Rekordinė kaina? Parduodama puikiomis techninėmis savybėmis pasižyminti ir viena labiausiai akį traukiančių išmaniųjų apyrankių „Huawei Band 3“ (Video)  ()

„Huawei“ kompanijos sukurta išmanioji apyrankė „Huawei Band 3“ nuolatos traukia dėmesį tų, kurie ieško kokybiškos ir nebrangios išmaniosios apyrankės. Juk svarbiausia, kad apyrankė dirbtų stabiliai, nuolatos sektų fizinės veiklos rodiklius, nereikėtų įkrauti kas 2-3 dienas, o ir kaina būtų priimtina. Būtent „Huawei Band 3“ ir atitinka visus šiuos reikalavimus, o kai kaina nukrito iki turbūt žemiausios ribos, ši apyrankė atrodo dar patraukliau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar tik 20,99 eurus kainuojanti „Huawei Band 3“ išmanioji apyrankė skaičiuoja žingsnius, matuoja širdies pulsą, stebi miego ritmus, veikia kaip žadintuvas, primena pajudėti ir paskelbia apie į telefoną atėjusias žinutes bei pranešimus. 

Toks kainos kritimas neturėtų stebinti - šį mėnesį anonsuota nauja apyrankės versija privertė sumažinti kainas iki minimumo ankstesnės kartos modeliams. Tad tai puiki proga visiems praktiškiems pirkėjams, kurie norėtų įsigyti gerą daiktą iš esmės už savikainą. 

Stilingai atrodanti apyrankė „Band 3“ taip pat rodo treniruotės tempą, sudegintas kalorijas, o su telefonu bendrauja „Bluetooth 4.2“ ryšiu, kuris tausoją baterijos energiją.

Taigi, šiais bruožais „Band 3“ nenusileidžia niekam, tačiau visas šias funkcijas atlieka ir kiti įrenginiai.

„Huawei Band 3“ turi OLED ekraną, kuris užsidega vos pakėlus ranką. Tai yra, norint pamatyti laiką, nereikės naudotis jutiminiu mygtuku – ekranas užsidegs vos tik to panorėsite. Tai taip pat skirta energijos tausojimui, kuris, akivaizdu, buvo didžiulis prioritetas kuriant „Band 3“ apyrankę. Gamintojo duomenimis, „Huawei Band 3“ budėjimo režimu gali ištverti net 30 dienų. Žinoma, viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai yra naudojama apyrankė.

Teigiama, kad įprastai, ne intensyviai naudojamą „Huawei Band 3“ apyrankę reikės įkrauti maždaug kartą per mėnesį. Įrenginys nesijungia prie interneto, o ekranas neturi galybės spalvų, todėl 100 mAh talpos ličio jonų baterija yra naudojama itin taupiai.

Kitas didelis „Huawei Band 3“ privalumas yra tas, kad ji seka miego kokybę ir išmaniojoje programėlėje pateikiama itin detali informacija. Pagal tai galima matyti kokia buvo miego kokybė ir netgi imtis tam tikrų veiksmų jai pagerinti – programėlė pateikia rekomendacijų ką daryti, kad miego kokybė pagerėtų.

Dar vienas didelis apyrankės privalumas yra jos atsparumas vandeniui. Šios apyrankės nereikės nusiimti ne tik prausiantis po dušu (nebent mėgstate itin karštą vandenį), bet ir plaukiojant upėje. Panardinimas po vandeniu jos tikrai nesugadins. Kompanija teigia, kad „Huawei Band 3“ atitinka aukštos klasės laikrodžiams priskiriamą 50 m atsparumo vandeniui standartą, kuris reiškia, kad su šia apyranke galima ir nardyti.

Taigi, „Huawei Band 3“ yra gera ir gana paprasta išmanioji apyrankė, pasižyminti gerai žinomu vardu, puikia baterija, labai detaliu širdies ritmo matavimu ir brangiems laikrodžiams priskiriamu atsparumo vandeniui reitingu.

O ir kaina visai patraukli – „Huawei Band 3“ šiuo metu kainuoja 20,99 eurus. Galima rinktis iš trijų apyrankės spalvų ir ją į Lietuvą pristatys nemokamai.

Šioje apžvalgoje detaliai apžvelgiama išmanioji apyrankė „Huawei Band 3“, supažindinama su jos funkcijomis, prijungiama prie išmaniojo telefono ir pateikiama kitos naudingos informacijos:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()