Ar žinojote, kad lietuviai kuria neperšaunamas liemenes? Saugo nuo kulkų ir šalčio, ir jau išbandytos mūšiuose

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2018-11-11 15:42
Šauti iš imitacijos ir iš tikro kovinio šovinio kaip diena ir naktis.Dar klausimas kas naudingiau ar vienas kovinis užtaisas, ar 10 imitacinių.. Smagu, kad lietuviai, bent kažką mėgina. Nors daugybė smulkmenų yra perkama iš užsienio pirštinės, katiliukai, gertuvės, kastuvėliai, visa smulkmė, nereikalaujanti AT importuojama, reikėtų Briuselyje išsiderėti galimybę remti savo fabrikėlius aprūpinsiančius ginkluote ir ekipuote savą kariauną..
SaMaras 2018-11-11 20:40
Kuo skiriasi šauti iš kovinio ir imitacijos? Kovinio ir imitacinio šovinio naudingumas priklauso nuo to, kokių tikslų norima pasiekti.. taktikos nepasimokinsi su koviniais.. su imitacija nepašaudysi į taikinius.. tai kažkaip tuščia diskutuoti, kas geriau.. bet iš bėdos daug dalykų būtų galima atsitreniruoti ir be imitacijos.. Kad lietuviai kažką mėgina smagu, bet kažkaip kartais pasigendama tęstinumo.. kad ir kovinius šovinius gamina, o imitaciją perkam (nors imitacijos daug daugiau išnaudojama.) dėl smulkmės gamybos, klausimas, kas geriau, ar pirkti už kelis-keliolika kartų brangiau iš savų ir palikti pinigus savoj rinkoj, are pirkti iš kiniečių patikrintus daiktus (auksinių šaukštų klausimo neliesiu) o dėl ekipuotės gamybos tai galėtų daug ką gaminti patys, bet kartais su viešaisiais pirkimais taip sudėtinga.. ir kai ieškoma pigiausio tai pigiausią ir gauna.. ir norint kokybės daug reikia vargti..
Almiasas 2018-11-12 12:03
Esu buvęs FTMC mokslininko seminare apie straipsnyje minėtą terahercinę spinduliuotę, maždaug prieš du metus. Tai technologija tikrai turi daug potencialo, bet iki praktinio jos pritaikymo dar gana toli, ir greitai to nebus.