Kilnus ar kvailas „Audi A5“ vairuotojo veiksmas? Po staigaus stabdymo automobilio galas buvo sumaitotas (Video)  (3)

Nepriklausomai nuo to, kokie laukiniai gyvūnai pasirodo kelyje, jei neįmanoma jų saugiai apvažiuoti, geriausias sprendimas – sustoti.  Rendono miesto (JAV) prieigose saugodamas ančių šeimyną „Audi A5“ vairuotojas pasielgė būtent taip, nors dėl to pats pateko į pavojingą situaciją. 


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš paskos važiavęs pikapo vairuotojas tokio staigaus manevro visiškai nesitikėjo ir nespėjęs sustoti stipriai rėžėsi į jo automobilio galą.  Įraše matyti, kad po sustojimo tamsiam „Audi“ kupė eismo juosta greitai atsilaisvino, tačiau į priekį jis taip ir nepajudėjo. Gali būti, kad prie vairo sėdėjęs asmuo nesitikėjo, jog kita mašina buvo taip arti. 

Automobilis buvo stipriai apgadintas, tačiau ančių šeimyna sėkmingai kirto kelią. Avariją vaizdo registratoriumi užfiksavęs vyras neužsiminė, ar buvo sužeistų keleivių. Tai - geras pavyzdys, kodėl visada reikia laikytis saugaus atstumo ir stebėti situaciją kelyje.

Reikia tikėtis, kad incidentas neprivers „Audi“ vairuotojo kitą kartą panašioje situacijoje pasielgti ne taip kilniaširdiškai. Visgi tokiose situacijose reikia blaiviai įvertinti padėtį ir dėl ančių nesukelti pavojaus žmonėms. Tuo pačiu visada reikia laikytis saugaus atstumo ir stebėti stojančius automobilius kitose juostose. Galbūt „Audi“ vairuotojas ir nesigailėjo, nes bent jau šį kartą jis pelnė tūkstančių internautų visame pasaulyje simpatijas, tačiau dar klausimas, ar jis nebus pripažintas avarijos kaltininku.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(6)
(12)
(-6)

Komentarai (3)