Anonso nuolaidos unikaliam, IP68 reitingą turinčiam telefonui su 6" ekranu, 10000 mAh baterija, 4 LED prožektoriumi, gulsčiuku, svambalu, aukščio matuokliu, didinimo stiklu ir net kampainiu („OUKITEL WP2“ kaina, Specifikacijos, Video)  (2)

„OUKITEL WP2“ - tai telefonas skirtas aktyviems. Jis atitinka IP68 standartą, nebijo smūgių, o ir dėklo jam nereikia. Vienas didžiausių privalumų - 10000 mAh baterija, kurios pakaks kelioms dienoms. Šalia to „OUKITEL WP2“ turi ir pirštų antspaudų skaitytuvą, trigubą kamerą ir krūvą papildomų funkcijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „OUKITEL WP2“ specifikacijos

  • Ekranas: 6,0 colių įstrižainės (2160 x 1080, 403 PPI).
  • Procesorius: 8 branduolių MTK6750T, 1,5 gHz.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB ROM (gali būti plečiama naudojant „Micro SD“ kortelę iki 256 GB).
  • Kameros: dviguba galinė kamera (16 MP + 2 MP), 8MP priekinė.
  • OS: „Android 8.0“ („Oreo“).
  • Baterija: 10000 mAh.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas.
  • Jungtys: USB.
  • Ryšiai: NFC, „Bluetooth 4.0“ ir „WiFi“ ryšio moduliai, 4G LTE palaikymas.
  • Jutikliai: akselerometras,  giroskopas, artumo sensorius, kompasas.
  • Korpusas: IP68, metalinis, gumuotas, atsparus smūgiams.
  • Matmenys ir masė: 15,21 x 7,12 x 0,85 cm, 360 g.

„OUKITEL WP2“ Kaina

„OUKITEL WP2“ – tai itin tvirtas išmanusis telefonas, nebijantis jokių su kasdieniais darbais susijusių iššūkių

„OUKITEL WP2“ – tai išmanusis telefonas tiems, kuriems fizinis atsparumas yra itin svarbus. „OUKITEL WP2“ turi tvirtą, gumuotą korpusą, kuris yra atsparus smūgiams, o jo 6 colių ekraną dengia „Corning Gorilla Glass“ stiklas. Negana to, šis telefonas yra visiškai atsparus vandeniui ir dulkėms – atitinka IP68 standartą, o jo nugarėlę puošia užrašas „Submersible“, reiškiantis, kad nieko nenutiks, net jei telefonas paners po vandeniu (aišku, geriau nebandyti).

Šis įrenginys yra skirtas tiems, kurie dirba fizinį darbą, daug laiko praleidžia lauke, užsiima ekstremaliu sportu, o tam reikia ir talpios baterijos - „OUKITEL WP2“ baterijos talpa siekia visus 10000 mAh. Jei nelabai įsivaizduojate, ką reiškia šis skaičius, pasakysime, kad „Samsung Galaxy S9+“ baterijos talpa yra 3500 mAh ir tai nėra blogas rodiklis. 10000 mAh yra tokia didelė ir talpi, kad su šiuo įrenginiu galite net 15 valandų be pertraukų žiūrėti vaizdo įrašus ar 50 valandų kalbėti telefonu.

Žinoma, su „Samsung Galaxy“ telefonais „OUKITEL WP2“ nekonkuruoja. Pagal kainą ir baterijos dydį jam būtų artimesnis prieš kelias savaites anonsuotas „Ulefone Power 5“, nors vėlgi, tai yra labai skirtingą filosofiją išpažįstantys telefonai.

„OUKITEL WP2“ yra kur kas atsparesnis aplinkos poveikiui - „Ulefone Power 5“ net nėra atsparus vandeniui. Visgi, tai reiškia, kad „Ulefone Power 5“ yra kur kas lengvesnis – sveria vos 200 gramų, kai „OUKITEL WP2“ svarstyklių rodyklę nustumia iki pat 360 gramų padalos. Ir tai nėra mažesnės baterijos rezultatas - „OUKITEL WP2“ baterijos talpa yra įspūdinga, tačiau ne tokia įspūdinga kokia gali pasigirti 13000 mAh „Ulefone Power 5“  baterija. Visgi, tarp šių telefonų yra ir panašumų.

Pažvelkime į „OUKITEL WP2“ vidų

Abu įrenginiai turi praktiškai identiškus 6 colių ekranus, du SIM kortelių lizdus, piršto antspaudų skaitytuvus ir „Oreo“ „Android“ operacinės sistemos versijas. Abu telefonai turi ir po tris kameras, tiesa, „Ulefone Power 5“ kameros yra šiek tiek geresnės. Šis telefonas gale turi 21+5 MP, o „OUKITEL WP2“ – 16+2 MP.

Abi priekinės kameros yra po 8MP.

„Ulefone Power 5“ savo netiesioginį konkurentą lenkia ir procesoriaus dažniu (2 gHz prieš 1,5) ir RAM – 6 GB prieš 4. Ir belaidžio įkrovimo funkciją turi tik vienas iš šių telefonų - „Ulefone Power 5“.

Tačiau šis palyginimas nėra labai sąžiningas, nes „OUKITEL WP2“ nėra tik paprastas miesto telefonas. Šis įrenginys turi 4 LED prožektorių, kuris pravers stovyklaujant, o tarp papildomų funkcijų yra tokie dalykai kaip gulsčiukas, svambalas, aukščio matuoklis, didinimo stiklas, kampainis. Šis telefonas yra labiau įrankis nei pramogoms skirtas įrenginys.

Nereikėtų pamiršti ir to, kad „OUKITEL WP2“ nereikia jokių dėklų ar papildomų apsaugų – jau pats telefonas yra labai tvirtas ir atsparus. Pakuotėje rasite OTG ir USB laidus, 3,5 mm adapterį (telefonas neturi šio lizdo, todėl reikalingas adapteris), įkroviklį ir instrukcijas anglų kalba. Kitaip tariant, šis įrenginys yra pasiruošęs darbui ir žygiams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(13)
(6)

Komentarai (2)