Visiškai naujas žaidėjas rinkoje - prekyboje pasirodė „Alfawise Mini 3“ su dideliu ekranu ir krūva naudingų funkcijų, o konkurentus pagal kainą lenkia be jokių nuolaidų  ()

„Alfawise Mini 3“ yra biudžetinės klasės išmanioji apyrankė su dideliu ekranu, talpia baterija ir klasikine išvaizda. Ji sukurta kaip tiesioginis „Xiaomi Mi Band 3“ konkurentas. Daugeliu parametru šios apyrankės yra identiškos, tačiau yra ir skirtumų - „Alfawise Mini 3“ turi kiek didesnį ekraną, matuoja kraujo spaudimą, kainuoja pigiau, bet su ją negalima nardyti. Apibendrinant, tai vienas geriausių „Xiaomi Mi Band 3“ konkurentų, norintiems sutaupyti pinigus - kainuoja pigiau, turi didelį OLED ekraną, talpią bateriją, kokybišką korpusą. Visa tai „Alfawise Mini 3“ paverčia rimtu konkurentu ženkliai brangesnėms apyrankėms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise Mini 3“ specifikacijos

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: stebi miego ritmus, matuoja kraujo spaudimą, širdies ritmą, sudegintas kalorijas, skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą,
  • Sporto režimai: atskirų sporto režimų nėra
  • Navigacija: nėra.
  • Žinutės ir pranešimai: praneša apie į telefoną gautas žinutes ir pranešimus. Visą informaciją per programėlę galima sinchronizuoti su socialiniais tinklais.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, padeda surasti telefoną,
  • Ekranas: 0,96 colių nespalvotas OLED ekranas, kuriame rodoma treniruotės informacija ir tekstiniai pranešimai. valdymas lietimui jautriu mygtuku
  • Atsparumas: atsparumo vandeniui ir dulkėms reitingas – IP67.
  • Baterija: 110 mAh baterija, kurios pakanka 4-5 dienoms. Pilnai įkraunama per 2 valandas.
  • Kalba: palaiko anglų, vokiečių, prancūzų, ispanų, italų, portogalų, kinų, japonų, korėjiečių, rusų, vietnamiečių kalbas. Pagal nutylėjimą - anglų kalba.  
  • Medžiagos:  pagaminta iš plastiko, turi elastingą apyrankę
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0 
  • Programėlė: dirba su „H Band APP“ programėle.
  • Matmenys ir masė:  24.00 x 2.00 x 1.20 cm; 20 gramų.

„Alfawise Mini 3“ kaina

Išmaniųjų apyrankių rinka tikrai yra gyvybinga ir užimta. „Alfawise Mini 3“ yra naujas žaidėjas biudžetinėje klasėje, tačiau atrodo kaip išties kokybiškas įrenginys. 

Tikriausiai pirma mintis išvydus „Alfawise Mini 3“ apyrankę yra „Xiaomi Mi Band 3“ – šie įrenginiai yra labai panašūs.

Abu jie turi 110 mAh ličio polimero baterijas, OLED ekranus, „Bluetooth“ sąsajas, programėles, labai panašų dizainą. Net sveria abu laikrodžiai tiek pat.

„Alfawise Mini 3“ pranašumas yra kiek didesnis ekranas (0,96 coliai prieš 0,78), o „Xiaomi Mi Band 3“ – 50 metrų atsparumo vandeniui reitingas.

Tačiau „Alfawise Mini 3“ garsiajam konkurentui nusileidžia ne taip jau ir daug. Ši apyrankė apie visus skambučius ir žinutes informuoja, turi didesnį ekraną, o IP67 reitingas yra tikrai daugiau nei pakanka – galite rankas plautis šios apyrankės nenusisegę.

„Xiaomi Mi Band 3“ apskritai yra šiek tiek aukštesnės klasės įrenginys, galintis turėti ir NFC funkcionalumą. „Mi Band 3“ taip pat leidžia atmesti skambučius, ko „Alfawise Mini 3“ padaryti negali.

Be to, „Alfawise Mini 3“ matuoja kraujo spaudimą, ko negali padaryti „Xiaomi Mi Band 3“.

Vos pakėlę riešą pamatysite laiką, nereikės nieko spausti. Nors „Alfawise Mini 3“ turi didesnį ekraną, valdomą vieno mygtuko palietimais, jis sveria lygiai tiek pat, todėl nevargina riešo.

Norite sužinoti dar vieną „Alfawise Mini 3“ privalumą prieš „Xiaomi Mi Band 3“? Šiuo metu jau galima rinktis iš trijų „Alfawise Mini 3“ spalvų. Tuo tarpu „Mi Band 3“ vis dar tėra juodas, nors žinoma, kad artimiausiu metu ši spalvinė gama būtinai išsiplės.

„Alfawise Mini 3“ yra į akis nekrentantis, bet labai funkcionalus įrenginys. Jis leidžia nusistatyti treniruočių tikslus ir informuoja, kai jie pasiekiami. „H Band APP“ netgi leidžia dalintis savo sportiniais pasiekimais socialiniuose tinkluose. Šioje programėlėje taip pat rasite labai detalią informaciją apie savo sveikatos būklę. Pavyzdžiui, „H Band APP“ rasite detalę informaciją apie savo miego fazes ir nuolat matuojamo pulso pokyčius.

„Alfawise Mini 3“ atsiliepimai

Kad ir koks puikus „Alfawise Mini 3“ įrenginys būtų pagal technines specifikacijas, ji yra visiškai nauja. Tai reiškia, kad kol kas nėra jokių pirkėjų įvertinimų ir dar reikia palaukti išsamesnių apžvalgų, tad ją prisiimate riziką patys, kad kažkas bus ne visai taip, kaip deklaruoja gamintojas. Tačiau „Alfawise“ vardas yra pakankamai gerai žinoma, todėl galime prognozuoti, kad ir ši išmanioji apyrankė susilauks didelės sėkmės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()