Nauji gandai apie „Galaxy S10“: paviešintos svarbiausios funkcijos  ()

2018 metams artėjant į pabaigą, sulaukiame vis daugiau gandų ir naujienų apie „Galaxy S10“. Remiantis keliais šaltiniais, Korėjos gigantai kitąmet išleis tris „Galaxy S10“ modelius. Sulauksime pigesnio varianto (tariamai „Galaxy S10 Lite“), standartinio „Galaxy S10“ ir didesnio „Galaxy S10+“. Pasirodė daugiau detalių apie „Galaxy S10 Lite“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Niekam ne paslaptis, kad „Samsung“ nepateisino savo lūkesčių su „Galaxy S9“ serija, nepaisant to, kad serijos telefonai buvo pristatyti pompastiškai. „Samsung“ jau keletą metų nekeičia savo serijos dizaino ir kompanijai nepakanka pristatyti kintamos diafragmos kameros objektyvo, norint padidinti savo pardavimus.

Taigi, manoma, kad Korėjos gigantai kitais metais atiduos visas savo pastangas. „Samsung“ ne tik išleis pigesnį „Galaxy S“ variantą, tačiau ir ženkliai patobulins „Galaxy S10+“, lyginant su jo pirmtaku. Ben Geskin, žmogus žinomas dėl koncepcinių prietaisų atvaizdavimo, savo „Twitter“ paskyroje pasidalino detalėmis apie „Galaxy S10 Lite“. Šiuo metu nežinome, ar tai tėra Geskin nuomonė, ar sulaukėme konkrečių faktų apie telefoną.

Remiantis šia informacija, pigesnis „Samsung“ telefonas turės tris vidinės atminties ir RAM variacijas. Prasčiausias variantas naudos 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties, o geriausias – 6 GB RAM bei 128 GB vidinės atminties. Geskin taip pat mano, kad „Galaxy S10 Lite“ nenaudos lenkto ekrano. Taip pat rašoma, kad telefonas naudos dvigubą galinę kamerą ir kainuos tarp 650-750 JAV dolerių (~578-666€). Geskin tiki ankstesniais gandais ir mano, jog „S10 Lite“ neturės virtualaus pirštų antspaudų skaitytuvo.

Praėjo 11 metų nuo to laiko, kai „Apple“ išleido savo pirmąjį paprastą išmanųjį telefoną. Dabar industrija pilnai subrendusi, todėl gamintojams yra sudėtinga savo didelio pajėgumo prietaisams kasmet suteikti didžių patobulinimų. „Apple“ šiemet pamėgino pusiau naują metodą su „iPhone XR“. Šis telefonas yra tarsi netiesioginis atsakas į kritiką dėl aukštų „iPhone“ kainų. „Samsung“ mėgins savo sėkmę su „Galaxy S10 Lite“. Vis dėlto, nemanome, kad kuri nors iš kompanijų pastebės didelę pažangą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(5)
(17)
(-12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: