„Top Gear“ išrinko 2018 metų patį sportiškiausią automobilį (Video)  ()

Žurnalo „Top Gear“ 2018 m. Sportiškiausio automobilio rinkimuose geriausiu buvo išrinktas „Alpine A110“ modelis, aplenkęs net 13 naujausių ir galingiausių sportinių automobilių, rašoma pranešime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausiame „TopGear“ žurnalo numeryje buvo pristatyti sportinių automobilių bandymų, kurie buvo atliekami legendinėje „Circuit de Charade“ lenktynių trasoje Klermono-Ferane, Prancūzijoje, rezultatai.

Kasmetinio „Speed Week“ renginio metu buvo bandomi tokie naujausi sportiški automobiliai kaip „Bugatti Chiron“, „Ferrari 488 Pista“, „Porsche 911 GT2 RS“, taip pat „McLaren 600LT“.

Galutinėje „TopGear“ žurnalo specialistų išvadoje sakoma: „Alpine A110„ yra nuostabiai subalansuotų savybių automobilis, vikrus ir pulsuojantis gaivališka energija. Tai tikras automobilis vairuotojui ir mūsų 2018 m. Sportiškiausio metų automobilio pasirinkimas.“

Kurdami „Alpine A110“ modelį inžinieriai rūpinosi ne tik maksimaliomis savybėmis trasoje, bet ir patogumu, tad vos 1080 kilogramus sveriantis sportiškas automobilis su dvigubų svirčių pakaba ir 248 AG 1.8l keturių cilindrų turbobenzininiu varikliu užtikrina ypatingą ir nepakartojamą vairavimo malonumą. Visi debiuto metu pristatytos „Première Edition“ versijos 1955 automobiliai buvo parduoti vos per penkias dienas, o šiandien „Alpine A110“ galima įsigyti „Pure“ ir „Légende“ versijose.

„A110 Pure“ yra modelis su minimalia įranga maksimalioms savybėms lenktynių trasoje. Itin lengvas automobilis turi vos 13,1 kilogramo sveriančias „Sabelt“ vientisas sportines sėdynes ir 17 colių lietus ratlankius, o sportišką „Pure“ paskirtį dar labiau sustiprina odos ir mikropluošto sėdynių apmušalai su matine anglies pluošto salono apdaila.

„A110 Légende“ yra labiau rafinuota ir prabangesnė „A110“ versija, taip pabrėžiant GT klasės automobilio charakterį. Jo salone sumontuotos šešiomis kryptimis reguliuojamos sėdynės, aptrauktos juodos arba rudos spalvos odiniais sėdynių apmušalais ir specialiai „A110“ salonui suderinta „Focal“ garso sistema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()