„Xiaomi“ pristatė dar vieną „Mi 8“ brolį: „Mi 8 Pro“ su patobulintu pirštų atspaudų skaitytuvu ir naujomis spalvomis (Video)  ()

Kinijoje „Xiaomi“ pristatė keletą naujų produktų. Vienas iš jų yra išmanusis telefonas „Mi 8 Lite“, o kitas – „Mi 8 Pro“, kuris iš pradžių buvo vadinamas „Mi 8 Screen Fingerprint Edition“. Naujajame „Mi 8“ varianto ekrane įtaisytas pirštų atspaudų skaitytuvas, panašus į naudojamą „Mi 8 Explorer Edition“. Be to debiutantas taip pat gali pasigirti dvejomis naujomis spalvomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi“ teigia, kad ekrano pirštų atspaudų skaitytuvas buvo patobulintas lyginant su „Mi 8 Explorer Edition“. Tvirtinama, kad atrakinimo greitis yra 29% aukštesnis, o sėkmės rodiklis pagerėjo 8,8%. Galima numanyti, kad telefone yra atnaujintas spaudimo jėgos jutiklis, kuris padeda greitai atrakinti telefoną.

„Mi 8 Pro“ turi skaidrią versiją, kaip ir „Mi Explorer“, be to siūlo du naujus spalvų variantus. Vienas iš jų yra gradientas pavadintas „twilight gold“, o kitas – „Ocher Black“.

„Xiaomi Mi 8 Pro” specifikacijos sutampa su „Mi 8“. Taigi, jūs gaunate 6,21 colio Super AMOLED ekraną su 2248 x 1080 taškų raiška ir išpjova. Viduje darbuojasi platforma „Snapdragon 845“ procesorius, taip pat 6 GB operatyviosios ir 128 GB vidinės atminties, arba 8/128 GB.

Galinėje kameroje yra du 12MP jutikliai su OIS ir optiniu priartinimu, o 20MP f/2.0 jutiklis įsitaisė ekrano išpjovoje. Akumuliatoriaus talpa lygi 3400 mAh, o valdo telefoną „Android 8.1 Oreo“. Telefonas taip pat palaiko infraraudonųjų spindulių atrakinimą pagal veidą.

Apie tikslias „Xiaomi Mi 8 Pro“ kainas dar rašysime, bet prognozės skelbia, kad jos bus apie 470 - 530 USD.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: