Tokio sprendimo dar neturi joks kitas telefonas visame pasaulyje: „Samsung“ bando vietoj išpjovos skylutę - jei tai pavyks, tai gali būti karščiausia ateinančių flagmanų naujiena (Video)  (6)

Išmaniųjų telefonų gamintojai negailestingai naikina nekenčiamus ekrano rėmelius ir „Samsung“, pasak neoficialių šaltinių, netrukus žada pristatyti naują ginklą, kuris gali padėti šioje nelengvoje kovoje. Grožio samprata jau visuotinai pripažįstama: minimalūs rėmeliai aplink perimetrą ir priekinis skydelis turėtų pavirsti į vieną didžiulį ekraną. Norėdami tai pasiekti, gamintojai turi išspręsti problemą su priekinės kameros vieta. Insaideriai ir analitikai pranašauja, kad kitais metais sparčiausiai augs skaičius prietaisų, neturinčių ekrano išpjovos ir plataus rėmelio viršuje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sklando gandai, kad būtent tokia bus naujos kartos flagmanų šeima „Samsung Galaxy S10″ ir jau turime galimybę pamatyti tokį išmanųjį telefoną.

Svarbu žinoti, kad „Galaxy S10“ atvaizdus paskelbė dizaineris Benjaminas Geskinas, o sukurti jie buvo remiantis gandais. Autorius sugebėjo sukurti kokybišką ir realistišką išmaniojo telefono atvaizdą, kurio viršuje matyti skylutė asmenukių kamerai. Iš tiesų, realybė gali netgi pranokti šią fantaziją, nes „Samsung“ jau sukūrė technologiją, kuri leidžia reikiamu metu atitinkamą ekrano dalį padaryti skaidria tam, kad kamera galėtų atlikti savo funkcijas. Tiesa, dar neaišku ar tai pavyks įgyvendinti komerciniuose gaminiuose.

Dizaineris taip pat palygino tariamo „Galaxy S10“ ekraną su „Galaxy S9“ ir „iPhone XS Max“ matricomis. Reikia pripažinti, kad ekranas su skyle atrodo geriau nei dabartiniai sprendimai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(10)
(18)
(-8)

Komentarai (6)