Geriausias išmanusis dantų šepetėlis iš „Xiaomi“? Skelbiama akcija „Oclean One“ - 60 dienų be įkrovimo, naujos kartos magnetinės levitacijos variklis, itin daug galimybių turinti programėlė ir net integruotas garsiakalbis (Video)  ()

„Xiaomi Oclean One“ - tai aukšto dažnio elektrinis dantų šepetėlis su visa eile gerų savybių. Jis „Bluetooth“ ryšiu bendrauja su išmania programėle, kuri leidžia keisti daugybę nustatymų, vibruoja 42 000 kartų per minutę dažniu, o baterijos gali pakakti net 2 mėnesiams. Pirkėjai džiaugiasi galybe nustatymų, naudojimo paprastumu ir aukšta surinkimo bei medžiagų kokybe.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Vibracijos dažnis: 42000 kartai per minutę;
  • Baterija: 2600 mAh; vienu įkrovimu energijos užtenka apie 60 dienas valantis du kartus per dieną; įkrovimo laikas – 3,5 val.; magnetinė belaidžio įkrovimo stotelė.
  • Valymo režimai 3: įprastas valymo, balinimo ir masažo; kiekvienas turi 4 intensyvumo lygius.
  • Galvutės: galvutės yra keičiamos, yra labai aukštos kokybės su suapvalintais itin tankiais JAV ir Vokietijos gamintojo „Dupont /Pedex“ nailoniniais šereliais 
  • Atsparumas vandeniui: IPX7 reitingas - pilnas atsparumas vandeniui (atsparus visas įrenginys);
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: „Oclean“  programėlė, prie jos prisijungiama „Bluetooth 4.2“ ryšiu. Programėlė leidžia keisti šepetėlio režimų nustatymus, suteikia patarimų kada reikia valytis dantis. Programėlėje rasite informacijos apie savo įpročius, naudojamą jėgą, judesių teisingumą.
  • Išskirtinės savybės: itin aukšta pagaminimo kokybė, labai aukštos klasės šepetėliai, belaidis įkrovimas, net 60 dienų laikanti baterija, naujos kartos magnetinės levitacijos variklis, garsiakalbis ir valdymas per išmaniąją programėlę su daugybe nustatymu ir funkcijų.
  • Dydis ir svoris: 25,61 x 2,68 x 2,68 cm; 155 gramai.

Kaina

Tikrinta 2018 09 06

„Oclean One“ yra itin aukštos klasės pažangus išmanusis dantų šepetėlis, todėl ir kainuoja šiek tiek daugiau nei konkurentai. „Oclean One“ šepetėliai yra 3 spalvų, o Gearbest jų kaina siekia 50-80€.

Tai – dar vienas elektrinis iš išmanus „Xiaomi“ dantų šepetėlis. Nors šis turi negirdėtą „Oclean“ vardą, šalia jo dažnai sukiojasi ir visiems gerai pažįstamas „Xiaomi“ prekės ženklas. Ir tai nėra keista, nes jis padeda parduoti. Tačiau tai verčia atsiminti ir kitą išmanųjį dantų šepetėlį - „Xiaomi Soocas Soocare X3“, kuris yra ženkliai pigesnis. Bet kuo „Oclean One“ yra pranašesnis?

Na, visų pirma pažvelkime į variklį, kuris ir sukelia tas aukšto dažnio vibracijas. „Oclean One“ turi naujos kartos magnetinės levitacijos variklį, kuris pasižymi bent 20 % didesne gale nei senosios kartos įrenginiai.

Dėl to „Oclean One“ vibracijų dažnis siekia 42000 kartus per minutę, lyginant su 37200, kuriais pasižymėjo „Xiaomi Soocas Soocare X3“. Tai yra ženklus pranašumas, tačiau „Oclean One“ dar toliau žengė baterijos dėka.

„Oclean One“ turi 2600 mAh talpos bateriją. Tuo tarpu senesnis turėjo 1000 mAh talpos elementą ir nesiskundė – jo pakako net 25 dienoms. „Oclean One“ net pamiršite įkrauti, nes jo baterijos pakanka beveik dviem mėnesiams – apie 60 dienų valantis dantis du kartus per dieną.  Aišku, iš tikrųjų tai nepamiršite, nes „Oclean One“ naudojasi pažangia išmaniąja programėle.

„Oclean One“ turi nuosavą „Oclean“ programėlę, kuri nustebins funkcionalumu. Ji, aišku, leis keisti valymo režimus,  intensyvumą, stebėti savo įpročius. Tačiau kartu ji pateiks labai įdomių duomenų. Pavyzdžiui, apie jūsų judesių stiprumą ir pasiekiamą švarą. Šepetėlis jums pats primins, kad jau praėjo 2 minutės ir dantys turėtų būti švarūs.

Ar esate turėję elektrinį dantų šepetėlį su garsiakalbiu? Tokį turi „Oclean One“. Programėlėje galėsite nustatyti, kada norite gauti priminimus. Toje pačioje programėlėje galėsite keisti ir dar daugybę nustatymų, tarp kurių yra ir skirtingi valymo režimai.

