Geriausią kainos ir našumo santykį turintis planšetinis kompiuteris „Lenovo P8“ dabar siūlomas 50€ pigiau: 4G ryšys, 4250 mAh baterija, 8 colių HD ekranas ir puikūs įvertinimai (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Video)  ()

Biudžetiniai planšetiniai kompiuteriai nėra tokie nieko verti, kaip daug kam gali pasirodyti. Jie puikiai tinka naršymui internete, vaizdo įrašų ir nuotraukų peržiūrai, žaidimams, knygoms ir kitoms užduotims. Juos galima duoti vaikams, juos negaila su savimi pasiimti į kelionę. „Lenovo P8“ yra garsaus gamintojo siūlomas planšetinis kompiuteris, kuris tikrai už mažiau siūlo daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • „Lenovo P8“ yra turbūt geriausio kainos ir našumo santykio  planšetinis kompiuteris visame pasaulyje su labai gerais vertinimais, 4G modemu, GPS navigacija ir „Android 6.0“. Tai kompaktiškas biudžetinės klasės gaminys, ieškantiems gero ir pigaus daikto.
    Bet jei norite daugiau greičio, geresnių kamerų ir didesnės baterijos, rinkitės „Xiaomi Mi Pad 4“ su „Android 8 Oreo“.
  • Procesorius – „Qualcomm Snapdragon 625“ 2,0 gHz.
  • Atmintis – 3 GB RAM, 16 GB ROM + atminties kortelė iki 64 GB.
  • Ekranas – 8 colių IPS, 1920 x 1200 taškų rezoliucija.
  • Kameros – 8 MP gale ir 5 MP priekyje.
  • Ryšiai – „Bluetooth“, „Wi-Fi“, 4G.
  • „Android 6.0“ OS.
  • GPS navigacija.
  • Nano SIM kortelė, TF kortelės lizdas (iki 64 GB).
  • Baterija – 4250 mAh.
  • Svoris – 326 g.
  • Matmenys - 20.80 x 12.30 x 0.88 cm

Kaina

  • Šiuo metu Gearbest.com jam taiko 27 % nuolaidą ir jis kainuoja €126,29. Iki šiol mažiausia kaina už „Lenovo P8“ šioje parduotuvėje siekė 138€.
    Nemokamas pristatymas Priority Line metodu. 
  • Ebay.com siūlomas už 159€ ir beveik 20€ už pristatymą.
  • Lietuvoje neparduodama.
  • Sutaupote apie 50€.

„Lenovo P8“ yra puikus biudžetinės kainos planšetinis kompiuteris – tai pajusite vos jį paėmę į rankas. „Qualcomm Snapdragon 625“ 2,0 gHz procesoriaus dėka kompiuteris dirba labai sklandžiai.

Jis naudoja „Android 6.0“ operacinę sistemą, kurią visi puikiai pažįsta, todėl mokytis naudotis nauju prietaisu net nereikės.

Viskas valdoma per 8 colių 1920 x 1200 pikselių raiškos IPS ekraną, kuris yra pakankamai šviesus nuotraukų ir video įrašų peržiūrai. „Lenovo P8“ turi „Dolby Atmos“ erdvinio garso sistemą su dviem stereo garsiakalbiais, kurie ypač pravers žiūrint filmus ar žaidžiant žaidimus.

Kalbant apie žaidimus, „Lenovo P8“ turi 3 GB RAM ir 16 GB vidinės atminties. Ją papildomai galite išplėsti nepridedama 64 GB atminties kortele. Dviejų kanalų „Wi-FI“ modulis užtikrina sklandų darbą internete, o kelyje galėsite naudotis ir mobiliais duomenimis, jei tik įstatysite „Nano SIM“ kortelę. Kelyje pravers ir tai, kad „Lenovo P8“ turi GPS modulį ir didelę 4250 mAh bateriją.

8 ir 5 MP kameros nėra labai raiškios, tačiau jų pakaks kasdieniškose situacijose-  galėsite lengvai užfiksuoti į akį kritusius vaizdus. Juos galėsite iš karto išsiųsti draugams ar patalpinti socialiniuose tinkluose, o galėsite ir palikti planšetiniame kompiuteryje. Jis turi keturis režimus – standartinį, vaikų, skaitymo ir pramogų. Pastarasis tinka ir žaidimams, ir vaizdo medžiagos peržiūrai.

Galiausiai, minėjome, kad pigūs planšetiniai kompiuteriai puikiai tinka keliaujantiems. „Lenovo P8“ sveria tik 326 gramus, yra labai plonas ir kompaktiškas. Tikriausiai dėl to jį taip gerai vertina pirkėjai.

Vertinimai

Gearbest.com portale vidutinis „Lenovo P8“ pirkėjų įvertinimas siekia 4,84 žvaigždutes iš 5 (1017 įvertinimų).  Štai ką keletas iš jų sakė apie šį planšetinį kompiuterį:

  • Nistax – „Šis gaminys yra labai geras, puiki surinkimo kokybė, 8 colių ekranas pasižymi gera rezoliucija. Garsiakalbiai groja puikiai, garso kokybė tikrai yra aukšta. Šis kompiuteris netgi turi blykstę, kuri yra labai galinga. Jau rekomendavau šį gaminį dviem draugam, kurie jį taip pat įsigijo“.
  • KRL_B – „Nuostabi maža planšetė! Greita, ekranas ryškus, o garsas įspūdingas. Ji yra pakankamai galinga net žaidžiant žaidimus. Internete taip pat galima naršyti be rūpesčių. Aštuonių branduolių procesorius veikia puikiai, o kamera yra labai gera. Šis kompiuteris visiškai tenkina mano poreikius“.
  • T KY – „8 colių ekranas yra nei per didelis, nei per mažas. 1920 x 1200 pikselių rezoliucija yra šiek tiek didesnė nei „FullHD“, o pats ekranas yra pakankamai ryškus ir tiesioginėje saulės šviesoje. Pramogoms šis ekranas yra tikrai pakankamai geras. Procesorius ir darbinė atmintis užtikrina tikrai sklandų darbą“.
  • Remigijus – „Puikus planšetinis kompiuteris. Ekranas kokybiškas, spalvos ryškios. Galingas ir ekonomiškas procesorius. Geras stereo garsas“.
  • Bogdan – „Planšetė tikrai yra geras pirkinys už tokią kainą. Su tokiu procesoriumi ji puikiai atlieka pagrindines savo užduotis – knygų skaitymas, elektroninis paštas, „Youtube“, naršymas internete, navigacija – viskas veikia puikiai. Ir 3 GB RAM tikrai pakanka. 16 GB vidinės atminties nėra daug, bet ją galima išplėsti atminties kortele. O štai 8 colių ekranas yra išties labai geras su 1920 x 1200 pikselių rezoliucija. Vaizdo kokybė yra labai gera, spalvos atrodo gražiai, o režimai yra labai naudingi, ypač skaitymo“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()