Nutekėjo informacija apie „Samsung Galaxy S10“ atnaujinimus: pokyčiai labai rimti  (9)

Kiekvienas naujas „Samsung Galaxy S“ serijos telefonas užduoda savotišką ritmą išmaniųjų telefonų rinkai visiems metams, o 2019-aisiai konkurentams reikės labai rimtai pasistengi norint prilygti tam, ką ketina pasiūlyti Pietų Korėjiečiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prastai paslėptą informaciją apie naujuosius įrenginius surado patikima „Samsung“ įrenginių specialistų svetainė „SamMobile“. Jie išsiaiškino, kad pavasarį „Samsung“ pristatys iškart tris „Galaxy S10“ serijos modelius, ir visuose juose pirštų atspaudų skaitytuvai bus įtaisyti tiesiai į ekranus.

Pasikapstę giliau po technologijas, „SamMobile“ ekspertai išsiaiškino, jog atspaudų jutikliai bus šiek tiek skirtingi: brangesniuose „Galaxy S10“ ir „Galaxy S10+“ bus ultragarso technologijų pagrindu veikiantis skaitytuvas, o pigesniame modelyje – optinis atspaudų jutiklis.

Labai tikėtina, kad būtent „Samsung“ bus pirmasis gamintojas, pasiūlęs telefonus su ultragarsiniu pirštų atspaudų skaitytuvu. Be to, šiuose telefonuose bus smarkiai patobulintos veido atpažinimo technologijos – įrenginiai, panašiai, kaip ir „iPhone X“, šeimininką atpažins sudarydami veido žemėlapį, tokiu būdu užtikrinant didesnį saugumą.

Nors ir susilaukė puikių apžvalgininkų vertinimų, „Galaxy S9“ įrenginius buvo galima vadinti tik kosmetiškai patobulintais telefonais. Tuo tarpu „Galaxy S10“ ir vėl pralauš naujus techninio tobulėjimo barjerus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(30)
(33)
(-3)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: