NVIDIA nutraukė gandų seriją ir jau paskelbė, kada pristatys naujas GeForce vaizdo plokštes ir žada daug įspūdingų siurprizų  (2)

NVIDIA ilgą laiką atsisakė paskelbti naujos kartos vaizdo plokščių išleidimo datą, nepaisant daugybės spėlionių šia tema. Galų gale, kompanija nusprendė nutraukti gandų seriją ir išsiuntė pakvietimus žurnalistams į atnaujintos GeForce serijos pristatymą, kuris vyks labai greitai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ambicingas renginys, pavadintas „GeForce Gaming Celebration“, vyks rugpjūčio 20 Kelne (Vokietija), dieną prieš parodos „Gamescom 2018“ atidarymą.

Nors oficialioje gamintojo svetainėje naujos grafikos plokštės renginio anonse nepaminėtos, kvietime žurnalistams tekstas yra šiek tiek skiriasi nuo viešosios versijos.

„Šis renginys bus kupinas naujų asmeninių kompiuterių žaidimų, paleistų su naujausia GeForce įranga, įdomių pristatymų, taip pat įspūdingų siurprizų“, – teigiama kvietime.

Portalas Videocardz tikina gavęs informacijos, kad rugpjūčio 20 vyks uždara naujausių NVIDIA GPU prezentacija, o oficialus pristatymas bus surengtas diena vėliau, parodos „Gamescom 2018“ metu. Ši data sutampa su ankstesniais nutekėjimais apie naujos kartos GeForce išleidimo laiką.

Manoma, kad pirmieji naujos kartos flagmanai pavadinimu „GeForce 1180“ bus parduodami jau šiemet nuo rugpjūčio 30 d. už rekomenduojamą ne didesnę nei $ 750 kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(8)
(2)
(6)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: