje vonioje neturite elektros lizdo. Įkrovimui reikia maždaug 16 valandų.

Kitas labai didelis ir svarbus „Xiaomi Soocas Soocare X3“ privalumas yra itin kokybiški, tankūs nailoniniai šepetėliai su užapvalintais šerelių galais. Jie nežeidžia dantų ir dantenų, tačiau labai efektyviai šalina nešvarumus.

Dantų šepetėlį taip pat galite kruopščiai išplauti, nes visas įrenginys yra atsparus vandeniui (IPX7 reitingas). Galiausiai, kai ateis laikas jį pakeisti, galėsite nusipirkti porą šepetėlio galvučių iš Gearbest.com ar kitos parduotuvės. 

Pačios šepetėlio galvutės yra dar vienas privalumas, nes jos pasižymi itin aukšta kokybe ir suapvalintais itin tankiais JAV gamintojo „Dupont Tynex Classic“ 0,152 mm šereliais. Nors patys šereliai yra vienodi, jų išdėliojimas galvutėse yra skirtingas.

1. Įprasto valymo šepetėlis

Šis šepetėlis yra skirtas įprastam naudojimui. Jis prisitaiko prie dantų formos ir yra universalus - jį galima naudoti kasdien. Naujas „SOOCARE X3“ šepetėlis komplektuojamas būtent su tokiomis galvutėmis. Pora tokių šepetėlių kainuoja  apie €10.

2. Šepetėlis jautriems dantims

Gamintojas taip pat siūlo „SOOCARE X3“ galvutę, skirtą jautriems dantims („SOOCARE X3 Sensitive“). Šis šepetėlis geriausiai tinka jau pažeistiems dantims, žmonėms su netaisyklingu sąkandžiu, ne visai lygia šypsena. Specialiai išdėlioti šereliai nesunkiai įsiterpia į sunkiai pasiekiamas vietas ir dantis valo pakankamai švelniai. Puikiai tinka su švelniausiu „SOOCARE X3“ režimu, ypač tiems, kurie turi labai atidžiai prižiūrėti dantenas. Deja, šiuo metu tokie šepetėliai yra tikras deficitas ne tik parduotuvėje Gearbest, bet ir visose kitose.

3. Giliojo valymo šepetėlis

Tai - mažesnis šepetėlis, kurio lengviau išvalysite ir sunkiai pasiekiamas vietas. Gamintojas teigia, kad šis šepetėlis geriausiai tinka rūkantiems ar daug kavos išgeriantiems žmonėms bei tiems, kurie turi rimtų dantų sveikatos problemų. Pora tokių šepetėlių kainuoja €9,17.

Gamintojas rūpinasi, kad šepetėliai pirkėjus pasiektų švarūs, todėl kiekvienas iš jų yra dezinfekuojamas UV spinduliais, kurie pražudo bakterijas, ir sandariai supakuojamas.

Išmanioji programėlė ir baterija

Be to, „Soocare X3“ šepetėlis „Bluetooth“ ryšiu gali prisijungti prie išmaniosios programėlės, kuri suteiks patarimų kada reikia valytis dantis, gausite patarimų apie burnos higieną ir kitos naudingos informacijos, informuos apie baterijos atsargas, nurodys įprastą dantų valymo laiką ir šepetėlio galvutės resursą.

Galiausiai, šis dantų šepetėlis lengvai ras vietos jūsų vonios kambaryje, nes įkroviklis yra labai mažas. Įkrauti „Xiaomi SOOCAS X3“ šepetėlį labai lengva – tereikia jį įstatyti į įkroviklį ir per naktį belaidžiu būdu jo baterija bus pakrauta. Tiesa, kadangi šis šepetėlis turi net 1000mAh talpos ličio jonų bateriją, ją įkrauti pakaks maždaug kartą per mėnesį.

