JAV keliuose pastebėtas keistas sunkvežimių junginys su „vyšnia ant torto“  ()

Pamenate Rusijoje įamžintą vaizdą su techninės pagalbos sunkvežimiu, į kurį buvo pakrautas kitas sunkiasvoris, o ant šio dar užkeltas lengvasis automobilis? Pasirodo, amerikiečiams kyla ne mažiau keistos transportavimo idėjos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikus pavyzdys yra Rod Ailando valstijoje BMW vairuotojos Molly Duggan užfiksuotas neįprastas junginys.  Jame vilkikas tempia ant balno užkeltą sunkiasvorį, ant kurio galo užkeltas dar vieno sunkvežimio priekis.

Prie pastarojo taip pat prikabintas savivartis, kuris veža „Toyota RAV-4“ lengvąjį automobilį. Kadangi šio galinė ašis netilpo krovinių skyriuje, ratai remiasi į atidarytą sunkvežimio bortą.  Visureigį greičiausiai prilaiko diržai ar kitos priemonės, tačiau nuotraukoje jų nesimato, todėl atrodo, kad jis bet kurią akimirką iškris lauk. 

Socialinio tinklo paskyroje „Oppositetalk“ šiuo kadru pasidalinusi M. Duggan rašė, kad pastebėjo tai važiuodama I-95 magistrale į pietus.  Moteris minėjo, kad iš pradžių nepatikėjo tuo, ką matė, todėl sumažino greitį ir nufotografavo visą junginį. 

Įdomu tai, kad vilkikų transportavimas priekinę ašį užkeliant ant kito sunkvežimio balno JAV – ganėtinai įprastas reginys. Pvz:

Amerikiečius šiuo konkrečiu atveju labiausiai nustebino į savivartį pakrautas visureigis, šiame keistame darinyje atrodantis lyg vyšnia ant torto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()