BMW pristatė turbūt svarbiausią 2018 m. naujieną Paryžiuje: šių automobilių parduota jau daugiau nei 15 mln., o dabar sutikite naujausią modelį (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2018-10-06 21:22
apie elektromobilius geriau rasykit. ar nors hybridus. situ gi niekas tuoj nebepirks isvis...idejo matai plastikini laikikli telefonui - pz...ir kol is kojos jo nenuspirsi - neuzsives variklis.... kas dar naujo? gal ides funkcija - kol 25€ is naujos bekontaktes banko korteles nenuskaiciuos - dureliu negalesi atidaryt? didelis aciu uz tokias naujoves. nors dizainas priekio net labai patiko
daynewss 2018-10-06 23:33
"..geriausiai atspindinčiu bavarų koncerno filosofiją.." - tai buvo E60 M5. Viskas, kas buvo po to, tai "kova su tarša" ir Euro standartų apeidinėjimas. Kitas dalykas, įdomu, kur yra išvaizdos agresyvumo riba? Ta prasme, kad jei jau BMW tai jau reikia pabrėžti, kad agresyvi išvaizda, o jei dar m-kė, tai jau visai psichiškai nestabili išvaizda. Ypač po trečio facelift'o. Įdomu, o jeigu taip Prius arba Auris reklamuoti? Ypač agresyvi išvaizda ir visiškai jokios dinamikos - naujasis Prius. Manyčiau, jog norint, kad mašina atrodytų agresyviai reiktų nudažyti juodai, ant kapoto svastiką, o ant priekinių durelių SS. Valstybinis numeris 8ung. Va čia tai būtų agresyvu. O ne kažkokios lemputės ir plastikas.
daynewss 2018-10-06 23:36
Dar tiktų numeris fuhr3r