Vertinimai

Visi šie privalumai lėmė, kad „Soocare X3“ yra vienas iš populiariausių elektrinių dantų šepetėlių rinkoje, tad surasite labai daug apžvalgų, o apie kai kurias rašė ir technologijos.lt:

  • Šis šepetėlis galėtų sukelti revoliuciją burnos higienos srityje. Technologijų žurnalistas Pankaj Kheriwal išbandė „Soocare X3“ ir buvo tiesiog sužavėtas - apibendrinadamas savo apžvalgą žurnalistas Pankaj Kheriwal visiems rekomenduoja įsigyti „Xiaomi Soocas X3“. Žinoma, investicija į šį šepetėlį nėra visai maža, visgi labai tikėtina, kad naudotojai pajaus skirtumą, atsikratę senų tradicinių šepetėlių. Ir, tikimės, dantisto kėdėje lankysis rečiau.
  • „Xiaomi Soocare X3“ išbandė ir technologijos.lt redakcija - čia surasite išsamią „Xiaomi Soocare X3“ apžvalgą. Šepetėlis paliko pačius geriausius įspūdžius, tačiau šiek tiek įstrigome su programėlės pajungimu - teko išbandyti įvairius variantus, kol pavyko sinchronizacija. Geriausia žinia, kad šepetėlis puikiai veikia ir be programėlės, tačiau labai jos norint, kažkuri iš jos versijų vistiek pradeda bendrauti su šepetėliu ir jau galima keisti jo parametrus. Visgi, ši problema retai minima atsiliepimuose, tad turbūt priklauso nuo turimo telefono modelio. 

  • Šioje apžvalgoje rašėme apie du geriausiai pirkėjų vertinamus elektrinius dantų šepetėlius iš Kinijos: kuo skiriasi ir kuo panašus pusantro karto pigesnis „Alfawise S100“ nuo pasaulinio garso „Xiaomi Soocas Soocare X3“?

  • Jeigu įdomi šiek tiek detalesnė statistika apie vartotojų nuomones, susijusias su „Soocare X3“, galite peržiūrėti portale 4pda.ru (portalas rusų kalba) - net gerai nesuprantant rusų kalbos matyti, kad dauguma vertinimų yra labai geri - 84% pirkėjų yra patenkinti „Soocare X3“ pirkiniu. Iš jų 67% neturi jokių nusiskundimų dėl kokybės ar neveikimo, o likusi dalis turi tam tikrų nepasitenkinimų, tačiau pirkinį vistiek vertina gerai. 

Šiuo metu Gearbest.com portale vidutinis „Xiaomi Soocas Soocare X3“ įvertinimas yra 4,92 žvaigždutės iš 5 (įvertino 1547 pirkėjai). Tai - labai geras rezultatas, matomas ir pirkėjų atsiliepimuose. Štai keletas iš jų:

  • SOOCAS / SOOCARE X3 – „Šis įrenginys atkeliavo labai kokybiškoje pakuotėje, kuri suteikė prabangos pojūtį. Išpakavus supratau, kad ir pats įrenginys yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų. Iš pradžių valytis dantis „Soocare X3“ yra kiek keista, tačiau šepetėlis veikia puikiai ir greitai. Programėle lengva naudotis, o baterijos pakanka labai ilgam laikui“.
  • LK – „Tai aukštos kokybės šepetėlis. Baterijos pakanka net 30 dienų, per visus naudojimo metus neturėjau jokių problemų, šepetėlis dantis valo puikiai. Jį rekomenduočiau visiems, nes jis prilygsta garsiems gamintojams, nors yra žymiai pigesnis. Spalvos taip pat visai gražios ir suteikia įrenginiui aukštos klasės išvaizdą. Gaminio kokybė yra puiki“.
  • Pedro – „Ką galiu pasakyti apie šį elektrinį šepetėlį? Visų pirma, jo konstrukcija yra labai kokybiška, o dizainas tikrai geras. Jis yra atsparus vandeniui, todėl galima net maudytis po dušu ir valytis dantis. Baterijos pakanka labai ilgam laikui, o įkrovimo stotelė puikiai dera prie šepetėlio“.
  • Brian – „Šis šepetėlis taip stipriai vibruoja! Jei ieškote šepetėlio, kuris jūsų burnai suteiks neįtikėtinos švaros pojūtį, šis kaip tik jums. Kainos ir kokybės santykis yra labai geras, rankena atrodo patraukliai, o ir pakuotė yra visai miela. Vos išpakuotas šis šepetėlis buvo pasiruošęs darbui, prisijungti prie programėlės buvo vieni niekai“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai (4)