„Oclean One“ turi 3 režimus:

  • Valymo yra naudojamas kasdien, jis tinka visiems ir nėra labai agresyvus.
  • Balinimo yra grubesnis, stipriau poliruoja dantis.
  • Masažo yra kiek švelnesnis, kaitaliojamas dažnis.

Kiekvienas iš šių režimų dar turi ir 4 intensyvumo lygius, todėl tikrai galėsite susireguliuoti šepetėlį taip, kaip jums patinka. Tiesa,  jei reikėtų surasti „Oclean One“ trūkumų, tai tikrai būtų įkrovimo stotelė.

„Oclean One“ turi įprastą magnetinę įkrovimo stotelę, tačiau ši naudoja USB laidą. Taip gamintojas daro dėl savo patogumo – nereikia į skirtingas pasaulio vietas siųsti skirtingų adapterių. Tačiau tai reiškia, kad reikės patiems pasirūpinti adapteriu arba įrenginį įkrauti kambaryje. Priminsime, kad tai nėra didelė problema – šepetėlį reikės įkrauti tik kas antrą mėnesį. Į keliones įkroviklio galite ir neimti.

Kadangi tikėtina, kad įkrovimo stotelės vonioje nenaudosite, galite įsigyti specialų laikiklį. Jis kainuoja €3,46 ir yra labai patogus, kadangi yra klijuojamas prie sienos. Tai reiškia, kad šepetėlis bus jums patogiame aukštyje ir nenukris, o horizontalūs paviršiai liks tušti.

„Oclean One“ naudoja aukštos klasės šepetėlius su amerikietiškais „DuPont“ ir vokiškais „Pedex“ nailoniniais šereliais. Jie yra išdėstyto rombo formos lopeliais, todėl pasiekia visus tarpdančius ir valo išties efektyviai.  Su laiku mėlyni šereliai ima blukti – taip suprasite, kad galvutę laikas keisti.

Vertinimai

  • 差不多 – „Pirkau šį prietaisą dėl palankios kainos ir todėl, kad jį gamina „Xiaomi“. Mano patirtis su „Xiaomi“ produktais, jų surinkimo kokybe ir kainos bei kokybės santykiu, visada buvo gera ir šis šepetėlis nėra išimtis. 
    Šį šepetėlį patogu laikyti ir naudoti – jis nėra nei per sunkus, nei per platus, todėl juo lengva manevruoti burnoje. „Oclean“ programėlė leidžia nustatyti valymo parametrus pagal asmeninius poreikius ir įpročius – programėlė tinka ir „iOS“, ir „Android“ prietaisams. Ji seka valymo progresą ir įrašo kasdienius duomenis. Pats šepetėlis taip pat gali priminti išsivalyti dantis, jei tai nustatysite programėlėje.
    Galimybė tiksliai keisti visą eilę parametrų yra tikrai geras priedas. Kai kurie kiti šepetėliai, tokie kaip „Philips Sonicare Diamond Clean“, man buvo per daug grubūs, bijojau dėl savo dantų emalio. Šio „Xiaomi Oclean One“ privalumas yra tas, kad net balinimo režimas gali būti sušvelnintas. Gal taip ir paaukojamas tas balinimo efektas, bet saugomas emalis. Galiausiai, kaina šiam įrenginiui yra tikrai patraukli. „Philips Sonicare Diamond Clean“ kartais būna dvigubai brangesnis.
    Šepetėlį galima naudoti ir be programėlės, bet tai ir sunku, ir nefunkcionalu. Be programėlės šepetėlis leis tik pasirinkti kelis balinimo lygius, o ne standartinį ir masažo režimą, kaip siūloma programėlėje. Geriausia pasitelkti programėle.
    Tiesa, „Oclean“ programėlė nėra iki galo tobula. Prisijungimo metu ji  kartais nuo telefono atjungia kitus „Bluetooth“ prietaisus, bet tai turėtų būti ištaisyta“.
  • DavorinB – „Aukšta kokybė, paprastas naudojimas, gera integracija su programėle – 3 skirtingi režimai (valymo, balinimo ir masažo) su 4 intensyvumo lygiais kiekviename. Baterija taip pat labai gera, po 15 naudojimo minučių likutis buvo 95 %. Programėle lengva naudotis, ji leidžia nustatyti asmeninė valymo planą“.
  • Marcin – „Geras gaminys. Aukšta kokybe už gerą kauną. Vieno įkrovimo pakanka 50 dienų. Svarbiausia, kad jausmas išsivalius dantis yra nuostabus – jie dar niekada nesijautė tokie švarūs. Dar daugiau – manau, kad šis šepetėlis pašalino ir akmenų problemą vos per dvi savaites. Tikrai rekomenduosiu jį savo šeimai ir draugams, nes tai yra puiki kaina už tokią kokybę“.
  • Spoks – „Viskas kaip pasakojama aprašyme. Gera medžiaga, neatrodo kaip pigus plastikas. Reikia poros kartų, kol pilnai pripranti prie šio šepetėlio – mano dantenos buvo gana suerzintos. Sunku kažką pasakyti apie režimus – kartais balinimo ir įprasto valymo režimas atrodo visiškai toks pat. Kartais šepetėlis su įjungti balinimo režimu veikia labai tolygiai, o kartais pasižymi ir grubesnėmis vibracijomis“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(7)
(-4)

Komentarai ()